Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Co sa vam snivalo?

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mne sa snívalo, že sedím v aute idem idem ku križovatke noha opretá o brzdový pedál a ako náhle som ho chcel stlačiť tak on zmizol a ja som sa rútil do križovatky a nabúral som :?
dEn00
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dEn00 »

Mne sa asi pred dvoma rokmi snivalo, ze som isiel nieco kupit do BILLY
Ked som tam prisiel boli tam lupici a ziadali pokladnicku aby im dala peniaze. Ked ich vyberala tak sa vsetci ludia pojasili a rozutekali ako zajace :D ja som to vyuzil a schmatol kopku 1000 coviek...
Ked som uz zrdhal domov zobudil som sa a bol som strasne sklamany :D
Patres_95
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Patres_95 »

Mne sa snívalo že som už mal opravený mirkák :D
Dogwoggle
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dogwoggle »

mne sa snivaju veci ktore sa zatila skoro vždy neskvor stali zahadne nemyslite?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No mne sa nedavnejsie snival dost haluzny sen..
Gothara sice osobne nepoznam, ale asi kvoli hrania Wormsov s nim s ami snivalo, ze som bol pod nejakym mostom a dozvedel som sa, ze Gothar ide namna zautocit na clne..Pod mostom bolo take molo na ktorom som ja spaval..Zacal som sa teda pripravovat na protiutok a chystat kadejake veci z rakosia co bolo pobliz a z niekadial som vytiahol aj mini cln..Cim viac sa blizil, tym viac som bol pripraveny..Bolo to strasne ukazovane, ako sa pripravujem a sem tam zaber na Gothara ako zabera padlom..Ked uz bol nedaleko, sadol som na cln a siel mu oproti, ale vsetky "zbrane" som nechal na mole..Ked uz som bol skoro vedla neho, cln vs cln, tak som chcel na neho padlom vysplechnut kus vody, ale povedal, ze nema naladu, ze je unaveny. Vraj to mam nechat tak..a kusok nato som sa zobudil :D
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

Neviem či to tu už niekto napísal, ale viete že každú noc sa vám niečo sníva ?? ? LEn nie vždy si to zapamátáte....
Dogwoggle
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dogwoggle »

jj tosom už počúl, kedysi mi to mama povedala :D

A viete, že mesiac ked ho mate kdesi rovno nad oknom:D môže spôsobyt namesacnost :D aspon si to myslim
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

boa, snívalo sa mi, že som bol na dovolenke niekde tichom oceane na ostrovčeku tak malom a tak krásnom a už už som sa ubytuvaval, a zazvonil braškovi budik
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Dnes sa mi snívalo že som šiel na ukradnutej motorke (pitbiku) do susednej dediny :) Blbosť jak hovado :D
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Poslednu noc sa mi snívalo, že som mal spolužiaka kleptomana (vyzeral ako niekto z druhej triedy). Ja som s ním sedel v lavici a on mi stále niečo bral! :x :D

A krátko na to sa mi snívalo, že sme písali písomku z telesnej. Malo to asi 6(!) strán a boli tam otázky ohľadne rôznych pravidiel pri disciplínach ale aj nejake otázky z dejín športu atď. (aj keď, na konkrétnu si nespomeniem).
trend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa trend »

Asi jediný sen ktorý sa mi sníval viac krát a ktorí si asi aj zapamatam do smrti..
.. bolo to uz dávno ked sa mi sníval prvy x možno ked som mal 5 rokov..
:arrow: Sen sa začinal tak ze sme šli ja a kamarati dole schodmi v akomsi starom kamennom hrade boli tam tam aj muzi v brnení ktorý nás viedli dole na tych schodoch boli naši rodičia a plakali a ako keby sa s nami lúčili ako keby sme šli na akúsi popravu .... Ked sme prisli dole tak tam bola dlhá nekonečná chodba a napravo bolo vela zatvorenýc dverí poukladaných za sebou neviem prečo ale pred tou chodbou sme zastali a kamarát isiel dopredu do nej ako prvý a sám.. kričali sme mu nech stojí ze nech sa vrati ale on nepocul a siel.. vošiel do jedných z dverí spoza ktorých vyšlo silné biele svetlo (ako keby šiel do neba) vošiel a uz ho nebolo ...END OF THE DREAM
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Neviem cim to je, ale v poslednom case sa mi sniva velmi vela erotickych(nie mokrych :D ) snov.
Naposledy to bolo fakt cudne. Som bol niekde pri lese, s matkou (WTF?:D). Zrazu nas prepadol nejaky muz v ciernom, mal kapucnu a nebolo mu vidno do tvare. odtiahol nas do lesa, mamku poslal umyvat riad. Potom sa tam zjavil rad nahych zien, mozno tak 10. Zrukol na mna ze "VYBER SI!" taa tak som si vybral :D A dalej si domyslite no :roll: . Neviete cim to moze byt sposobene? :|
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

mne sa zase snivalo ze som chodil po ceste, lesiku, trave...a vasde boli taky ludia ze svietilo im jedno oko a podobne :D potom dalsi mal chapadla :D dalsiemu isiel z nosa akoby cervik :?

