hracske PC vs PS3

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: hracske PC vs PS3

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

uplink napísal:Všetky hry čo som hral na krabici z času na čas swapnú, alebo trhnú, tak neviem čo tu vy konzolový zombíci robíte ramená. To isté platí aj pre PS3.

A ku grafike sa nevyjadrujem. Hlavne ma bavia týpci čo hrajú mafiu na xboxe a myslia si že aká je nádherná. Pozrite si potom porovnanie hustoty objektov, polygónov, foliagu a iných v PC vs. konzolovej verzii a zaplačte - čiže nie dejf, nejde o high detaily, alebo fsaa, ale aj o základné veci. Keď si pozriem ako vyzerajú klasiky ako je CoD, alebo iné FPS ktoré sú na xboxe s PC verziou, tak mi to príde ako keby si z krajiny v týchto hrách vyšklbal 80% flóry a vojakom vrazil hlavy do zveráku a spravil z nich kvádre.

Ale Vám to stačí, správne? :)...tak si hrajte na crapboxe a bavte sa, ja si budem užívať plných detailov na tom zlom a nevýkonnom PC ;)
Ty si urcite nejaky vedec, ktory skuma vsetky pixely, polygony a hustotu objektov. Inak, take CoD sa mi vobec nezdalo rozdielne...

//Este toto zacni porovnavat aj s PC, a potom si uz uplny magor...
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Porovnanie grafiky Mafia 2 PC, Xbox, PS3

http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... a-pc-verze
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Uplink , zije v osvojom perfektonom high res svete , kde nedokaze pochopit , ze vazne niekedy nejde len o grafiku tak isto , ako ked mas rad babu s mensim poprsim a vacsim zadkom ...
Hold my obycajny smrtelnici co sa neoddavame onaniam nad mnozstvom polygonov na scene tam nemame co robit ....
Musia byt aj jednoduchsi ludia , kto by potom tie konzoly kopuval ze ? ci vlastne sme vsetcia chudobny tak je to ... :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Na PC vypadá hra skutečně úžasně a zbylé dva deriváty převyšuje rozdílem třídy.
Vám s niečim argumentovať je zabité.

RomanB tu ide len o to si to priznať, áno konzola je slabšia a katastrofálne brzdí vývoj nových hier, tým pádom sú konzoly na škodu - bodka. A to 99% crapbox fanúšikov nevie, dokonca drvivá väčšina žije v tom že crapbox má lepšie frameraty a celkové hodnoty ako PC čo je čistý blud.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

praveze to co zda sa ze vecsina konzolistov vnima ako minus, mne sa zda ako plus. Napriklad mna bavi ked sa mozem pohrat s nastavenim v hre, menit rozlisenie a pod, a pripada mi take o nicom len stlacit play a hotovo.
alebo ked niekto hovori ze na Pc treba furt nieco nastavovat s ovladacmi a podobne.. ja sa pytam v com je problem? ved cez googl najdes driveri stiahnes naistalujes a vybavene, kde je problem?

Nyssow

tak, tak-presne o tom to je..
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Najdi mi prosim ta kde tvrdim , ze Xbox ma lepsiu grafiku ?
Ako som pisal , mam aj herny pc ... No na PC by som v zivote nehral hry ako GOW , alebo RE5 ...
Je mi uprimne jedno ci je ta grafka horisa , pre mna je to oddych , vzhladom na to ze v praci sedim 8.5 hodiny za pc ...
Popripade si s kamosmi pri pivku u mna zaparit nejaky ten coop mode ...

Ucel splni ...on/off nic viac
Dokazes to pochopit ?
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal: Vám s niečim argumentovať je zabité.

