Spore

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
foboss
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa foboss »

blazer napísal:No ta cestina je fakt hrozna... akoze tie nazvy su maximalne infantilne, ale zabilo ma, ked som stretol divoke zviera zvane "kok*tlacka" :? ...a ze hra pre deti.
jj, máš úplnú pravdu... ta čeština je totálne otrasná... nechápem, prečo sú preložené aj mená... :?
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Oplati sa to kupit za 1200sk? ja by som to asi chcel lebo na takuto hru som vzdy cakal ale ... neni to trocha vela ? :?
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Pok3R napísal:Oplati sa to kupit za 1200sk? ja by som to asi chcel lebo na takuto hru som vzdy cakal ale ... neni to trocha vela ? :?
za 2 hodiny zabavy? urcite vela, navyse po 3 instalaciach mozes hru zahodit do kosa pripadne mozes skusit EA prosikat o povolenie instalacie, sa divim preco taketo hracske vyhody rozsiruju warez :aasmile10:
foboss
Light Star
Light Star

Stopa napísal:za 2 hodiny zabavy? urcite vela, navyse po 3 instalaciach mozes hru zahodit do kosa pripadne mozes skusit EA prosikat o povolenie instalacie, sa divim preco taketo hracske vyhody rozsiruju warez :aasmile10:
som trošku nepochopil... po 3 inštaláciách z origos DVD/CD ti to bloknú?
Pok3R napísal:Oplati sa to kupit za 1200sk? ja by som to asi chcel lebo na takuto hru som vzdy cakal ale ... neni to trocha vela ? :?
je to síce fajn gameska, ale je to zábava len na pár hodín, a za takú cenu neodporúčam... ale keď si fanda, tak ti brániť nebudem :wink:
Stopa
King
King

foboss napísal:som trošku nepochopil... po 3 inštaláciách z origos DVD/CD ti to bloknú?
presne tak, 3 internetove aktivacie a musis volat do EA games, sweet warez :lol:
foboss
Light Star
Light Star

Stopa napísal:presne tak, 3 internetove aktivacie a musis volat do EA games, sweet warez :lol:
tak to je teda tá najväčšia blbosť, čo som počul... Fakt niečo také urobili? Tak nech sa potom nečudujú že warez prekvitá...
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

foboss napísal:tak to je teda tá najväčšia blbosť, čo som počul... Fakt niečo také urobili? Tak nech sa potom nečudujú že warez prekvitá...
no ale to ma na svedomi warez,takto sa snazia zabranit nelegalnemu stahovaniu z netu ale ako vidis,najviac na to doplatia ti co si origo kupia,s takymito ochranami im predaje hier moc nestupnu :?
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Stopa napísal:presne tak, 3 internetove aktivacie a musis volat do EA games, sweet warez :lol:
Ked sa nemylim, tak su to tri instalacie na rozne compy... Na ten isty mozes instalovat hocikedy.
Stopa
King
King

piton napísal:Ked sa nemylim, tak su to tri instalacie na rozne compy... Na ten isty mozes instalovat hocikedy.
ale ked zmenis niektore casti HW (maticna doska, HDD...) tak ti to instalaciu odobere
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Stopa napísal:ale ked zmenis niektore casti HW (maticna doska, HDD...) tak ti to instalaciu odobere
HDD zmenit urcite nestaci, a ked zmenis motherboard tak to znamena, ze mas iny comp :) Ale aj tak je ta ochrana svinstvo :P
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

OMG to je totalna debilina ... EA SuX
Stopa
King
King

piton napísal:HDD zmenit urcite nestaci, a ked zmenis motherboard tak to znamena, ze mas iny comp :) Ale aj tak je ta ochrana svinstvo :P
hdd staci :lol: tak som to videl na jednom fore, a to ze je to svinstvo potvrdzujem, navyse nechapem preco to tam nechali aj ked vedia ze ta ochrana je prelomena a ze pirati to uz hraju, vsak tymto skodia jedine tym co si to kupia
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

so zaciatku to bola sranda ale potom sa to stalo trapnym uplne ine ako o tom kecaly ach jaj skoda casu
ciliar
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ciliar »

asi v strede mi to spadne s hlaskou chyba v aplikacii.stretol sa s tym niekto ?
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Spore

Príspevok od používateľa skvido »

mam hru po eng ale obsahuje aj cz nevie niekto ako to prepnut ?
aloxuhik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aloxuhik »

Zdar, mam original a le kdyz to pustim mi to napise ze nejsem pripojen k internetu a nemuze se overit jestli mam prave tak nemuzu pustit nevi co s tim ? dekuji predem
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Vypni firewall.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Oplati sa kupit ten spore teraz na steam akciu? Je to dobre, zahrajem sa pritom? :)
aloxuhik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aloxuhik »

Nefakci, odinstoval jsem cely eset a nic. Jinac je to super hra takze ti radim jen kupuj
Pikachu-com
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Pikachu-com »

joj ja si chcem spore stiahnut viem ze sa to da lebo uz zme to raz mali ale teraz to hladam a nwm to najst pls.pomoc velmi to chcem
Napísať odpoveď