F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
hej hej..no ale aj tak podavaju najvyrovnanejsie vykony zo vsetkych. preto su top
//autoeditácia príspevku (08 Jan 2011, 22:01)
uuu..obrovska strata pre gunners...ale bola to len otazka casu
//autoeditácia príspevku (08 Jan 2011, 22:01)
uuu..obrovska strata pre gunners...ale bola to len otazka casu
-
Steven666
King
bola to len otázka času kedy sa Cesc vráti do Barcy, bola to nevyhnuteľnosť.
-
guess.whoo
Redeemer
wenger to vyvratil
-
t0m4s3
Admin
Tiez si neviem predstavit, ze by Cesca predali. Jeden z klucovych hracov a je vidno ako sa hra Arsenalu sype ked nehra.
-
DanielDevil
Addict
dnes som pozeral Arsenal - Leeds asi do 70. minúty a je vidieť že Nasri je pre Arsenal momentálne najcennejší hráč...a Rosický sa zasa ukázal, dobre že nedostal ešte jednu žltú "pán kapitán"...
aktuality.sk treba brať s rezervou
Nemyslím, že Fabregas naozaj prestúpi.
-
neo250
Star
tak barca samozrejme valcuje jeden zápas za druhým, a potom ako vyhrala 5:0 nad Realom "sa mi zdá" tak no coment, ale tak rád by som si pozrel taký zápas ako Barca a ManUtd. Barca vo skvelej forme s Utd.Muffi napísal:Ja verím v to, že ich porazia. United na tú svoju momentálne neotrasiteľnú pozíciu na v čele tabuľky nehrajú nejako extra dobre. Darí sa im, ale nie je to ako Barca a Real v Španielsku. Liverpool ich môže zdolať a určite to nebudem brať ako zázrak.
Jednoducho neberte nič za zázrak v týchto dvoch líg, majú jednoducho svoju kvalitu
-
DanielDevil
Addict
Španielska liga sa nemôže s Anglickou rovnať, hovorím hlavne o vyrovnanosti jednotlivých tímov...
-
guess.whoo
Redeemer
presne tak...v spanielskej lige je max 5 tymov, ktore su na spickovej urovni (barca,real,valencia,villareal a podla formy a.madrid alebo sevilla). zvysok zvycajne neuhra proti nim skoro nic. to sa o anglickej lige povedat neda
Že ešte veríte tým bulvárnym španielskym denníkom
Kým to nebude na Arsenal.com, nikto nikde neprestupuje
Inak sa musím kriticky vyjadriť k dnešnému výkonu pána Webba. Je smutné, že rozhodca takto posral zápas. Nefandím ani Manchestru, ani Liverpoolu, chcel som len vidieť kvalitný futbal, ale tak odpískaním vymyslenej penalty a vylúčením Gerrarda, mozgu Liverpoolu, to ten fanúšik Manchestru kvalitne pokazil. Sa čudujem FA, že Webbovi stále prideľujú zápasy ManU.
myslím že tam bola aj neaká motivácia 
-
guess.whoo
Redeemer
ten zakrok gerrarda to bolo take na hrane medzi zltou a cervenou. siel oboma nohami. bolo to len na rozdhodcovi ako to posudi.
tiez som si myslel, ze po tej penalte zacne liverpool viac utocit, ale nic sa nedialo. manU drzali loptu na svojich kopackach ako dlho chceli.
slaby vykon liverpoolu napokon vyvrcholil cervenou kartou a to bola cervena aj nadejam na postup
/ chelsea pekne rozdrvila ipswich. uvidime co to s nimi spravi
tiez som si myslel, ze po tej penalte zacne liverpool viac utocit, ale nic sa nedialo. manU drzali loptu na svojich kopackach ako dlho chceli.
slaby vykon liverpoolu napokon vyvrcholil cervenou kartou a to bola cervena aj nadejam na postup
/ chelsea pekne rozdrvila ipswich. uvidime co to s nimi spravi
No to je pravda ale som videl po MS rozhovor s Fabregasom a uz sa vtedy o tom sepkalo a vravel ze v buducnosti je to mozne.Muffi napísal:aktuality.sk treba brať s rezervouNemyslím, že Fabregas naozaj prestúpi.
-
DanielDevil
Addict
ale poprel to tak Wenger ako aj samotný Fabregas, tak uvidíme
Neuplynie ani jedno prestupové obdobie, aby média a fanúšikovia nespájali mladého stredopoliara Cesca Fabregasa so španielskym gigantom FC Barcelona. Podľa niektorých médií španielsky reprezentant už podpísal päťročnú dohodu s katalánskym klubom, avšak tréner Wenger a rovnako tak aj Fabregas tieto správy okamžite dementovali.
-
guess.whoo
Redeemer
to su len dohady. len sam Fabregas vie, ako to v skutocnosti je
Vo Fabregasovom prípade v prvom rade netreba veriť sračkám ako Aktuality.sk alebo The Sun.. Jedine oficálne stránky oboch klubov sú dôveryhodným zdrojom informácií 
Dnes zaujímavé kolo, dúfal som, že Totte*ham ukradne Manchestru všetky body, najmä po vylúčení Rafaela, avšak aj remíza je celkom prijateľná
Dnes zaujímavé kolo, dúfal som, že Totte*ham ukradne Manchestru všetky body, najmä po vylúčení Rafaela, avšak aj remíza je celkom prijateľná
-
DanielDevil
Addict
ja som hovoril že bude X a aj sa tak stalo, výhra by potešila viac ale séria bez prehry trvá a vrátili sme sa na čelo tabuľky tak som spokojný
-
guess.whoo
Redeemer
vyhru si manU nezasluzil v ziadnom pripade. skoro cely zapas ovladali hru spurs
-
DanielDevil
Addict
zápas som nepozeral iba highlighty ale nevidel som žiadnu tutovku, pár dobrých šancí na oboch stranách
-
guess.whoo
Redeemer
no hej, bola to zasluzena delba bodov, len mali viac loptu na kopackach kohuti..iba tolko