RomanB tu ide len o to si to priznať, áno konzola je slabšia a katastrofálne brzdí vývoj nových hier, tým pádom sú konzoly na škodu - bodka. A to 99% crapbox fanúšikov nevie, dokonca drvivá väčšina žije v tom že crapbox má lepšie frameraty a celkové hodnoty ako PC čo je čistý blud.
Argumentujes tuna jednou hrou, ktora je o triedu nizsie na MS 3 od Xka a Xko o triedu od PC. Od tvojich exkluzivit sme presli ku grafike a ku tomu, ze ludia, ktory hraju hry na konzoliach su socky a nemaju na grafiku. Tak mam jednu otazku, ako si dovolujes posudzovat cloveka ci je chudobny alebo bohaty podla toho, ci hra na PC abo na konzole. Cize, ak ma clovek dajme tomu BMW 5, vilu a vlastni XBOX 360/PS3 a kancelarsky PC na pracu, tak je chudobny? A potom je clovek, ktory ma Skodu Fabiu, 2 izbovy byt a Ultra PC s NASA zostavou, tak je bohaty a ma na grafiku, vsak? Kazdy normalny clovek si kupi lacnejsiu vec, kde ma takmer to iste, a nebude zahadzovat peniaze zato, aby mal o milion polygonov viac, ktore takmer vobec nevidno a nieje medzitym ziadny rozdiel.

//ok, takze miesto socky davam chudobneho, ale stale si neodpovedal na otazku...
A opat hovoris vsetci, nad tym sa da len dobre zasmiat :lol:
Ty si definoval socku takto: Kazdy, kto ma peniaze na Xbox abo PS3, tak si radsej kupi Xbox a hra palenky.
Co ak, si niekto kupil XBOX kvoli exkluzivite, a nie kvoli flashu, ved naco si budem kupovat konzolu, ked si hry mozem stiahnut na PC?
A s tou Mafiou. Z toho vyplyva, ze si ten najnarocnejsi hrac, akeho som kedy videl, a myslim, ze vsetci s tymto mozme suhlasit...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Geogomeogo - absolútne nečítaš čo píšem, vkladáš mi slová do úst, ktoré som nikdy nenapísal, tak mi láskavo neargumentuj. Keď nevieš viesť konverzáciu na úrovni, tak nerozhadzuj ručičkami a neplač. Jasne som napísal niekoľko krát že socka je debil čo má prachy, ale nekúpi si hru z princípu, lebo sa dá u*ebať. A to ste vy všetci, čo tak robíte - s o c k y. Socka nie je človek, ktorý je chudobný. To som nikdy nikde nenapísal tak ma láskavo necituj pod vplyvom Tvojich zmýlených pocitov a dojmov.

A ak je pre Teba rozdiel v Mafii 2 na PC a crapboxe zanedbateľný, tak si zahraj NU PAGADI a šúchaj nohami, lebo ja tam vidím rozdiel kardinálny a každý normálny gamer ditto.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Kazdemu ide zrejme o nieco ine, uplink kedze si ocividne grafik si vysadeny na vizualnu stranku , no ked si teda pojedol vsetku mudrost sveta preco nedokazes uznat , ze vela ludi nerozmysla ako ty .. O tu svoju prehnanu racionaliitu raz pekne zakopnes ..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

RomanB - Bohu žiaľ sa denno denne stretávam s ľuďmi, čo sú zaslepený svojou "múdrosťou" a presvedčený o svojom aj napriek tomu že vedia kde je pravda, ale si to jednoducho nechcú priznať, takže aby si náhodou nezakopol Ty....
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

RomanB uplink má úplnú pravdu, áno mafiu momentálne hrám na xboxe, prečo? lebo momentálne nemám dostatok peňazí na zostavu na ktorej by mi to išlo krajšie ale kebyźe mám výkonnú zostavu tak určite hrám na pc.
Taktiež musíš uznať že uplink mal pravdu s tým vývojom hier na pc a konzoly
tak neviem kurnik prečo sa tu stále a dookola otom istom hádate
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja mafiu hram na PC , preco ? lebo ma lepsiu grafiku , a hra sa mi to lepsie s myskou .... No , hned potom si schuti zahram Alan Wake , a velmi sa tesim na Dead space ktory som akosi opomenul ....
Konzola ma cosi do seba , co potvrdzuju predajne cisla , a zhodit to vsetko na financie , alebo nevedomost ludi o vykone je bullshit ...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

predajné čísla kde? na Slovensku? nebuď smiešny
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Myslel som po celom svete , o co ti ide ?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

