// aha -kukám že Grim to už tušim rieši za mňa..
Stretko
Re: STRETKO
// aha -kukám že Grim to už tušim rieši za mňa..
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...veď Šuffel ťa odvezie...
-
Suffel
Guru
na chrbte?
nevm ci mi mamka pozica auto
ale mozno by som vedel zabezpecit odvoz
ale tak keby sa nasli este nejaky ludia z NR alebo tak, tak by sa mohlo aj v NR spravit
..
-
Grim
Darca
...aha...ty nemáš auto?...ale mne sa nechce teperiť do Nitry...a potom...organizácia programu zostane na pleciach niekoho, kto je z Nitry...ja to tam nepoznám...a nerád by som sedel v bare a pil kofolu...
-
Suffel
Guru
vlastne nemam
.. takze tak.. noo tak neviem v NR je tiez dost podnikov
tak mozme obehnut vsetky 
// no nic idem ja spat za 5 hodin stavat
.. tak volaco dohodnite
ale zislo by sa viacej ludii 
// no nic idem ja spat za 5 hodin stavat
-
Grim
Darca
...ale ja by som nemohol piť...a ja chcem piť...HC je naj...je v centre miest Sereď, Piešťany, Trnava a Nitra...nordkapp to má len 100 km nadchádzky...no proste ideálne miesto...a ten čistý vzduch...to musíte cítiť...
...ja si už pripadám ako marketingový manažér cestovnej kancelárie...
-
RATZINGER666
Darca
grim: ty si moj clovek, jak bude stretavka, tak by sme mali cosi popit... ale preco do riti hlohovec? jak tak, tak radsej ta trnava, ja tam mam kde prespat a aj nordakappa by som hadam vedel ubytovat... je to na Vas, pre mna termin tak kdesi v polke februara teoreticky... nord, vyjadri sa, jak pojdes z PB, tak ta vezmem... potrebujem tam niekoho, kto ma bude krotit 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
HC / teoreticky TT by som zvladol zachadzkou nejaky piatok cestou do PB ... do PB a potom spatky sa mi moc nechce - kludne aj nebudem konzumovat metlu ludstva, stejne mi v poslednom case neprospieva ... a ty by si dorazil vlakom a do PB by som ta zobral
... to je moja predstava
...
k terminu sa fundovane neviem vyjadrit - idem tento piatok a potom asi az niekedy v marci pravdepodobne - mam toho celkom dost teraz v cechach
... jedine, ze by som odbehol nejaku sobotu potom z Brnova na otocku, ale to uz je znacne neekonomicke ako financne, tak casovo
este je moznost pozvat vsetkych zucastnenych do Brnova a spravit gigastretko (Grim to do automobilu pobere) - u mna sa vyspi 9 ludi v pohode, 11, ked sa potlacia a neobmedzene, ked vyuziju aj podlahu a pripadne principy tetrisu, a / alebo pyramidy
... a u Makiho maju uz vyarendovane miesto prazski moderatori pod vplyvom
...
k terminu sa fundovane neviem vyjadrit - idem tento piatok a potom asi az niekedy v marci pravdepodobne - mam toho celkom dost teraz v cechach
este je moznost pozvat vsetkych zucastnenych do Brnova a spravit gigastretko (Grim to do automobilu pobere) - u mna sa vyspi 9 ludi v pohode, 11, ked sa potlacia a neobmedzene, ked vyuziju aj podlahu a pripadne principy tetrisu, a / alebo pyramidy
-
qwerty-xyz
--- stretnut sa chcem s pinheadom, norkom, stoporkom, schyzom, grimom,makim, MEK-om, a este snad by som niekoho zvladol, terminy nemam ani sajn, v marci si budem podnikat vylety do OSTRAVY, TRENCINA, a este kadekde.... tak snad bude cas aj na nejake stretko s vami lasky moje.
mne zacina semester v TT od 18.2.2011, a takmer kazdy piatok a sobotu som tam. Ak by to vyslo na niektory z tych dni, tak so mnou mozete ratat/
-
Grim
Darca
...jaaa...do Brna jedine na vlaku a jedine ak by sa v Brne dalo ubytovať (nie na podlahe, mám svoju úroveň...ktorá ale s množstvom požitého alkoholu klesá)...keby bolo stretko v TT, tak by si musel nord spraviť takú malililinkatú zachádzočenku a zaviezť ma do HC...inak by som musel čakať na ranný vlak...
Takze na Ticu jazdis iba po piatich poldeci, ci ako tomu mam rozumiet?
Napiste mi potom niekdo ss ak sa nieco v tej Trnave dohodne lebo to tu zabudam sledovat.
-
Grim
Darca
...na aute jazdím len vtedy, keď viem, že nebudem piť...a ja viem, že budem piť...
-
qwerty-xyz
Grim napísal:...na aute jazdím len vtedy, keď viem, že nebudem piť...a ja viem, že budem piť...
To bola narazka na tvoju poznamku o urovni. Ale nechaj tak.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
z TT do HC cajk, to je rovno pri ceste, to sa zvladne = povazuj za vybavene 
-
Grim
Darca
...ďakujem...tak v tom prípade to môže byť aj v tej TT...
Do TT sa hlasim aj ja. Navrhujem Irish pub 
-
Grim
Darca
...čo to všetci máte s tým Irish pubom?...mohli by sme behnúť niekde na námestie do nejakého kultúrnejšieho podniku...nedávno som tam bol v jednej takej "reštaurácii"...moc dobré pivo tam mali, ale už si nespomeniem ako sa volalo...a ešte jeden v pohode podnik tam bol, ale mali plno tak sme tam nemohli ostať...ale dalo sa tam pekne pokecať a nehučala tam hudba...v Irishi vtedy spieval nejaký akožespevák...nejaké akožehity...
//...áno Vigor...Sesler to bol...ale nebola to pivnička...normálna reštika...akurát tam na jedenie nič nemali...
//...áno Vigor...Sesler to bol...ale nebola to pivnička...normálna reštika...akurát tam na jedenie nič nemali...