blazer napísal:No ta cestina je fakt hrozna... akoze tie nazvy su maximalne infantilne, ale zabilo ma, ked som stretol divoke zviera zvane "kok*tlacka" ...a ze hra pre deti.
jj, máš úplnú pravdu... ta čeština je totálne otrasná... nechápem, prečo sú preložené aj mená...
Pok3R napísal:Oplati sa to kupit za 1200sk? ja by som to asi chcel lebo na takuto hru som vzdy cakal ale ... neni to trocha vela ?
za 2 hodiny zabavy? urcite vela, navyse po 3 instalaciach mozes hru zahodit do kosa pripadne mozes skusit EA prosikat o povolenie instalacie, sa divim preco taketo hracske vyhody rozsiruju warez
Stopa napísal:za 2 hodiny zabavy? urcite vela, navyse po 3 instalaciach mozes hru zahodit do kosa pripadne mozes skusit EA prosikat o povolenie instalacie, sa divim preco taketo hracske vyhody rozsiruju warez
som trošku nepochopil... po 3 inštaláciách z origos DVD/CD ti to bloknú?
Pok3R napísal:Oplati sa to kupit za 1200sk? ja by som to asi chcel lebo na takuto hru som vzdy cakal ale ... neni to trocha vela ?
je to síce fajn gameska, ale je to zábava len na pár hodín, a za takú cenu neodporúčam... ale keď si fanda, tak ti brániť nebudem
foboss napísal:tak to je teda tá najväčšia blbosť, čo som počul... Fakt niečo také urobili? Tak nech sa potom nečudujú že warez prekvitá...
no ale to ma na svedomi warez,takto sa snazia zabranit nelegalnemu stahovaniu z netu ale ako vidis,najviac na to doplatia ti co si origo kupia,s takymito ochranami im predaje hier moc nestupnu
piton napísal:HDD zmenit urcite nestaci, a ked zmenis motherboard tak to znamena, ze mas iny comp Ale aj tak je ta ochrana svinstvo
hdd staci tak som to videl na jednom fore, a to ze je to svinstvo potvrdzujem, navyse nechapem preco to tam nechali aj ked vedia ze ta ochrana je prelomena a ze pirati to uz hraju, vsak tymto skodia jedine tym co si to kupia
Zdar, mam original a le kdyz to pustim mi to napise ze nejsem pripojen k internetu a nemuze se overit jestli mam prave tak nemuzu pustit nevi co s tim ? dekuji predem