Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa mihalswk »

no ved ja sa len pytam ze ake to tam je ,.,.,.rozmyslam este nad
Ekonomická univerzita v Bratislave - Fakulta hospodárskej informatiky -Hospodárska informatika

a v brne alebo v prahe su ake taketo skoly ?? a tam su prijmacky v češtine ci ako to tam jee??:D:D
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Na Masarykovu sú TSPčka, na FIT VUTBR neviem. Inf. nie je môj obor, snáď ti poradí niekto iný.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Brno:
Masarycka - Fakulta Informatiky.... prijimacky su v podobe testu studijnych predpokladov(vpodstate iq test) - potrebujes nejaky percentil => byt lepsi ako iste % ludi.... posledne 3 roky sa na vacsinu odborov brali ludia s percentilom vyssim ako 56 myslim, takze vobec nieje problem sa sem dostat ak mas trochu rozumu...

VUT - robia sa prijimacky z matiky pokial dobre pamatam, alebo mozes spravit Scio testy zamerane na matiku...

a s cestinou snad problem nemas

v prahe mas informu jak na karlovke tak na čvute pokial viem ale blizsie by ti zasa povedal niekto kto tam studuje
mLkkk
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mLkkk »

Ahojte,

chcel by som sa spytat,ci niekto nevie nahodou,ci sa nachadza takato vysoka skola v BA :
http://www.stjohnscollege.ie/index.php?pageID=21
je to graficky dizajn, tvorenie movie trailerov, web design, atd...
alebo ci nejake kurzy existuju, ktorym ziskat nejaky "certifikat"..
nieco ako CISCO,ECDL,atd...
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

vie niekto nieco o tomto ?

http://www.portalvs.sk/sk/studijny-prog ... sychologia

postrehy,nazory, narocnost?
gingo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gingo »

mal by som niekolko otazok:

1. da sa na Zilinskej univerzite studovat aj nieco kde netreba matematiku?
2. chodi niekto na UCM do Trnavy?
3. chodi sa v dnesnej dobe na vysku pre titul alebo pre vedomosti? zaujima ma ci sa v zamestnani pozeraju aj na to na ku skolu kto chodil
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Čo konkrétne z UCM chceš vedieť? Nechodím tam, ale mám tam známych tak sa môžem popýtať keď tak. Dosť na obore marketingovej komunikácie. A či sa chodí pre titul alebo vedemosti je skôr subjektívne, dnes sa pozerajú na to čo vieš robiť a nie kde si vyštudoval, aj keď prestížnejšie školy zohrajú svoju rolu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

1 a 2 ti neviem odpovedať, k trojke asi len toľko, že je na tebe či na ňu ideš pre titul (asi áno keď hladáš školu bez matiky) alebo preto že sa chceš niečo naučiť. Ja som podostával už toľko pracovných ponúk na programátora len na základe vecí ako sa prezentujem na internete, že sa nikto nikdy nepýtal či som študent, či mám výšku... len mi napísali či mám čas a záujem pre nich programovať. Takže ak si dobrý, nikto na školu neprihliada. Ale ak sa budeš hlásiť do práce s 10 inými ľuďmi, a všetci budete mať približne rovnaké znalosti, tak zrejme zaváži aj škola, lebo okrem toho že titul podloží že máš teoretické vedomosti podloží aj to, že si schopný samostatnosti a zodpovednosti.
gingo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gingo »

no zaujimala by ma napriklad aj tak marketingova kominikacia, ze co sa tam robi o com to je, ci je to tazke a ake danosti tam treba mat....
je to o reklame alebo o com? lebo si neviem predstavit uplatnenie aj ked to znie dobre.

// to ste tu vsetci na hojku informatici ? :)
saj
Addict
Addict

Nevie mi niekto poradit ohladom toho prispevku mojho? Co sa tyka toho odboru. Je to asi nieco jedine, co by ma mohlo zaujat. Studujem SOS so zameranim na informatiku. Ale VS ohladom informatiky nechcem. Z matiky som duty ako poleno a z programovania jak by dal : ( Uvazoval som o tej socialnej psychologii aj ze by som skusil Brno. Ale nejak sa toho (neviem ako to nazvat, napisem ze "bojim" ) Predsa len, je to uz CZE, aj ked Brno je skvele..

