Nemam slov.. placem a zurim zaroven
Nemam slov.. placem a zurim zaroven
Je to neskutocne..
Aby som popisal moju situaciu.. Lezime tak s priatelkou v posteli, normalne pohoda, vsetko v poriadku, tak sa i rozpravame a vravi mi, ze v piatok pojde prec za jednou kamoskou, ze si spravia spolu babsku jazdu, ze mala teraz narodky ale koli mne tam nesla ale ze teraz ju to trapi, tak ze zanou pojde.. tak nebol som z toho velmi nadseny, ale tak celkom som ju aj chapal.. tak jej vravim, ze dufam ze nebude velmi vystrajat a bude si davat pozor na seba a ze keby nieco ma zavolat a tak..
Tak ma uistuje ze vsetko bude v poriadku a ze sa nemam coho bat, ze co by uz len take mohla vyviest... tak sa rozpravame dalej smejeme a zrazu mi povie.. "aj ked raz..." tak sa pytam ze co raz preboha? zacala uz potom zahovarat lebo ocividne nacala temu, o ktorej vedela, ze mala radsej mlcat, ale ja som bol pochopitelne stale zvedavejsi..
A potom mi povedala, ze raz ked bola za touto kamoskou (v rovnakom meste byva i jej byvaly) mali s jej byvalym (a teraz neviem ci je povolene pisat take veci sem, ale vyhviezdickujem to pre istotu, snad pochopite) o***ny s*x za krikom...
Akoze WTF? Coze? nechapem akoze preco mi toto povedala..
Ako by ste reagovali vy keby sa vam toto stalo?
Co si o tom myslite?
Ja som reagoval totalnym zrutenim a citim sa hrozne! Mam chut vrazdit!
Aby som popisal moju situaciu.. Lezime tak s priatelkou v posteli, normalne pohoda, vsetko v poriadku, tak sa i rozpravame a vravi mi, ze v piatok pojde prec za jednou kamoskou, ze si spravia spolu babsku jazdu, ze mala teraz narodky ale koli mne tam nesla ale ze teraz ju to trapi, tak ze zanou pojde.. tak nebol som z toho velmi nadseny, ale tak celkom som ju aj chapal.. tak jej vravim, ze dufam ze nebude velmi vystrajat a bude si davat pozor na seba a ze keby nieco ma zavolat a tak..
Tak ma uistuje ze vsetko bude v poriadku a ze sa nemam coho bat, ze co by uz len take mohla vyviest... tak sa rozpravame dalej smejeme a zrazu mi povie.. "aj ked raz..." tak sa pytam ze co raz preboha? zacala uz potom zahovarat lebo ocividne nacala temu, o ktorej vedela, ze mala radsej mlcat, ale ja som bol pochopitelne stale zvedavejsi..
A potom mi povedala, ze raz ked bola za touto kamoskou (v rovnakom meste byva i jej byvaly) mali s jej byvalym (a teraz neviem ci je povolene pisat take veci sem, ale vyhviezdickujem to pre istotu, snad pochopite) o***ny s*x za krikom...
Co si o tom myslite?
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nemam slov.. placem a zurim zaroven
To ako ona, jej bývalý a jej kamoška všetci spolu? A to ste spolu vtedy chodili alebo nie?
Nie vsetci spolu, len ako oni dvaja spolu ze mali...
Vtedy sme pravda spolu este neboli, ale chapes.. Len tak lezime a zrazu Ti priatelka povie "A raz som mala s mojmi byvalym o..... s.. za krikom"..
Vtedy sme pravda spolu este neboli, ale chapes.. Len tak lezime a zrazu Ti priatelka povie "A raz som mala s mojmi byvalym o..... s.. za krikom"..
tiež som sa xel opýtať... chodili ste už vtedy spolu?
-
zuzkazuzka
VIP
Nerozumiem, prečo kvôli tomu plačeš a chce sa ti vraždiť.... Je to jej minulosť, trošku zvláštne praktiky takto na verejnosti, ale v podstate ti to môže byť jedno. Veď sa ťa to nijako netýka....
Vtedy sme spolu nechodili..
-
qwerty-xyz
n00b napísal:Je to neskutocne..
Co si o tom myslite?
Zapni hru, odreaguj sa, nieco porob. Hlavne nepanikar a nerob hovadiny .....
tak mala... a? keby s tebou uz chodila predtym tak fajn, vypicuj jej... ale ak nie, tak co? proste ti to povedala... vy sa nikdy nerozpravate o svojej minulosti s inymi partnermi alebo co? proste aha dnes zaciname spolu chodit, tak si postav v hlave stenu a co bolo predtym mi nikdy nespomen... ???
Neviem, citim sa hrozne blbo, stale to mam pred ocami, tolko vela otazok... proste je mi z toho dost blbo...
