Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Satanisticke skupiny, texty - mytus pravda ?

Príspevok od používateľa hughito »

Korag má zjavne problém odlíšiť dôveryhodný zdroj od konšpiračných sračiek. V tých textoch odzadu nie je absolútne nič počuť, počuješ tam len to, čo "máš" počuť. A vôbec, neviem si predstaviť realizáciu niečoho takéhoto.
zostava sa smiat vasej naivite :D po tolkych dokazoch este v dnesnej dobe byt ateista...ach
Za prvé, neviem čo mala táto polemika spoločná s ateizmom a za druhé, teším/e sa na tvoje dôkazy v príslušnej téme :arrow: tu.
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Nechajte ho v tom, nech si myslí, že pozná "veľkú pravdu".

A korag, len aby som nezabudol -
1. Ja sa za ateistu nepovažujem ( po tolkych dokazoch este v dnesnej dobe byt ateista )
2. Odkiaľ ty vieš, ktorí satanisti sú skutoční, a ktorí nie? ( a nikdy ta nenapadlo ze ti co su naozaj satanisti( nie otvorene cirkvy ktore tak navonok vypadaju) to naschval taja aby sa ludia o nich nedozvedeli? )
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

omg to je presne to iste jako keby som sa ja vas opytal jako neviete ze su satanisti? a ty hore co tu trepes o reklamach na vlozky nic take som tam nedal ty uz nevies jak mas odbocit tak trepes dve na tri...Iron-Eddie a kto si? typujem ze satanista lebo krestan sa hentak nechova...ok su len 2 moznosti bud uveris trapnym mediam a holywoodskym srackam(ty) alebo pravdepodobnej konspiracnej teorii(ja)...na smiech ste vy...vy uverite kazdej kravinke co vam predstrci vlada alebo media to je smiesne :D
Son-Goku
Darca
Darca

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa Son-Goku »

dzingischan zabijal jezisovych nasledovnikov a ty ho chces vzkriesit? :D
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Nie, nie som satanista (inak - okrem kresťanov, ateistov a satanistov už nič iné neexistuje? :sly: ). A ani neverím médiam a vláde, takže máš smolu. :smt006
Korag
Professional
Professional

no vidis...tak si teda islamista alebo zid...to je v podstate to iste...jasne snazis sa staviat k tmu neutralne ale raz sa budes musiet rozhodnut komu verit a komu nie :plus: :minus:
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

no vidis...tak si teda islamista alebo zid...to je v podstate to iste...
No dá sa na toto vôbec niečo povedať? :roll:
Korag - keď ťa tak veľmi zaujíma, čo som, tak ti to napíšem do témy, na ktorú odkázal hughito.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

korag: neviem jak mám odbočiť? mám napočúvaných stovky hodín hudby ktorá je OTVORENE pro-satanistická, anti-kresťanstá alebo aspoň mizantropická či sadistická. o satanizme a jeho princípoch mám tiež naštudované určite oveľa viac než ty. preto som si na milión percent istý že trepeš TY a nie JA.

a že kto tu odbočuje od témy? položil som ti viacero otázok - na ŽIADNU z nich si mi nedal odpoveď, okrem špekulácie "čo ak skutoční satanisti to o sebe taja". žiadna myšlienka, žiadny protiargument, len urážky a dookolaa sa oháňaš tým videom akoby to bola svätá pravda.

kravinkám veríš ty. stačí že ideš do kostola, ujo v sukni ti povie že satanisti ovládajú hudobný priemysel, ty si vygoogliš nejaké videjko a zrazu sa tváriš akoby si požral všetku múdrosť sveta.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

son-goku: on ich nezabíjal, len im pomáhal uniknúť zo "systému," ale to priemerný ovčan nevidí! A ani vidieť nemôže, lebo dostať sa k SONVDž je možné len Mongolom s čistým rodokmeňom! :)
Korag
Professional
Professional

