Nemam slov.. placem a zurim zaroven

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Nemam slov.. placem a zurim zaroven

Príspevok od používateľa eldzi »

qwerty-xyz napísal: ja som narazal na to ze kopec ludi sa s tym nevie vyrovnat ze ich priatelka nie je panna, a niektori to fakt beru extremne vazne a nie su ani katolici, ..... to si chlape ani nevies predstavit, ..... su ludia ktori kebyze s niekym chodia a sa dozvedia ze nebola panna alebo ze robila jedno s druhym okamzite konec, ..... proste BLOK, .... ja to chapem ..... mna tiez podobne veci zozieraju .... proste zasada, a nepusti sa .... :!:
Preto už by si si mal tú svoju pani dokonalú nájsť, lebo čím budeš starší, tým menšia pravdepodobnosť, že na nejakú nepoškvrnenú natrafíš :(
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pravdepodobnost vzhladom na podmienky je NULOVA, pokial ma byt vsetko splnene, alebo hlavne veci ......
Ja osobne sa snazim tvarit ze mi to nevadi a podmienky okresat, zmiernit, a dalsie hovadiny, ale tento zacarovany okruh sa prekonat neda, audiotrack povedal ze hranice su tam kde si ich stanovim, bohuzial nie je to tak, hranice su stanovene a ja sam v sebe ich prekrocit proste neviem neviem sa zmierit s niektorymi vecami, mozno ich budem vediet trpiet, ale nedostanem sa cez nich nikdy .....
a kopec ludi poznam co je na tom tak isto, niektori sa vsak statocne tvaria ze to tak nie je .....
:? ja to ani nikomu nevycitam ani nic, .... ale sem tam mam obdobie kedy nad tym rozmyslam, aj tato tema mi to pripomenula, koniec koncov aj nazory a rozmyslanie jedneho z mojich kamaratov, ktory prehlasil, ked ja este nie preco ona uz hej? ked ja sa drzim preco sa aj ona nedrzi? a potom bude vykrikovat ze to bola chyba a somariny? NE ! ked sa ja viem ovladat preco sa nevie aj ona ?
-- ja mu mnohokrat nemam ako argumentovat na tieto veci ....
-- tie sracky o modernej dobe nech si kazdy nechava sam pre seba, raz ked mate v hlave blok tak mate, ..... a ked sa vam hnusi spat s dievcatom co malo desiatich pred vami a pritom jeden horsi ako druhy, .... tak citite odpor. a s tym ja v hlave pohnut neviem .....
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

Tiež by som sa priklonil k názoru, že to bolo nevhodné. Tiež by ma to asi vyviedlo z miery ako autora príspevku. No na strane druhej ja by som si bol vedomí, že to je iba môj problém, keď sa s tým neviem vyrovnať (skôr či neskôr by som si to určite uvedomil :smt035 ).

Každopádne dnes je už aj mne jasné, že panny treba ísť hľadať do mora, no aj tak podľa mňa detaily o bývalých vzťahoch a skúsenostiach by mali ostať tabu, pretože to nerobí dobrotu.
Človek má totiž vrodenú vlastnosť žiarliť a hádam každý rád naivne verí, že on je ten pravý a jediný partner... + myšlienka v hlave typu "jej bývalý dostal mouth hug a ja nie?" :icecream:

Aby som teda aj poradil tak: prekusnuť a požiadať ju či by aj tebe nespravila jedného :uvodzovky: joe bloba niekde za stromom, napríklad aj za vianočným :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

