Ruky
Re: Ruky
pri tej váhe a velkosti by som chcel vedeť kde si pribral
ked budeš mať 80kg a tenke ruky potom napiš
takže žer žer žer cvič cvič cvič
btw ked tu ta tema je tak čo to nenapišeš tam ale robiš novu ?
takže žer žer žer cvič cvič cvič
btw ked tu ta tema je tak čo to nenapišeš tam ale robiš novu ?
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie viac co dodat ludia nadomnou (cvicic a jest+trpezlivost pestovat)to uz povedali a to ze mas 16 rokov a taku vahu pri tej vyske je ok
ja mam nieco okolo 170 a vazim cca 70kg +-2kg a to mam 20 a nepripadam si chudy a ani aby som mal nejako ruky tenke
ja mam nieco okolo 170 a vazim cca 70kg +-2kg a to mam 20 a nepripadam si chudy a ani aby som mal nejako ruky tenke
-
qwerty-xyz
NoWay napísal:caute sorry ze tu stym otravujem uz tu je o tom pisane ale nieje tam co potrebujem vedietchcem sa opytat ci mam sancu mat normalne ruky, mam ich uplne tenke ako somalec ale este viac tenke ako si myslite lebo mam uplne tenke kosti alebo moc pri sebe tak si viete predstavit ako to vypada...sa aj hanbim chodit v tricku...viem ze je tu o tom pisane ale chcel by som vediet ci sa to da aj ked mam tie kosti take tenke alebo blizko seba mozem pridat aj foto ak chcete mam 16 rokov mam 63,5 kg a okolo 180cm+...pribral som ale inde, do ruk nic vobec a svaly neviem ako tam mam urobit ked tam mam len kozu na kosti
pls poradte..a aj telo mam male tenke
-
mirak2
Hardcore addict
v 16tich som mal 58kg pri vyske 186cm...som bol sama slacha, ziaden sval, zacal som viac sportovat (hokejbal, neskor florbal) a dnes (po piatich rokoch) mam 76kg a ruky mam s rozumnou hrubkou
O 3 mesiace mám 16 a moja váha je okolo 70 kg a výška asi 180 približne. Ono ide o to, že samo sa to naozaj asi nezmení, tak priber aspoň tak o 5-10 kíl a poriadne cvič. Chce to vytrvalosť, ale ak to naozaj chceš tak to dokážeš. Som zvedavý tak o pol roka čo budeš pravidelne cvičiť a priberieš, či sa tento tvoj problém vyrieši, no ja myslím, že určite 
kazdy den urcite nie, svaly musia regenerovat
a urcite nestacia kliky doma(aj tak je to hlavne cvik na prsia)
chod normalne do posilky, ked nevies ako cvicit tak si zaplat par hodin trenera(aspon tu v prahe je to uplne bezne cvicit s trenerom)
a urcite nestacia kliky doma(aj tak je to hlavne cvik na prsia)
chod normalne do posilky, ked nevies ako cvicit tak si zaplat par hodin trenera(aspon tu v prahe je to uplne bezne cvicit s trenerom)
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Haha, 170cm - 56kg mam, za sviatky som schudol 4kg (wtf? napchaval som sa jak nikdy)... A aj tak nemam nejako extra tenke ruky... Som sice krpec, ale trening ktory taham uz par rokov robi svoje
.. Takze ako pisu ostatny, cvic a zer... Podla mna nejde o hodnoty...
Jedine co ti mozem doporucit hlavne vela jedz.. (nemyslim tym ze si budes robit omasteny chleba s cibulu) musim jest hlavne jedla bohate na proteiny (bielkoviny)
teda kup si kuracie prsia nejake vacsie balenie aspon 5KG a rob si z toho rozne pokrmi..
a samozrejme musis cvicit inak priberies do tuku..
potom ked zacnes poriadne jest a po prvych fazach treningu mozes porozmyslat o doplnkoch..
(gainer protein kreatin atd..)
na to aky si chudy by som ti doporucil zacat s gainerom, aj ked mnoho ludi na gainery nadava, ze z toho pojdes vela do tuku atd..
ked som ja zacinal mal som 174cm 52Kg
teraz po roku aj par mesiacoch 174cm 66kg
a stale je toho vela co treba este zlepsit ale tak dufam ze do leta sa znova posuniem vyssie
zo zaciatku som bral gainer z ktoreho som dost nabral, a dalej uz som bral len proteiny.. z toho dovodu ako som spominal ze som po par mesiacoch zacal ist do tuku.. sice nie moc ale aj tak...
a samozrejme to NAJHLAVNESIE vela som jedol hlavne kuracie biele maso, tvarohy, vajicka atd..
lebo je uz taky trend ze niektory ked si kupia doplnky automaticky to beru ako nahradu stravy, (nasypem si carovny prasok a hned budem mat svaly)..
takze aby som to zhrnul najskor sa musim naucit poriadne jest a "rozcvicit" a potom ked sa "zabehnes" mozes porozmyslat o tom co som pisal vyssie.. ale je to dost financne narocne ale to uz sa musis rozhodnut ty.. vela stastia
teda kup si kuracie prsia nejake vacsie balenie aspon 5KG a rob si z toho rozne pokrmi..
a samozrejme musis cvicit inak priberies do tuku..
potom ked zacnes poriadne jest a po prvych fazach treningu mozes porozmyslat o doplnkoch..
(gainer protein kreatin atd..)
na to aky si chudy by som ti doporucil zacat s gainerom, aj ked mnoho ludi na gainery nadava, ze z toho pojdes vela do tuku atd..
ked som ja zacinal mal som 174cm 52Kg
teraz po roku aj par mesiacoch 174cm 66kg
a stale je toho vela co treba este zlepsit ale tak dufam ze do leta sa znova posuniem vyssie
zo zaciatku som bral gainer z ktoreho som dost nabral, a dalej uz som bral len proteiny.. z toho dovodu ako som spominal ze som po par mesiacoch zacal ist do tuku.. sice nie moc ale aj tak...
a samozrejme to NAJHLAVNESIE vela som jedol hlavne kuracie biele maso, tvarohy, vajicka atd..
lebo je uz taky trend ze niektory ked si kupia doplnky automaticky to beru ako nahradu stravy, (nasypem si carovny prasok a hned budem mat svaly)..
takze aby som to zhrnul najskor sa musim naucit poriadne jest a "rozcvicit" a potom ked sa "zabehnes" mozes porozmyslat o tom co som pisal vyssie.. ale je to dost financne narocne ale to uz sa musis rozhodnut ty.. vela stastia
http://www.kulturistika.sk/pages/kinezi ... cinkou.htm napriklad, predlaktia ak si zaciatocnik nemusis nejako moc cvicit precvicia sa aj pri ostatnych cvikoch