a jak som chodil tak ma vsetci stale nasledovali.... niektori iba tak sedeli v tureckom sede a pozerali namna 8) ale zaujimave bolo ze v tom sne som si uvedomil ze "dpc co zas sa mi to sniva, budem nevyspaty".... tak ma to nastvalo a hned jak som zbadal prveho typka co kumne isiel som sa zahnal nohou a zo strasnym vykrikom som ho kopol do hrudnika :) v tom momente moj sen skoncil a ja som sa prebudil ako som skrikol.....zaujimave
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Spoteny programator napísal:Neviete cim to moze byt sposobene? :|
...no čím asi?...nedostatkom sexu...
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

ja som asi neni kompletný no posledné 2 týždne sa mi sníva s bývalou čo som s nou už není 1 a pol roka... celé zle.. :nono:
Jankokuk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jankokuk »

Mne sa snívalo ako ma naháňa iba ruka. Pripomínalo my to counter-strike zombie mod :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No dnes som mal riadnu zmes kravin:
Isiel som s bratom na firemnom aute, kde som ho nechal soferovat..Siel ma volakam zaviest..Naspat ked sme sa vracali, tak sme sli cez hranice, kde bola najprv zavora, potom dalsia zavora a nakoniec este brana..Cez dve sme presli, no branu asi po 10min nam otvorila dievcina, ktora sa nas pyta, preco stojime..Az potom jej doslo, ze kvoli zavretej brane..Isli sme teda dalej, kde som sadol za volant ja, avsak auto uz nechcelo tahat, kedze vraj bol brat tazky..Dokopca som teda isiel sam, brat vystupil..Ked tu zrazu sme sa ocitli pri volakom kopci, kde si chcel brat ulovit sybirskeho huskyho, ktoreho si da do domu..Tak znenazdajky sa tam ocitol vlk a este jeden sybirsky husky, ktory bojovali s nami proti jednemu dalsiemu..Ktoreho po case zabili a brat rychlo zobral a slapal s nim na kopec..Hned ako ho zobral prisla velka svorka vlkov, ktora roztrhala nasho vlka so sybirskym huskym a vyhrazali sa bratovi, ze ho zabiju..Potom bol prestrih na nejaku obludu, ktora vypravala pribeh, ze ked dostane nejake vajcia, tak moze na brata zautocit (ten medzicasom uz bol v nejakom domceku). Ja som vyliezol na strom, ked tu zrazu v potoku sa zmiesali nejake veci dokopy a boli z toho tie vajcia, ktore smerovali dole prudom k tej prisere. Hned nato sa uplne odveci udial boj medzi vlkmi a dakymi lucestnikmi, ktory ich postrielali..Rychlo som zliezol zo stromu a oznamil bratovi, ze vajcia boli vytvorene a ten zacal pripravovat pascu na tu obludu..

A koniec netusim, kedze ma zobudil telefon :(
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

...že som platil v TESCU bezkontaktnou kreditkou od tatrabanky :D. Toto ma dorazilo :D
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

ze som hadzal sestku v basketbale a nevedel som trafit.... mal som neobmedzeny pocet pokusov a netrafil som nic... :D na druhy den som mal (V REALE) uspesnost 6 z 6 :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak do rana som mal zas celkom zaujimavy sen. Nestava sa mi, ze by sa mi z velmi davneho sna vlozilo nieco do noveho. Hlavne ked sa jedna o postavu, ktora ani neexistuje:
Pozical som si firemne auto a siel do Brezna. Avsak zrazu som sa vozil po Devinskej a odstavoval popri ceste auto. Ked uz som mal polku nadrze, tak som zbadal velky dom, kde pred nim mali tankovanie benzinu z volakej nadrze. Tak som chytil a zacal tankovat. Po cca litry mi viac uz nechcelo natankovat, tak som nastupil a siel prec. Za zakrutou som to otocil a zistil, ze ja mam Diesel. Tak som sa vratil k tomu domu, kde vyslo dievca o ktorom sa mi uz raz snivalo a v tom istom dome mala utulok pre zvierata vtedy. Tak som jej dal na kazde lico po puse a vysvetlil jej, ze som natankoval do diesla benzin. Ona mi len povedala, ze mam ist zato zaplatit. Ked som prisiel do vnutra domu, tak chlapik pri pokladni mi dal ucet, kde bolo nieco cez 30eur. Najprv som mu dal koruny a potom pozeram na ucet, kde som mal zaratanu Kofolu, Nejaku cesnakovu polievku a este volake dalsie dve veci za dost slusne sumy. On pochopil a tak ich vyskrtal a zacal to na kalkulacke preratavat. Peniaze mi vratil teda a ja som sa vydal dalej na cestu.
Az kym som sa neprehodil na bok a sen skoncil :D
Napísať odpoveď