no jasne: tak aby som isiel postupne co ty pises: mas napocuvane stovky hodin hudby ktora sa javi ako jasne satanisticka...v tomto mas urcite pravdu to ti nezazlievam...ale povedzme si to na rovinu co ma nejaky teenagerik s pentagramovym nahrdelnikom spolocne s tajnymi satanistami v amerike a tam kde bezny smrtelnik nikdy nevstupi a nedozvie sa ake to tam je? ano povies ze zas narazam na video ale aspon vidis co je vsetko dneska cenzurovane a jedine to video povazujem za nieco co tu malo byt davno...ty aj ked si to video pozries aj tak tomu nebudes verit lebo si pevne rozhodnuti ze tvoje ''studium''o oficialnych satanistoch je pravdive ze a tym to hasne, tiez jak teba netrapia nejaki krestania co urobili konecne pravdive video mna zas netrapia tvoje studia o satanizme v uvodzovkach...
dalsi bod- opytaj sa ma priamo co chces vediet lebo mi to nebolo s tvojich prispevkov jasne
dalsi odstavec - neviem o com tu trepes ja som bol asi za 20 fararmi ktori maju vysoke postavenia, asi 10 psychologmi a este par ludi co sa v tom vyznaju...pretoze to nerobim len z vlastnej vole ale aj do skoly...a poviem ti tak za napr backwards mi 8z10 psychologov a znalocov potvrdilo...takisto sa nestavali negativne voci ako hovoris ty ''spekulaciam''...mam asi 100 kniziek kde si vsetko studujem...a mam aj take co by si sa z nich posral kebyze ich vidis...takze nerob sa tu ze si nejaky jediny znalec siroko daleko
Son-Goku
Darca
Darca

ja som zidokatolik mne je jedno.dneska idem na tajnu poradu zosnovat nejaky ten plan voci neveriacim
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

no kedže korag sa na odkaz na druhu temu vybodol tak budeme OT ale fakt ma zaujímaju te dôkazy o tom že boh existuje ??
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Daj mená znalcov-psychológov a "vysokopostavených" farárov a názvy "asi 100" knižiek aj tak to budeš musieť napísať do SOC, keď ich nenapíšeš tak už láskavo v tejto téme drž hubu a krok, nikomu netreba čítať výlevy sfanatizovaného decka ktorý okrem toho čo mu pán farár natárali nevie nič...a nie je to backwards ale backmasking ty trúba
Korag
Professional
Professional

jake OT zas? jak sa tato tema asi vola a co tu cely cas preberame? dokazy o tom ze boh existuje? omg :D:D:D jaka otazka taka odpoved
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Pre Koraga:
zostava sa smiat vasej naivite :D po tolkych dokazoch este v dnesnej dobe byt ateista...ach
Za prvé, neviem čo mala táto polemika spoločná s ateizmom a za druhé, teším/e sa na tvoje dôkazy v príslušnej téme :arrow: tu.[/quote]

tu si mal napisat te tvoje dôkazy - čo sa nestalo
Korag napísal:jake OT zas? jak sa tato tema asi vola a co tu cely cas preberame? dokazy o tom ze boh existuje? omg :D:D:D jaka otazka taka odpoved
tema sa vola ako sa vola a satanisticke skupiny.texty toho asi spoločne s existenciou boha nemaju ale nvm nepočuvam take kraviny

a aka otazka aka odpoved ? som sa to normalne spýtal a ty sa tu len vykrucať a trepeš dve na tri
CHCEEEEEEEEM TIE DôKAZYYYYYYYY , ASPON JEDEEEEEEEEEEEEN NECHAPEŠ , ČI SI FAKT TAKY DEMENT ?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jasne, no nezabudni potom vyniesť na svetlo nejaké utajované info :) Nech je o čom debatovať. Lebo žido-murári nie sú jediní, kto usiluje o NWO!
Son-Goku
Darca
Darca

kedysi moj dedo bol tiez slobodny murar.potom sa ozenil.a to bol koniec jeho kariery.vybavim si konexie a zalozim si murarsku firmu.ale budem slobodny.nazov firmy slobodomurar.ico 666 666 66
Korag
Professional
Professional

PRE NO BRAINA: JA CHCEM DOKAZY ZE NEEXISTUJE :D AKA OTAZKA TAK AODPOVED SI EVIDENTNE MIMO!!!
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

:D - tak to si krásne vystihol!
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ale ja som nikde netvrdil ze neexistuje ale ty si tu tvrdil ze v dnesnej do po tolkych dôkazoch je nemožne aby niekto bol ateista

ja ti tu dôkazy dávať nemusim lebo som nič netvrdil ale ty ano tak bud si zavri hubu alebo svoje slova podlož nejakym dôkazom a nevykrucaj sa furt tomu :smt067 :smt068 :smt067 :smt067 neznašam cirkev :smt067 :smt067 :smt067 :smt068 :smt068

K :minus: sorry ale taky ludia ma vedia tak nasrať :evil: :evil:
Napísať odpoveď