Napalovanie
Re: Napalovanie
Nero je v poslednej dobe neskutocny bloatware. ved ma velkost pomaly operacneho systemu...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
3PO: Mas k dispozicii aj lite verziu Nera. Ale kde su tie casy, ked si clovek stiahol 20 ci 30MB velky balik Nera, ktory vysiel aj 2x za mesiac...
alebo okrem lite je aj micro ktorá obsahuje -expres a burning rom
ved čo človek iné potrebuje
o lite verzii neviem. dik za info.aspon ked budem niekomu nahadzovat win tak mu tam nebudem musiet davat to monstrum len preto lebo si na nero zvykol.
-praveze ze obcas clovek potrebuje aj ine veci, Nero smart je v tomto superhelicos napísal:alebo okrem lite je aj micro ktorá obsahuje -expres a burning romved čo človek iné potrebuje
3PO
-v dnesnej dobe 500GB HDD ako standardom, v tom nevidim problem
Preto som stále verný starému dobrému NERO 6.6.0.163PO napísal:Nero je v poslednej dobe neskutocny bloatware. ved ma velkost pomaly operacneho systemu...
Ja napalujem cez Ashampoo Burning studio 6
je to jednoduchsie nez nero napalite tam vsetko..je to po slovensky...takze som spokojny:D 
aschampoo burning
co hovorite na tento progam napalovaci je s nim spokojnost??Ked som mal v compe nera cracknuteho nievzdy mi napalil spravne dvd-cd 100% bol iba stiahnuty free..
InfraRecorder 
Hmm, rozmyslam co by som mal nahodit do novo nainstalovanej Win7. Kedze chcem aby som ju aspon taky rok nemusel preinstalovavat tak ked si nainstalujem nejaky napalovaci software (alebo hocico ine) tak sa ho budem drzat aby mi v registroch nevznikol bordel a pc sa tak nespomalil. A teraz sa vas pytam, co by bolo najvhodnejsie? Napalujem asi tak raz za mesiac/dva a jedine co ptrebujem je: napalovat ISO, napalovat data, kopirovat, a napalit disk Jukebox (tak sa to volalo v Nere). Tak preto sa vas pytam co sa mi najviac oplati? Lebo ved nero je uz fakt ako OS a to sa mi na nom nepaci. Co by ste mi odporucili?
-
Thommas
Addict
Chalani kuknite Ahampoo Burning Studio 10. Je to naozaj veľmi dobrý program, rýchlo nabieha, má dokopy 70Mb a ľahko sa ovláda. Ten Ashampoo ma všeobecne dobré programy, odporúčam!
BurnAware Professional >jednoduché praktické nenáročné 
-
vladenko007
VIP
Zaciatky boli WinOnCD ale to boli časi keď som si prvú cd napalovacku kupil za 14000sk podotýkam 2 rychlostnú
Potom som prešiel na Nera ktorého som použival strašne dlho. Zhnusil sa mi ked začala mať inštalacia viac ako 500MB tak som presiel na lite a mikro verziu.
Asi 1 až 2 roky používam Ahampoo Burning Studio 9 a CyberLink DVD Suite ktorý som dostal k Notebooku zdarma. Obe ma zatial ešte nasklamali.
V dnešnej dobe sa už velmi nenapaluje teda aspoň u mňa to tak je. Boli časi keď HDD nemali velku kapacitu a filmy a hudbu som zalohoval na DVD. Dnes sa mi to zdá už zbytočné nakolko pri dnešnej rýchlosti internetu si skôr niečo stiahnem z internetu ako by som to hľadal na DVD a nakopiroval na HDD. Napalovačku používam už len keď si chcem napáliť do auta nejakú výberovku prípadne niekomu napaliť fotky.
Potom som prešiel na Nera ktorého som použival strašne dlho. Zhnusil sa mi ked začala mať inštalacia viac ako 500MB tak som presiel na lite a mikro verziu.
Asi 1 až 2 roky používam Ahampoo Burning Studio 9 a CyberLink DVD Suite ktorý som dostal k Notebooku zdarma. Obe ma zatial ešte nasklamali.
V dnešnej dobe sa už velmi nenapaluje teda aspoň u mňa to tak je. Boli časi keď HDD nemali velku kapacitu a filmy a hudbu som zalohoval na DVD. Dnes sa mi to zdá už zbytočné nakolko pri dnešnej rýchlosti internetu si skôr niečo stiahnem z internetu ako by som to hľadal na DVD a nakopiroval na HDD. Napalovačku používam už len keď si chcem napáliť do auta nejakú výberovku prípadne niekomu napaliť fotky.
-
Soviet
Darca
Tak tak..Nero je uz nie napalovaci software ale All In One kazdej kraviny, ktory vyuzije klasicky clovek minimalne..Uz skoro 2 roky pouzivam spomenuty BurnAware Free a netreba mi nic viac..Taktiez ho rozsirujem, kde sa len da, lebo v jednoduchosti je krasa a on je jednoduchy a splni zakladne funkcie vsetky..Balicek ma 6mb, takze nieje problem ani so stahovanim..
-
Sovjet
Expert
Ja s bratom už hádam 2 roky používame Ashampoo Burning studio 6, ale celkovo od Ashampoo používame viac programov napr. WinOptimizer atď. Zatiaľ spoľahlivosť. Nero je veľký a už nieje to čím býval...
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ja taktiež používam Ashampoo Burning studio, zatiaľ som spokojný.
-
redliner
King
Momentálne používam Ashampoo Burning Studio 6, predtým Nero Start Smart