Ruky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
NoWay
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Ruky

Príspevok od používateľa NoWay »

as
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Ruky

Príspevok od používateľa Zaxman »

pri tej váhe a velkosti by som chcel vedeť kde si pribral :D ked budeš mať 80kg a tenke ruky potom napiš
takže žer žer žer cvič cvič cvič

btw ked tu ta tema je tak čo to nenapišeš tam ale robiš novu ?
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

mas 16 takze telo rastie, meni sa. Tak ako bolo vyssie spomenute jest a cvicit. Len necakaj, ze sa to zmeni za mesiac a ani dva - heslo pre teba: trpezlivost;)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

nie viac co dodat ludia nadomnou (cvicic a jest+trpezlivost pestovat)to uz povedali a to ze mas 16 rokov a taku vahu pri tej vyske je ok

ja mam nieco okolo 170 a vazim cca 70kg +-2kg a to mam 20 a nepripadam si chudy a ani aby som mal nejako ruky tenke
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

NoWay napísal:caute sorry ze tu stym otravujem uz tu je o tom pisane ale nieje tam co potrebujem vediet :/ chcem sa opytat ci mam sancu mat normalne ruky, mam ich uplne tenke ako somalec ale este viac tenke ako si myslite lebo mam uplne tenke kosti alebo moc pri sebe tak si viete predstavit ako to vypada...sa aj hanbim chodit v tricku...viem ze je tu o tom pisane ale chcel by som vediet ci sa to da aj ked mam tie kosti take tenke alebo blizko seba mozem pridat aj foto ak chcete mam 16 rokov mam 63,5 kg a okolo 180cm+...pribral som ale inde, do ruk nic vobec a svaly neviem ako tam mam urobit ked tam mam len kozu na kosti :( pls poradte..a aj telo mam male tenke
:arrow: kup si 15 kil gaineru, do toho asi tak 5 kilo syrovatky (v tescu najdes, ked nenajdes blbo si hladal) zacni cvicit jak pritrtkany, ale PROSTE MAKAT. kliky, dookola cinky, brusaky, a kadeco ineho kazdy den a dva-trikrat do seba denne gainer a syrovatku aspon dve davky PO jedle, nech sa ti trocha natiahne zaludok a uvidis ako to pojde....
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

v 16tich som mal 58kg pri vyske 186cm...som bol sama slacha, ziaden sval, zacal som viac sportovat (hokejbal, neskor florbal) a dnes (po piatich rokoch) mam 76kg a ruky mam s rozumnou hrubkou
Mirčo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mirčo »

O 3 mesiace mám 16 a moja váha je okolo 70 kg a výška asi 180 približne. Ono ide o to, že samo sa to naozaj asi nezmení, tak priber aspoň tak o 5-10 kíl a poriadne cvič. Chce to vytrvalosť, ale ak to naozaj chceš tak to dokážeš. Som zvedavý tak o pol roka čo budeš pravidelne cvičiť a priberieš, či sa tento tvoj problém vyrieši, no ja myslím, že určite :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

16 r. 63 kG 184 cm, 26 r. 81 kG 184cm ^_^ daj tomu čas :D
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

netreba cvičiť každý deň, treba hlavne cvičiť s rozumom...pozri tému "posilovanie" v športe a uč sa
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

kazdy den urcite nie, svaly musia regenerovat
a urcite nestacia kliky doma(aj tak je to hlavne cvik na prsia)
chod normalne do posilky, ked nevies ako cvicit tak si zaplat par hodin trenera(aspon tu v prahe je to uplne bezne cvicit s trenerom)
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

A možno si to len domýšlaš, všetci chalani čo chodia do posilky somnou si myslia že majú tenké ruky pri tom ich maju normále
skús hodiť foto
NoWay
Medium Expert
Medium Expert

ok diki za rady :)
adox>>>ale ja ich mam fakt tenke :D ked porovnam s hocikym tak ich mam tensie ako on :D ptm hodim foto teda
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Haha, 170cm - 56kg mam, za sviatky som schudol 4kg (wtf? napchaval som sa jak nikdy)... A aj tak nemam nejako extra tenke ruky... Som sice krpec, ale trening ktory taham uz par rokov robi svoje ;-).. Takze ako pisu ostatny, cvic a zer... Podla mna nejde o hodnoty...
fifty88
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fifty88 »

Jedine co ti mozem doporucit hlavne vela jedz.. (nemyslim tym ze si budes robit omasteny chleba s cibulu) musim jest hlavne jedla bohate na proteiny (bielkoviny)
teda kup si kuracie prsia nejake vacsie balenie aspon 5KG a rob si z toho rozne pokrmi..
a samozrejme musis cvicit inak priberies do tuku..
potom ked zacnes poriadne jest a po prvych fazach treningu mozes porozmyslat o doplnkoch..
(gainer protein kreatin atd..)
na to aky si chudy by som ti doporucil zacat s gainerom, aj ked mnoho ludi na gainery nadava, ze z toho pojdes vela do tuku atd..
ked som ja zacinal mal som 174cm 52Kg
teraz po roku aj par mesiacoch 174cm 66kg
a stale je toho vela co treba este zlepsit ale tak dufam ze do leta sa znova posuniem vyssie :-)
zo zaciatku som bral gainer z ktoreho som dost nabral, a dalej uz som bral len proteiny.. z toho dovodu ako som spominal ze som po par mesiacoch zacal ist do tuku.. sice nie moc ale aj tak...
a samozrejme to NAJHLAVNESIE vela som jedol hlavne kuracie biele maso, tvarohy, vajicka atd..
lebo je uz taky trend ze niektory ked si kupia doplnky automaticky to beru ako nahradu stravy, (nasypem si carovny prasok a hned budem mat svaly)..
takze aby som to zhrnul najskor sa musim naucit poriadne jest a "rozcvicit" a potom ked sa "zabehnes" mozes porozmyslat o tom co som pisal vyssie.. ale je to dost financne narocne ale to uz sa musis rozhodnut ty.. vela stastia :-)
NoWay
Medium Expert
Medium Expert

ok dik :)

//autoeditácia príspevku (21 Jan 2011, 16:08)
prosim vas este sa chcem spytat ake su najlepsie cviky na predlaktie
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

20rokov - 180cm (možno viac) - 60kg +- (kedy ako) ono ked to ma prist tak to pride...
NoWay
Medium Expert
Medium Expert

pls tie naj cviky na predlaktie su ake
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mrto »

http://www.kulturistika.sk/pages/kinezi ... cinkou.htm napriklad, predlaktia ak si zaciatocnik nemusis nejako moc cvicit precvicia sa aj pri ostatnych cvikoch
NoWay
Medium Expert
Medium Expert

jj dik
Napísať odpoveď