RomanB napísal:Ja mafiu hram na PC , preco ? lebo ma lepsiu grafiku , a hra sa mi to lepsie s myskou .... No , hned potom si schuti zahram Alan Wake , a velmi sa tesim na Dead space ktory som akosi opomenul ....
Konzola ma cosi do seba , co potvrdzuju predajne cisla , a zhodit to vsetko na financie , alebo nevedomost ludi o vykone je bullshit ...
sry za OT, ale na xbox taktiez mozes dat mys a klavesnicu :)
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

aviceN napísal: sry za OT, ale na xbox taktiez mozes dat mys a klavesnicu :)
Nj, ale zda sa mi, ze tam treba nejaky konverter za 50E :D Tusim sa to vola XFPS?
me_ridian
Novice
Novice

Príspevok od používateľa me_ridian »

ahojte. Čítam tu vaše názory a myšlienky k danej téme a doslova ma "prinútili" zaregistrovať sa tu a napísať tu tiež zopár riadkov. Mrzí ma, že väčšina diskusií sa vyvinie do hádok a presadzovania si svojich právd atď... Každý má svoje presvedčenie a pravdu, nech už je ovplyvnená hocičím. Ale k téme... Osobne som takmer 20 rokov využíval na hranie PC, no tento rok som sa rozhodol pre konzolu PS3. Dvadsať rokov som pchal peniaze do počítačov, ktoré som stále (práve kvôli hrám) upgradoval a dokopy možno minul cez 100 tisíc korún... Jasné, že upgradovaniu by som sa aj tak za tie roky nevyhol z viacerých dôvodov, no isto by to nebolo tak často a za takú cenu. O viacúčelovosti PC sa tu nebudem vyjadrovať, každý z nás využíva PC tak ako sa patrí :). Konzolu som si kúpil pretože sa už nechcem zaťažovať grafikou, pamäťou, procesorom a neviem ešte čím. V práci mám počítača dosť a niekedy až moc a som rád, že ho doma nevidím... Vekom však pribudnú iné povinnosti, ktoré každého z nás "donútia" pribrzdiť v hraní, priznajte si to... Konzolu využívam raz za čas, je to síce nezvyk bez myšky a klávesnice, no myslím si, že je to len o zvyku. Jasné, že pri strielačkách nikdy tak dobre nezasiahnem cieľ ako s myškou, no a čo teraz... Na strane druhej, nemusím byť pri monitore - obrazovke, sedím v gauči, bez káblov a spokojne hrám, prípadne nie sám a bavím sa. Avšak ak by som mal zvyšných tisíc euro a neviem čo od dobroty, tak si kúpim nadupaný PC, strieľačku si zahrám práve na ňom alebo stratégiu a nhl + iné športové hry zase na konzole :). No a prečo PS3 a nie XBOX? Pre mňa Sony je Sony :), ale to nie je primárny dôvod... Oslovila ma blu-ray mechanika. Myslím si, že ak by v XBOX-e bola blu-ray mechanika, tak už by som váhal... Ľudkovia na záver... hlavné je, že sa každý z nás dokáže pri hre zabaviť, zabudnúť aspoň na chvíľku na starosti a vychutnať si to - ešteže je táto doba. Toto sú také témy ako lcd, či plazma; auto na benzín, či naftu; stolný PC alebo laptop; coca cola alebo pepsi... Myslím si, že je to 50 na 50... Za pár rokov sa budú hry hrať s helmou na hlave bez monitoru a káblov, či ovládačov a budeme behať po miestnosti a kričať hehehe.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

SERTE NA HADKY, ... KED MI NA DOPACOM PC NEPOJDE MASS EFFECT 3 TAK SI TO HODIM !!!!! A NA PARADNYCH DETAILOCH, KRUCINAL SPAGETY SNAD TO ZVLADNE, SA NA TO TESIM OD KEDY SOM DVOJHU A JEDNOTKU HRAL ..... :!: :!: :!:
CRYSIS 2, PLUS OSTATNE VYPEKAVKY.....
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Otázka dnes už nestojí či je na hry lepšie PC alebo konzola, ale aká konzola.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

toto je tema v ktorej ma kazdy svoju pravdu ;)
ja som za to, ze 1st person jedine na PC a zvysok sa moze hrat na konzole teda aspon ja to tak robim ;)

a potom ci xko alebo psko tak to mate tak, ze v multiplatformovyh hrach ps3 ma skoro stale trochu horsiu grafiku, ale co exkluzivita u pska to je pecka ;)
Napísať odpoveď