Velke zivotne rozhodnutie
-
Peter_Retep
VIP
Re: Velke zivotne rozhodnutie
urcite je ten pocit skvely ale ja rozmyslam skor racionalne a myslim na buducnost takze preto take nazory, ako odzneli v tomto topicu
-
javatar
Hardcore addict
evidentne mame iny rebricek hodnot... rozoberat ho by bolo OT a nemam zaujem niekoho presviedcat o tom co ja povazujem za spravne
peace
peace
V ideálnom prípade by to tak malo byť a nikomu neberiem ak to tak aj praktizuje, len si nemyslím, že je to jediná možnosť (to si nemyslíš ani ty), ale dá sa na to ísť aj inak a vôbec to nemusí byť zlé. Proste tá "ideálnosť" a materiálne zabezpečenie nie sú všetko. A toto podľa mňa potvrdí každý rodič, ktorý mal dieťa skoro a nezabezpečený (časy boli ťažké, ale určite sa to neľutuje, lebo ten ľudský život=dieťa je niečo oveľa hodnotnejšie).Peter_Retep napísal:urcite je ten pocit skvely ale ja rozmyslam skor racionalne a myslim na buducnost takze preto take nazory, ako odzneli v tomto topicu
Sorry ze com necital celu temu ale poviem ti mat dieta je velka zodpovednost teraz si pomyslis jop dam to ved zarobim a budu sa mat dobre ale vermi na to aby si uzivil seba dieta a este aj priatelku budes potrebovat aspon 2 zamestnania a to hovorim s vlastnej skusenosti.
Vermi teraz to mozno vyzera slubne ale ked sa babo narodi vsetky financie pojdu na neho a to neratam pokial budes vasim platit najom to rovno aby si odkladal teraz aby si mal scoho vyzit lebo poviem ti aj ked budes mat dve zamestnania pojde to velmi tazko a budes rad ked vyzijes a pride dalsia vyplata.
Treba ratat co stoji najom,vecy pre babo,plus dake to zabezpecienie baba do buducnosti.
Ked si to zratas tak je to celkom pekna kopka penazi plus mal by si sa rozlucit so zurovanim a vsetkym co k mlademu veku patri lebo na tie nebudes mat moc casu.
Nechcem strasit ale budes to mat pestre.
Ale drzim palce nech vam to vyjde na 1 a nech sa babo narodi zdrave a aby ste boli happy + aj tie pevne nervy zelam
Vermi teraz to mozno vyzera slubne ale ked sa babo narodi vsetky financie pojdu na neho a to neratam pokial budes vasim platit najom to rovno aby si odkladal teraz aby si mal scoho vyzit lebo poviem ti aj ked budes mat dve zamestnania pojde to velmi tazko a budes rad ked vyzijes a pride dalsia vyplata.
Treba ratat co stoji najom,vecy pre babo,plus dake to zabezpecienie baba do buducnosti.
Ked si to zratas tak je to celkom pekna kopka penazi plus mal by si sa rozlucit so zurovanim a vsetkym co k mlademu veku patri lebo na tie nebudes mat moc casu.
Nechcem strasit ale budes to mat pestre.
Ale drzim palce nech vam to vyjde na 1 a nech sa babo narodi zdrave a aby ste boli happy + aj tie pevne nervy zelam
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak sa niekedy budes nudit mozes precitat celu temu
spominal som ze diskoteky a podobne veci musim opustit to mi je jasne. a co sa tyka toho ze to bude tazke ano viem. ba dokonca si to ani neviem predstavit pretoze toho bude 55x tolko ako ocakavam. no mam podporu zo strany rodicov a od babky mozno aj byt takze z casti ulahcena situacia ked nebudem musiet platit mesacne najom/hypoteku =) A dakujem tesime sa uz vsetci velmi hlavne aby bolo baby zdrave a priatelka tak isto 
-
triple
Guru wannabe
prečítal som to celé
,, zachovali ste sa správne i ked tvoj otec.. no je to jasné.. jeho to prejde.. už len dúfať, aby to Vám dvom vydržalo ale viete čo máte robiť 
držím palec a potom aj nejaké fotečky pridaj
držím palec a potom aj nejaké fotečky pridaj
-
KaptMichal
King
Ja myslim, že keď sa to utrasie, raz za čas sa budete môcť ísť aj zabaviť
Držím palce.
