audiotrack napísal:Môžem sa spýtať koľko máš rokov? Ak si viazaná na školu (stredná a pod.) tak to asi zmysel nemá
mám 22 rokov,študujem 3.ročník na vysokej...podobná situácia sa mi stala, ale nešla som do toho, lebo som si to zvážila, zatiaľ sme zostali iba kamaráti, nevylučujem však, že raz z toho niečo nebude, ak áno, bude to zrejme osud
//autoeditácia príspevku (21 Dec 2010, 21:34)
Pilifo napísal:No ja mám známu, ktorá má už nejakých pár rokov vzťah s Mexičanom, takže je možné, že by to fungovalo, ale to musí byť asi prípad lásky na život a na smrť, inak to nevyjde.

:D aj on je z Mexika
//autoeditácia príspevku (21 Dec 2010, 21:36)
millhauZ napísal:
to je pekne ale ked je nekto od seba tak daleko a su tak malo spolu, myslim si, ze si nemozu verit, museli by byt fakt najivni.. pretoze to sa v podstate neda ..
preto som do toho nešla, nie, že by som mu neverila, ale nemalo by to zmysel, je to strašná dialka a keby sme sa videli, tak asi len cez prázdniny, je pravda, že možno aj 4 mesiace vkuse, lebo skúšky sa tak naplánovať dajú, ale ostalo tam pre mňa také ALE..
//autoeditácia príspevku (21 Dec 2010, 21:37)
Bushido napísal:Je množstvo takých vzťahov... ale musí to byť silné puto, ktoré donúti jedného z vás opustiť svoju krajinu...
to by mi robilo najmenší problém, chýbala by mi rodina to je fakt, ale nič nie je tak ďaleko, aby sme boli neustále v kontakte