-
halabaster
Darca
Tak bola evidentne netaktna. Na taketo situacie existuje jeden dobry liek. Treba jej to oplatit rovnakou kartou. Proste jej povies tiez nejaky svoj zazitok. Ak nijaky nemas, tak si ho proste vymysli. Klamstvo v tomto pripade je povolene.
A uz neplac ani nezur. Tiez si ktovie co robil so svojou byvalou. Spomen si na to a bude ti lepsie. Samozrejme jej nezabudni otvorene povedat, ze do buducna nech si taketo detaily necha pre seba.
A uz neplac ani nezur. Tiez si ktovie co robil so svojou byvalou. Spomen si na to a bude ti lepsie. Samozrejme jej nezabudni otvorene povedat, ze do buducna nech si taketo detaily necha pre seba.
-
adox
Light Professional
Presne tak...prečo ťa to trápy keď ste spolu ešte nič nemali, keby ste boli už vtedy spolu tak to chápem ale teraz by som sa vysral na to byť tebou...
keby každy mal tvoje starosti aky by bol svet pekny
ked ste spolu neboli, nerieš
-
zuzkazuzka
VIP
Ťahať bývalé vzťahy a zážitky z nich do súčasného vzťahu je naozaj dosť na hlavu. Nerobí to dobrotu, ako sám vidíš. Ale môže pomôcť čo hovorí halabaster, aspoň sa ti ulaví. Ale určite kvôli tomu neplač a nezúr, veď to nijako s tebou nesúvisí.
tak ste ešte spolu neboli? a teda kde je problém? mala s niekým sex ešte kým ste sa nespoznali.
chápem že ti to nebolo v tej chvíli príjemné počuť, ale celkovo shit happened.
chápem že ti to nebolo v tej chvíli príjemné počuť, ale celkovo shit happened.
-
audiotrack
VIP
Neviem, ja akosi nesúhlasím s halabasterom, zuzkou a ostatními čo hovoria že ťahanie bývalých vzťahov nepatrí do vzťahu. Každý predsa chce vedieť čo je jeho polovička zač. Jasné, bolo to a nezmeníš to. Jasné, bola to jej vec a nemôžeš sa hnevať. Ale na tvojom mieste by som bol rád že mi to povedala a že je medzi nami (vami) zase o jedno tajomstvo menej. Ak si sa na to nevedel alebo hanbil spýtať, možno ti to chcela sama povedať lebo ju to škrelo a teraz vycítila vhodnú príležitosť
-
zuzkazuzka
VIP
Jasné, že viem, koľko vzťahov mal môj priateľ predomnou, nakoľko boli vážne atď, ale myslím, že takéto podrobnosti by si mal každý nechať pre seba. A už vôbec nie je vhodné, keď to vytiahla vtedy, keď s ležala v posteli so svojim súčasným priateľom.
-
halabaster
Darca
Tak o niektorych veciach by som vediet urcite nechcel. K takym patri aj tento priklad. Co bolo bolo.
Z kontextu jeho prispevku a reakcie vyplyva, ze po tejto informacii ani zdaleka (tak ako drviva vacsina muzov a zien) netuzil.
Z kontextu jeho prispevku a reakcie vyplyva, ze po tejto informacii ani zdaleka (tak ako drviva vacsina muzov a zien) netuzil.
-
audiotrack
VIP
tak to je už asi vec vzťahu, nakoľko si dôverujú. Ja by som nemal problém odpovedať na akúkoľvek otázku keby mi priateľka položí, práve naopak, mal som problém sa jej to spýtať. Preto som skúsil napísať odpoveď na základe svojích skúseností. A tiež je asi rôzne chápanie či sa to má alebo nemá hovoriť. Jasné, je ma do toho nič, ale pokladal by som to za prejav maximálnej dôvery a otvorenosti. Asi by ma to tiež rozhodilo, lebo človek je proste taký ale bol by som aj tak rád za to že sa priznala
ja neviem... mne ked holka povedala jeden zazitok s byvalym a hned nato mi navrhla ze to chce skusit so mnou, tak som rozhodne neprotestoval...
ano, situacia bola trosku nevhodna, ale nevidim nic zle natom ze ti to povedala...
// okrem toho je to tvoja vina, nemal si sa vypytovat ked uz zahovarala...
ano, situacia bola trosku nevhodna, ale nevidim nic zle natom ze ti to povedala...
// okrem toho je to tvoja vina, nemal si sa vypytovat ked uz zahovarala...
-
zuzkazuzka
VIP
Ja si vôbec nemyslím, že by sa dievčina chcela veľkodušne priznať. Ona sa jednoducho zachovala veľmi nevhodne, neviem, koľko má rokov, ale od puberty podľa takéhoto správania určite nemá veľmi ďaleko.