-
Arkaz
Addict
Ved to hej =) zas je mi jasne ze nejaky ten cas to bude velmi obmedzene. ale no casom uz bude sa dat dohodnut ze jeden z rodicov zostane doma a druhy sa pojde niekam zabavit =)
Bábo bude mať dedkov/babky, čiže žiadny problém.
Povarujú.
-
jin
VIP
Samozrejme, istý čas to bude obmedzené, no ver mi, zábavy a podobné záležitosti Ti pri tom ani nejako extrémne nebudú chýbať. To bábo bude tak úžasné, že sa Ti od neho a od Tvojej priateľky ani veľmi nebude chcieť niekam odchádzať - samému. Iná vec je, že keď troška podrastie, na jeden večer ho necháte u starých rodičov a niekam vypadnete vypnúť - aj to bude trebaArkaz napísal:Ved to hej =) zas je mi jasne ze nejaky ten cas to bude velmi obmedzene. ale no casom uz bude sa dat dohodnut ze jeden z rodicov zostane doma a druhy sa pojde niekam zabavit =)
-
Arkaz
Addict
Zdravicko pani =) tak som sa rozhodol po case ze sa s vami opat podelim o svoje pocity a skusennosti ako prezivam toto obdobie. V prvom rade by som sa chcel podakovat vsetkym ktory ma podrzali a aj vdaka ktorym som sa rozhodol spravne. Priatelka sa am fajn brusko rastie a ja tak isto zijem no
=) vybavicku uz mame a tak isto aj kopu oblecenia =) a navyse v pondelok uz nastupujem do prace hehe
Jeden mobil servis v BA
Tu nizsie prikladam fotografiu nasho CHLAPCEKA
Volat sa bude po tatinovy cize Edko
Snad z tej fotky nieco vycitate je to 3D ultrazvuk je tma vidiet tvaricka kusok telicka a ruka
Tak zatial sa tu majte a ja sa ozvrm uz ked bude maly na svete hehe 
aky je vas maly, zlaty
...to je dobre ze mate vybavicku, vsetko....hlavne je nech bude zdrave
a to je uz potom jedno ako sa bude volat...a prajem vam vela stastia, radosti a ziadne komplikacie ...
velka gratulacia, hlavne vela zdravia pre vas vsetkych a nech sa vam dari! 
Uzasne! je super, ze sa to podarilo, aj ked mala priatelka tak malu sancu otehotniet... prajem vela stastia do buducna 
Rebusy tohto typu mi nikdy nešli, no nech sa akokoľvek snažím, na tej fotografii vidím akúsi skrčenú plachtu 
Hlavne aby sa to narodilo zdravé
inak congratulation
-
jin
VIP
Fúha chlape. Úprimne Ti závidím a prajem tebe aj Tvojej drahej len to najlepšie! Veľmi si to bábo vážte a skutočne ho berte ako dar od Boha - ako som tu už viacerokrát písal.Arkaz napísal:Zdravicko pani =) tak som sa rozhodol po case ze sa s vami opat podelim o svoje pocity a skusennosti ako prezivam toto obdobie. V prvom rade by som sa chcel podakovat vsetkym ktory ma podrzali a aj vdaka ktorym som sa rozhodol spravne. Priatelka sa am fajn brusko rastie a ja tak isto zijem no=) vybavicku uz mame a tak isto aj kopu oblecenia =) a navyse v pondelok uz nastupujem do prace hehe
Jeden mobil servis v BA
Tu nizsie prikladam fotografiu nasho CHLAPCEKA
![]()
Volat sa bude po tatinovy cize Edko
Snad z tej fotky nieco vycitate je to 3D ultrazvuk je tma vidiet tvaricka kusok telicka a ruka
Tak zatial sa tu majte a ja sa ozvrm uz ked bude maly na svete hehe
Krásne bábo!
gratulacie.. nech sa mu cely zivot vydari 
Krásne..a čo je na ňom krásne ?
Bábo v takomto štádiu môže byť krásne max. tak pre rodičov, určite nie pre nezainteresovaného človeka.
Ja tiež niesom zainteressovaný a vidím to ako niečo krásne (nie niesom pedofil) -> ludský život