Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Satanisticke skupiny, texty - mytus pravda ?

Príspevok od používateľa Zaxman »

a naboženstvo si nevymysleli ludia ? keby to nejaky dedko pred tisickami rokov nezapisal do nejakej knihy tak ani slovo BOH , ježiš , kristus a pod. neexistuje

a ty by si teraz možno pil pivo s kamaratmi a nečital nejake satanisticke knihy ktore si vlastne ani nečital lebo nejak sa vyhybaš nazvom knih ,citacii knih a všetkemu sa vyhýbaš
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

O tom bolo náboženstvo, pozri sa na ten príspevok ešte raz, vidíš? "Náboženstvo tu BOLO len preto..." O tom, že ľudia si nevedeli vysvetliť dianie okolo seba, preto mu dali božskú podstatu a potom začali bohov uctievať, aby im boli naklonení, aby ich netrestali, bla, bla... Dnes je to samozrejme o inom, za tých pár tisíc rokov by sa aj patrilo.

Chceš mi povedať, že niekto si povedal "Do ďabla s náboženstvom, vymyslím etiku!"?

Btw, nepripúšťam existenciu Boha, pripúšťam možnosť existencie boha.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Zaxman napísal:a naboženstvo si nevymysleli ludia ? keby to nejaky dedko pred tisickami rokov nezapisal do nejakej knihy tak ani slovo BOH , ježiš , kristus a pod. neexistuje

a ty by si teraz možno pil pivo s kamaratmi a nečital nejake satanisticke knihy ktore si vlastne ani nečital lebo nejak sa vyhybaš nazvom knih ,citacii knih a všetkemu sa vyhýbaš
comu sa zas vyhybam ved si sa ma nanic nepytal. Ten kto pisal bibliu nebol ziadny dedko. Bola pisana pismom Bozim prostrednictvom cloveka. Teraz sa inak v Biblii naplnaju proroctva co tam boli pisane tak asi to nebude obycajna kniha. Ateista nepochopi
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Dodnes sa nevie ako spravili Stonegenge...vsetko sa vylucilo take techniky vtedy neexistovlai aby sa to dalo postavit toto mam vsetko overene...no len si najdi 100% verziu ako to bolo, nenajdes :) vidis
Perla za perlou. Ale u teba ma to neprekvapuje.

Boh asi zostúpil z neba a postavil to. Alebo, že by to boli Ilumináti a Satan ? :roll:
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

táto diskusia je už dosť offtopic. bolo by fajn keby nejaký moderátor presunul časť postov do diskusie o náboženstve - toto je diskusia o satanistických posolstvách v hudbe.

čo sa týka koraga.... HOĎTE NA TOHO BLÁZNA SIEŤ!!!! skôr než niekoho umláti nasmrť krucifixom...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

prosim te proroctva ktore sa naplnaju ......bibliu som nečítal !!
len dufam že to neni typu raz pride na svet pohroma ktora zniči ludstvo a ty budeš apelovať na globalne oteplovanie ak niečo taketo tak ma toho zdrž

čomu sa vyhýbaš ? 50x som ta žiadal o dôkazy ktore si tvrdil že su (ktore potvrduju existenciu boha) vždy sa sa vyhol odpovedi typu nejdem to tu písať je toho vela , alebo som to už tunak daval ale nič si tu nedal len nejaky članok juraja kukuricu alias rom v deckom domove
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Korag napísal:myslel som dokazy z toho videa o ktorom sme sa vtedy bavili :) ale niektorym nestacilo ani to takze si vy protirecite
Tak potom asi nevies co znamena slovo ateista. Z tvojho rozpravania to vyznieva tak, ze vo videu su dokazy iba o satanizme v popovej hudbe. Keby si si aspon priznal chybu, tak by som ti dal pokoj, ale teraz sa musim iba smiat :)
Korag
Professional
Professional

a v com sa mam priznat? zdravy clovek ktory uzna ze existuje Boh tak mu to to video iba potvrdi...ale ked vy mi date argumenty ze daj mi priamy dokaz o Bohovi tak uz ste asi v koncoch pretoze dobre viete ze na to odpoved neni...ked vam to ako dokaz nepripada tak ste zariti ateisti ale takych je vlastne vela takze to neni nic nove.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ja viem, ze nie su, ale ty si tvrdil, ze su a ze ich je vela :)
Korag
Professional
Professional

jasne tys to nepochopil...jak ti to mam vysvetlit...ok jasne dokazy su to neni ale su to take ze sa priklanaju k strane existencii a jak si tu cakal ze ti pviem ze na nebi sa zjavi Boh tak si srandista :) o tom viera neni preto sa to vola aj viera pretoze mas v prvom rade uverit...a teraz co sa deje vo svete je pre mna JASNY DOKAZ o tom ze je a jak tebe nie no tak neni co riesit. Ty to pochopis mozno az na Bozom sude. O tom vlastne aj viera je kebyze kazdy vie ze Boh existuje tak by nemala skuska zivotom ziadny zmysel.Vzdy ide o jedinca aby to pochopil a stale sa tak hlupo pytas
Svarog
Light Star
Light Star

