p4ra napísal:Ma niekto u qwerty-xyz vobec nejaku sancu? Ved ked ho tak citam, tak je to jeden uplne nevyrovnany, zakomplexovany chlapcek, a pri takmer pri kazdom poste neviem, ci chcem ja plakat alebo smiat sa.
Nemam slov.. placem a zurim zaroven
-
qwerty-xyz
Re: Nemam slov.. placem a zurim zaroven
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
qwrty hoď sem svoju fotku
som zvedavý či máš na to byť taký náročný 
imho je to dosť blbo povedané, či "má nato byť náročný", vždy som bol názoru, že sa nikdy netreba vzdávať, aj keby čisto teoreticky nato človek "nemal mať"
-
p4ra
Redeemer
uplink, nieco podobne som chcel napisat aj ja, ale ked ma pocit, ze sa do neho seriem, tak som si odpustil. 
odteraz nebude forever alone ale forever qwerty 
Prečo sa doňho tak navážate? Je dobré že je cieľavedomý, i keď sú jeho ciele iné ako tie vaše
rainbow: tu sa do qwertyho nikto nenavaza, si tu kratko aby si chapala co je to za typa... navazal som sa do neho dlho predlho a snazil mu vstepit trochu rozumu do hlavy... a nebol som jediny - teraz si uz len robim srandu na jeho ucet, pretoze on nieje normalny a nikdy nebude..
-
p4ra
Redeemer
rainbow, to by si ho musela citat dlhsie (i ked on si samozrejme podobne nieco mysli o mne, aj ostatnych). Okrem ineho (aj ked pre mna UPLNE nepodstatna, ale v jeho pripade asi opravnena) karma hovori v jeho pripade za vsetko. Sposob, akym sa vyjadruje je prinajmensom divny, v zmysle: "Som pan a moj nazor je spravny. Berte ho od cloveka, ktory si v zivote toho preskakal vela.". Snad ti to staci ako odpoved.
Myslim, ze Maki to v podstate vystihol a predbehol ma.
Myslim, ze Maki to v podstate vystihol a predbehol ma.
Kľudne sa môžme staviť, že dokážem nazbierať komplet červenú karmu ako má on, a potom z nej vyrásť do komplet zelenej. Všetko čo sa deje na internete je totiž iba hra. Stačí mať názory ako väčšina, a budete so mnou súhlasiť. Stačí mať iné a budete nesúhlasiť. Veď ani neviete kto to je, nepoznáte sa (asi) osobne, a možno to píše viacero ľudí alebo to nepíše vážne a iba si robí srandu. A ak aj nie, a je fakt "iný" tak to je predsa úplne jedno. Nebudeme si predsa robiť z ľudí srandu, je to neetické 
tu nejde o karmu... pozri na p4ru - je tu dlho, prispevkov ma plnu rit, ale karmu plnu nema... pretoze ma svoje nazory, ktore sa obcas obtru o mainstream, obcas nie... ja som tiez dostal dost vela minusiek za tie roky a co? ... nebudem teraz hadam poslusne pisat mainstreamovo lebo nechcem dostat k-...
qwerty je zasa opacny pripad... dlho mal 3 policka zelene myslim, dokonca sa jeho prispevky aj dali citat... kym mu pred 2 rokmi neruplo v bedni a nezacal vymyslat take veci, ze normalnemu cloveku rozum zastava... a je jedno ci ten clovek je hip-hoper alebo metlak, ci ma iq 100 alebo 130, proste qwerty dokaze zahviezdit no... to ze to je hra sme si mysleli aj my... nakoniec sme usudili, ze on je proste vadny... asi sa konecne dostal do puberty a takto sa to prejavilo
a ze to je neeticke? zvykaj si... internet je neeticky, zivot je neeticky... etika je iba slovo, ktore ti spominaju v skole a pritom jeho vyznam uz davno zanikol...
qwerty je zasa opacny pripad... dlho mal 3 policka zelene myslim, dokonca sa jeho prispevky aj dali citat... kym mu pred 2 rokmi neruplo v bedni a nezacal vymyslat take veci, ze normalnemu cloveku rozum zastava... a je jedno ci ten clovek je hip-hoper alebo metlak, ci ma iq 100 alebo 130, proste qwerty dokaze zahviezdit no... to ze to je hra sme si mysleli aj my... nakoniec sme usudili, ze on je proste vadny... asi sa konecne dostal do puberty a takto sa to prejavilo
a ze to je neeticke? zvykaj si... internet je neeticky, zivot je neeticky... etika je iba slovo, ktore ti spominaju v skole a pritom jeho vyznam uz davno zanikol...
-
p4ra
Redeemer
Nemam slov.. placem a zurim zaroven
Dakujem,Maki. Som v MHD,ale v podstate si to za mna zhrnul. 
Aký je to mainstreamový príspevok na fóre?
taky co nevyvolava negativne reakcie od ludi tvoriacich mainstream 
qwerty je absolútny unikát, neopísateľný a necharakterizovateľný.
A práve to môže byť kritériom niektorej babyhughito napísal:qwerty je absolútny unikát, neopísateľný a necharakterizovateľný.
-
qwerty-xyz
K teme: Ja si aj tak myslim, ze autor temy ma chut vrazdit, lebo jeho priatelka mu ho nechce preblafnut.
K teme qwerty: Ze ked bola slecna mlada tak sexovala a ked si bol mlady ty hral si UT.. tak to nebolo o pristupe ale o moznostiach
K teme qwerty: Ze ked bola slecna mlada tak sexovala a ked si bol mlady ty hral si UT.. tak to nebolo o pristupe ale o moznostiach
-
qwerty-xyz
Miso, ... toto bolo o pristupe. V 15 tich vsetci kolo mna radsej hrali, neviem preco, Proste vsetci, kazdeho zaujimalo PC cko kazdy sa v tom maximalne vrtal.mi-chau napísal:K teme: Ja si aj tak myslim, ze autor temy ma chut vrazdit, lebo jeho priatelka mu ho nechce preblafnut.
A slecny podla mna vtedy tiez moc nic, Dnesne 15 rocne a 15 rocne pred 7-8 rokmi je kus rozdiel, velky ne ale nejaky tam je.
Tak to ano, rozdiel oproti tomu ako to vyzeralo ked som mal 15 ja tam urcite je a velky. Ale drviva vacsina tych chalanov co drvily hry a zaujimali sa o PC by si aj vrzli keby sa dalo. A to nie je "podla seba sudim teba", to konstatujem po 4 rocnej priemyslovke s 30timi chalanmi v triede. Lenze vtedy neboli moznosti. Kontakty sa navodzovali tazko, teraz mas od pokecov cez facebook po neviem co a medzi mladezou je to velmi popularne. Vtedy nebolo kde, teraz si v druhej teme bez hamby ocicmavaju genitalie za porastom pri hlavnej ceste (no to by mohlo byt o pristupe). Na diskoteky chodia teraz baby o vekovom priemere 14 rokov. V mojej dobe som mal problem sa dostat za hrubokrkeho pred vchodom ked som mal 17.
Casy sa zmenili, pristup nie, moznosti ano.
//puberta si uzila mna
Casy sa zmenili, pristup nie, moznosti ano.
//puberta si uzila mna
ooo chudak mi-čau si neuzil pubertu