Neviem na aku inu vysoku sa prihlasit. Ekonomicka takisto nehrozi, nemam na to strednu a ma vobec nebavi. Co by ste mi doporucili vy, prosim ?

ten_stary: O marketingovej komunikacii som tie zrozmyslal, no mam otazku ako aj ty.. co,ako,preco... : )
mLkkk
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mLkkk »

mLkkk napísal:Ahojte,

chcel by som sa spytat,ci niekto nevie nahodou,ci sa nachadza takato vysoka skola v BA :
http://www.stjohnscollege.ie/index.php?pageID=21
je to graficky dizajn, tvorenie movie trailerov, web design, atd...
alebo ci nejake kurzy existuju, ktorym ziskat nejaky "certifikat"..
nieco ako CISCO,ECDL,atd...

nikto nevie nic o tomto? :(
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Sajmon napísal:Nevie mi niekto poradit ohladom toho prispevku mojho? Co sa tyka toho odboru. Je to asi nieco jedine, co by ma mohlo zaujat. Studujem SOS so zameranim na informatiku. Ale VS ohladom informatiky nechcem. Z matiky som duty ako poleno a z programovania jak by dal : ( Uvazoval som o tej socialnej psychologii aj ze by som skusil Brno. Ale nejak sa toho (neviem ako to nazvat, napisem ze "bojim" ) Predsa len, je to uz CZE, aj ked Brno je skvele..

Neviem na aku inu vysoku sa prihlasit. Ekonomicka takisto nehrozi, nemam na to strednu a ma vobec nebavi. Co by ste mi doporucili vy, prosim ?

ten_stary: O marketingovej komunikacii som tie zrozmyslal, no mam otazku ako aj ty.. co,ako,preco... : )
kvoli comu ta to taha viac k humanitnym zameraniam? neviem ako na tom si, ale kedze ja osobne mam zo strednej prudky odpor k predmetom ako sociologia, psychologia, pravo atd..., cize ja by som sa orientoval skor technickym smerom, ak nie elektrotechnika, tak mozno strojarina, hutnicka, pripadne banicka

ale ber to tak, kdekolvek pojdes, nikde to nebude prechadzka ruzovou zahradou a vsade budes mat nieco "narocnejsie" (bez ohladu na odborne predmety), napr. na hutnickej chemia, na strojarine matika
saj
Addict
Addict

Ja mám práveže ten odbor k elektrotechnike,strojarine, automatizácii a podobne
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Marketingová komunikácia nie je len reklama, to je len jej časť. Škola by ti mala poskytnúť orientovať sa v marketingu, rovnako ako v reklame a všetkých formách komunikácie s médiami a pod. Či je to ťažké to záleží stále od študenta ako to berie, aký má k tomu vzťah a pod. Uplatnenie je v reklamkách, PR agentúrach a všeobecne na marketingových a komunikačných oddeleniach rôznych firiem.
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

ten_stary napísal:1. da sa na Zilinskej univerzite studovat aj nieco kde netreba matematiku?
Myslim, ze nie. Je to predsa technicka skola.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ten_stary napísal:mal by som niekolko otazok:

2. chodi niekto na UCM do Trnavy?
3. chodi sa v dnesnej dobe na vysku pre titul alebo pre vedomosti? zaujima ma ci sa v zamestnani pozeraju aj na to na ku skolu kto chodil
1. cisto bez matiky tam nie je nic (aspon o tom neviem)
2. urcite :)
3. pozeraju, dokonca tomu aj neaku vahu prilozia, nie vsak taku ako praxi a referenciam
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

chalani a zeny problem.tento rok by som mozno aj na vysku.problem taky ze som slaby v matike,fyzike,chemii,bio a vo velmi vela veci.no chcel by som vidiet svoju buducnost v politike.medzinarodne vztahy,politogia,diplomacia.ohladom vysokych skol nemam vela informacii dalo by sa povedat ze ziadne.viete ktora skola by ma na to vedela pripravit?a smejte sa zo mna ja fakt matiku a tak moc nemusim.ps:idealne keby to bolo v hlavnom meste kvoli moznosti lepsie si najst brigadu
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ten_stary napísal:
pravdepodobne je matematika vsade, ale otazka je na akej urovni. mozno sa mylim, ale co som zatial pocul tak na mediamatike je ta matematika extra lahka(ako pozeram tak tam dokonca nie je ani ako samostatny predmet) a byvaly spoluziak ktory by zrovna netrhal rekordy v iq testoch tam nema ziadne problemy. takze ak ta tam nieco zaujme, tak si najdi nejake info o narocnosti priamo od studentov, matematika nemusi byt neprekonatelna prekazka.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Son-Goku ako si na tom s jazykmi?
Son-Goku
Darca
Darca