K prvému príspevku: neviem čo riešiš, však ste spolu ešte neboli, tak čo. :wink:
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Keby my frajerka v posteli začne hovoriť, o tom čo robila s iným tak by ma to maximálne nasralo. Takže ti nezávidím to téma je vrcholne nevhodné ale mohlo to byť aj horšie keby ti náhodou povedala, že on bol lepší jak ty. :) A inak k ostatným príspevkom ja tiež niesom katolík a napríklad ked som mal priateľku ani ja som sa nevedel vyrovnať s tým, že spala s inými a ešte k tomu keď som jedného musel stretávať ale nevyčítal som je to do tváre iba v duchu som stále rozmýšlal či som lepší ako on. Tiež dúfam, že v budúcnosti si nájdem pannu, ktorá to stratí až so mnou no čom môžem snívať.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Každý máme svoju minulosť ktorá bola pred tým vzťahom ktorý máme teraz ... ( myslela som to všeobecne, pre tích čo niesu sami), ale je len na nás či to partnerovi povieme, alebo či to necháme za nami... veľa vecí z predošlého vzťahu môže narobiť šarapatu v tom terajšom, preto si myslím že to čo bolo, nepatrí do toho čo bude. Tvoja priateľka bohužial trošku prestrelila, a povedala to v maximálne nevhodnej chvíli. Jasné že to nepoteší, a aj vytočí, ale skús to nejako neriešiť, alebo si to nevšímať.. :? a inak panien behá po svete habadej, a nemyslím tím baby ktoré majú 14 alebo tak.. myslím tým 22+, len treba hľadať :smt006
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Komplex napísal:Keby my frajerka v posteli začne hovoriť, o tom čo robila s iným tak by ma to maximálne nasralo. Takže ti nezávidím to téma je vrcholne nevhodné ale mohlo to byť aj horšie keby ti náhodou povedala, že on bol lepší jak ty. :) A inak k ostatným príspevkom ja tiež niesom katolík a napríklad ked som mal priateľku ani ja som sa nevedel vyrovnať s tým, že spala s inými a ešte k tomu keď som jedného musel stretávať ale nevyčítal som je to do tváre iba v duchu som stále rozmýšlal či som lepší ako on. Tiež dúfam, že v budúcnosti si nájdem pannu, ktorá to stratí až so mnou no čom môžem snívať.
Málokedy je nick tak výstižný ako v tomto prípade.
kafiatko napísal:a inak panien behá po svete habadej, a nemyslím tím baby ktoré majú 14 alebo tak.. myslím tým 22+, len treba hľadať :smt006
Pri všetkej úcte u 22 ročnej ženy - panny by som sa vážne zamyslel, či je zdravá vo všetkých smeroch.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmmm ja som sa zamyslal a ver ze je viacej inteligentna :)(tato skupina ) avsak problem je v tom ze v "oblasti" sexu velmi nie coz nepovazujem za problem
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Komplex napísal:Keby my frajerka v posteli začne hovoriť, o tom čo robila s iným tak by ma to maximálne nasralo.
Vtedy sa uz len upokojovat a hovorit si, ze nebola s tebou takze neostava nic ine len sa s tym vyrovnat.
Komplex napísal:...iba v duchu som stále rozmýšlal či som lepší ako on. Tiež dúfam, že v budúcnosti si nájdem pannu, ktorá to stratí až so mnou no čom môžem snívať.
Toto mi pride trosku prehnane, aj toto je proces a nie stav a o tom "aky si dobry" rozhoduje vela podmienok na ktore priamy vplyv nemas. A uroven sexualneho poznania partnera sa zvysuje s ochotou a praxou. Co sa tyka tej panny myslim, ze mas stale realnu sancu.
begbeee napísal:Pri všetkej úcte u 22 ročnej ženy - panny by som sa vážne zamyslel, či je zdravá vo všetkých smeroch.
A to uz preco?
lollo napísal:hmmm ja som sa zamyslal a ver ze je viacej inteligentna :)(tato skupina ) avsak problem je v tom ze v "oblasti" sexu velmi nie coz nepovazujem za problem
Potvrdzujem. S jednou takou momentalne chodim (ma 23) a je to jednoznacne najinteligentnejsia zo zien s ktorymi som chodil. Tiez mala problem s tym, ze som spaval s byvalou. Sex do vztahu patri ked je na to vztah zrely, inak je dost destruktivny (vlastna skusenost) a zrelost je velmi individualna.