Pardon, ak som nedával dobrý pozor v tvojich postoch, ale čo presne sa deje, že je to jasný dôkaz? Neber ma zle, vyslovene zo záujmu sa pýtam.
Korag
Professional
Professional

OMG v postoch som to nepisa! co mam zhrnut na 10 stran na hojku co som sa vsetko z videi a knih dozvedel?! ked si neni taky sprosty tak si hladaj sajm! je toho aj tak plna rit a bud uveris alebo nie...je milion ludi co tomu veria iba tuto par LAM co nechapu co je to NWO iluminati atd. tak naco sa mam s vami o tom bavit
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

je milion ludi co tomu veria
Jáj, počet dokazuje pravdivosť. :D

Takže žerme hovná, milióny múch sa nemôžu mýliť.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Pisal si to, konkretne tu: http://www.hojko.com/post1562077.html#p1562077
A je zaujimave, ze po 3ch stranach poziadaviek na dokazy si nakoniec prevzal to, co som pisal uz na zaciatku: v pripade Boha ide o vieru, nie o dokazy.
Korag
Professional
Professional

to si zabil fakt. Muchy porovnavat s vlastnou rasou,muchy co nemaju mozog a clovek ktory vymyslel vsetky vynalezy :D to bol vyrok mesiaca :D zviera s nanometrovym mozgom=clovek :D som este nevidel taketo porovanie
ale tebe by som sa ani necudoval kebyze zeres hovna po tom co si napisal
Svarog
Light Star
Light Star

Nechytaj hneď za slovíčka. Snažil sa ti iba naznačiť, že to, že niečomu verí kopa ľudí neznamená, že majú všetci pravdu. Proste tvoj argument o tom, že je milión ľudí, čo tomu verí, je odveci.
Korag
Professional
Professional

ja ti odpvedam priamo = video je pre mna dokaz NWO=iluminati=satanisti=opakom je Boh co este chces?
///inak aby to nebolo len o hudbe moje dokazy...cela prije*** americka vlada sa schadza kazdorocne aby ucitievali satana...a myslis si ze oni to robia preto lebo im siblo v hlavach? ti co riadia v pdstate cely svet??? http://www.granosalis.cz/modules.php?na ... =0&thold=0
///fakt by sa to malo presunut lebo uz 3 strany sa tu pise o uplne niecom inom
Svarog
Light Star
Light Star

Ilumináti = satanisti?
Ja ti neviem... To, že používali pentagram ako symbol ti beriem, ale používali normálny, rozumej neobrátený pentagram, nakoľko je to kabalistický symbol poznania a pravdy. Štyri živly plus akáša, princíp všetkého, v podstate.
Korag
Professional
Professional

to vobec neni o pentagrame...povazuju sa za luciferianov nosicov svetla...ak bol aj Lucifer falosny nosic svetla...pyramida s okom sa pouzivala prvy krat v satrom egypte a symbolizovala to ze RA videl a mal moc nad celym ludstvom...RA bol egyptsky boh slnka a nosic svetla RA=Lucifer a toto je len jeden dovod...kebyze vies o praktikach a co iluminati chcu od ludi tak by ti to mozno bolo jasnejsie...pretoze nato je strasne vela dokazov(konkretnych) co robi americka vlada od 50 rokov jake bizarne projekty a pkusy na ludoch

//autoeditácia príspevku (10 Jan 2011, 17:16)
tu mate aj video
a aj zeitgeist sa zaobera s nwo
Svarog
Light Star
Light Star

Lucifer BOL nosič svetla, to len tak pre upresnenie. Na čo konkrétne narážaš? Tvoje argumentovanie je postavené na tom, že sem hádžeš kopu "faktov" a "historických právd", ktoré si niekde zobral a nechávaš nás, aby sme si domysleli, to, čo ty už dávno vieš a čo považuješ za pravdu. A čuduješ sa, že sme skeptickí, alebo že ťa žiadame, aby si bol konkrétny.

Tie tvoje videá. Prvé by zvládli natočiť aj študenti VŠVÚ. Hádam, že o tom sa vie tak málo ľudí, lebo všetky médiá sú zmanipulované a ilumináti stojaci v pozadí všetkého nedovolia, aby sa tieto informácie dostali len tak na povrch.
K druhému len toľko, že istý čas som aj ja fičal na Zeitgeiste, ale teraz mi niektoré pasáže pripadajú ako vyslovený brainwashing, ktorý si berie iba to, čo potrebuje, aby dokázal svoje. A keď ty už odtiaľ berieš, ako sa ti páčili časti, ktoré hovoria, že náboženstvo je totálna blbosť a celé kresťanstvo je iba stokrát skopčený príbeh? :)
Napísať odpoveď