Autorovi temy: neostava nic ine len sa s tym zmierit. Chapem, ze to naserie ale teraz s tym neurobi nic ani ona ani ty. Treba to prehryzt.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Pre javatar-a a darcov červených krviniek:
Nemyslím si to z viacerých dôvodov - medicínskych (asexualita, frigidita) a sociálnych (trauma, viera).
qwerty-xyz

begbeee napísal:Pre javatar-a a darcov červených krviniek:
Nemyslím si to z viacerých dôvodov - medicínskych (asexualita, frigidita) a sociálnych (trauma, viera).
begbee ked sa bavime o pannach dovody na to preco nie a podobne, da sa to rozpisat vo viacerych ako tvojich styroch :wink:
mimo ineho sance su pre kazdeho velke, ....
pre mna a ostatnych male ,(takmer nula a mozno aj nula)..... ked to beries len ako jednu z podmienok, .....

napisem to teraz velmi hnusne, a kopec ludi sa mi na tomto vyřádi v karme ......
Vies mas kopec peknych dievcat ale ked vidim aki IDIOTI co pozriem na nho a vidim, a s nou spal, mi chlapec ani po clenky nesiaha(v nicom, ani vo vyzore ani fakt v nicom) .... a sa mi bude smiat do ksichtu ze s nim spala prva? a ze mi ju vytr*kal?
A ONA bude prehlasovat vies tak to som bola este mlada a hlupa, JA KED OSM BOL MLADY A HLUPY HRAL SOM CS, QUAKE, RTCW, UT, A DALSIE , ... PRECO JAAAA SOM NEROBIL VTEDY PODOBNE BLBINKY? HM? to je o pristupe kazdeho cloveka k tomu . . . . :!: :!: :!:
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

Ahojte, toto fórum čítam už dlhšie, a veľakrát mi názory v témach pomohli. Teraz sa však chcem aj vyjadriť. Neviem prečo majú chalani tendenciu myslieť si, že všetky baby sú kur*y. Tak ako sa vám páči sex, páči sa aj nám. Ale tiež takisto ako sa vy bojíte následkov a toho "prvého", tak isto aj my. Z mojích kamarátok je asi 80% panien, ak nie viac. Teda aspoň čo ja viem. Tiež ňou som, a nehanbím sa za to. A to nemám 14, nebojte.

No a k tomu že prečo ti to povedala, to by si sa mal spýtať jej a neťahať to na verejnosť. Ako píšete že to nepatrí do vzťahu ťahať minulosť. A patrí ťahať na verejnosť súkromie? Teraz si zo svojej partnerki spravil pred niekoľkými tisícmi ľuďmi kravu čo to robila za kríčkami. Vieš ako jej to môže ublížiť, ak ju niekto spozná? Ani nevieš kto všetko to tu mohol čítať.
qwerty-xyz

rainbow napísal:Ahojte, toto fórum čítam už dlhšie, a veľakrát mi názory v témach pomohli. Teraz sa však chcem aj vyjadriť. Neviem prečo majú chalani tendenciu myslieť si, že všetky baby sú kur*y. Tak ako sa vám páči sex, páči sa aj nám. Ale tiež takisto ako sa vy bojíte následkov a toho "prvého", tak isto aj my. Z mojích kamarátok je asi 80% panien, ak nie viac. Teda aspoň čo ja viem. Tiež ňou som, a nehanbím sa za to. A to nemám 14, nebojte.

No a k tomu že prečo ti to povedala, to by si sa mal spýtať jej a neťahať to na verejnosť. Ako píšete že to nepatrí do vzťahu ťahať minulosť. A patrí ťahať na verejnosť súkromie? Teraz si zo svojej partnerki spravil pred niekoľkými tisícmi ľuďmi kravu čo to robila za kríčkami. Vieš ako jej to môže ublížiť, ak ju niekto spozná? Ani nevieš kto všetko to tu mohol čítať.
kolko z tych tvojich kamaratok ma cez 2 metre vysku, a je brutalne stihlych, ziaden hroch, plus su nesmierne krasne, mile, inteligentne, pritulne, nezadane, sexu a vztahu chtive . . . .
myslim ze sa krutime okolo nuly, vsak?
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

qwerty-xyz napísal: kolko z tych tvojich kamaratok ma cez 2 metre vysku, a je brutalne stihlych, ziaden hroch, plus su nesmierne krasne, mile, inteligentne, pritulne, nezadane, sexu a vztahu chtive . . . .
myslim ze sa krutime okolo nuly, vsak?
Odpoveď poznáš aj sám. A to ja užívateľa rainbow nepoznám :lol:
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

ma cez 2 metre vysku = neviem ti povedať presne ktorá koľko meriame, ale hrávame volejbal takže nepatríme k tým nižším devčatám
a je brutalne stihlych, ziaden hroch = brutálne? Anorektičky nie sme, ale opakujem že hrávame volejbal, takže neboj, ani hrochy nie sme
plus su nesmierne krasne = vec vkusu, musí posúdiť nejaký chalan
mile = myslím že áno
inteligentne = tiež subjektívne, ale inak by sme asi neboli na výške
pritulne = to je asi každá baba
nezadane = no dobre, z 80% klesneme na 60%?
sexu a vztahu chtive = sexuchtivé asi žiadna, inak by nebola reč o pannách. Nevravím že frigídne, ale proste netreba sa do toho hnať nasilu. Rovnako tak so vzťahom. Nebudem s niekým chodiť len preto aby som mala priateľa. Ak sa zaľúbim, nebránim sa vzťahu.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Minulosť je minulosť. Vôbec netreba panikáriť, vraždiť a plakať. Samozrejme, predstavivosť je sviňa a keď si redstavíš svoju súčasnú priateľku pri spomínanej činnosti, vôbec sa Ti nedivím, že sa Ti nadvihuje žalúdok. Každopádne bolo to od nej dosť blbé netaktné a necitlivé, že to vytiahla...
Dôležité je však, že Ťa nepodviedla, keď ste boli už spolu. Na druhej strane nečakal si snáď že budeš jej prvý partner - musel si vedieť (tušiť), že pred Tebou už niečo s niekým mala.
Ako je to teraz medzi Vami? Rozprávate sa ešte o tom? Čo to spôsobilo?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Presne tak, ako pise jin. Viem, ake to je, ked priatelka vytiahne nieco z minulosti. Nepocuva sa to prave najlepsie, ale nebola s tebou. Nemohol si predsa cakat, ze vsetko bude len s tebou. I ked ja som teraz v situacii, ked som takmer vo vsetkom u nej prvy, co mi situaciu ulahcuje. Ale minule sme boli doma, rozpravali sme sa, a povedala mi, ze raz na dovolenke (pred 2 rokmi) ju nahanal nejaky Chorvat, aj sa jej pacil, tak ze sa bozkavali. On chcel viac, ale ona mu nedovolila viac, tak odisla prec. Uz len tato predstava, ako pisal jin vyssie mi nie je prijemna, ale je to minulost.

Ona to ma kazdopadne so mnou 1000x horsie. A ma take momenty, ked je smutna, ale ja za to nemozem, ked sa ma pyta. Ako pisal audiotrack, odpoviem jej vzdy uprimne.
qwerty-xyz

rainbow napísal:ma cez 2 metre vysku = neviem ti povedať presne ktorá koľko meriame, ale hrávame volejbal takže nepatríme k tým nižším devčatám
a je brutalne stihlych, ziaden hroch = brutálne? Anorektičky nie sme, ale opakujem že hrávame volejbal, takže neboj, ani hrochy nie sme
plus su nesmierne krasne = vec vkusu, musí posúdiť nejaký chalan
mile = myslím že áno
inteligentne = tiež subjektívne, ale inak by sme asi neboli na výške
pritulne = to je asi každá baba
nezadane = no dobre, z 80% klesneme na 60%?
sexu a vztahu chtive = sexuchtivé asi žiadna, inak by nebola reč o pannách. Nevravím že frigídne, ale proste netreba sa do toho hnať nasilu. Rovnako tak so vzťahom. Nebudem s niekým chodiť len preto aby som mala priateľa. Ak sa zaľúbim, nebránim sa vzťahu.
HRAVATE VOLEJBAL ALEBO HRATE VOLEJBAL? profesionalne? ked ano, tak mi POSLI SS .... na temu volejbalistky by som sa vedel o par menach rozpisat, :wink:
---- lebo taky volejbal nejaky mestky okresny tak tam je aj kopec hrochov, .... aj v profesionalnom sa najde, ale tak povedzme ze viem presne o com pisem . . .
a anorekticky nemyslim, ja viem presne co mam na mysli.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

rainbow: no co ti poviem, u qwertyho nemas sancu... ;)

k teme: veru, ako to teraz vyzera medzi vami? ja myslim ze vsetko ok, nie?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ma niekto u qwerty-xyz vobec nejaku sancu? Ved ked ho tak citam, tak je to jeden uplne nevyrovnany, zakomplexovany chlapcek, a pri takmer pri kazdom poste neviem, ci chcem ja plakat alebo smiat sa.
Zamknuté