Stretko

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: STRETKO

Príspevok od používateľa kafiatko »

:D dobre dosmiala som sa, a teraz môžem začať písať ...Nitra je lepšia, potom nemusím riešiť ubytko, odvoz domov atď...
// aha -kukám že Grim to už tušim rieši za mňa..
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...veď Šuffel ťa odvezie...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

na chrbte? :D nevm ci mi mamka pozica auto :? :? ale mozno by som vedel zabezpecit odvoz :) ale tak keby sa nasli este nejaky ludia z NR alebo tak, tak by sa mohlo aj v NR spravit :)..
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...aha...ty nemáš auto?...ale mne sa nechce teperiť do Nitry...a potom...organizácia programu zostane na pleciach niekoho, kto je z Nitry...ja to tam nepoznám...a nerád by som sedel v bare a pil kofolu...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

vlastne nemam :(.. takze tak.. noo tak neviem v NR je tiez dost podnikov :D tak mozme obehnut vsetky :D
// no nic idem ja spat za 5 hodin stavat :D.. tak volaco dohodnite :) ale zislo by sa viacej ludii :wink:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ale ja by som nemohol piť...a ja chcem piť...HC je naj...je v centre miest Sereď, Piešťany, Trnava a Nitra...nordkapp to má len 100 km nadchádzky...no proste ideálne miesto...a ten čistý vzduch...to musíte cítiť... :D ...ja si už pripadám ako marketingový manažér cestovnej kancelárie...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

grim: ty si moj clovek, jak bude stretavka, tak by sme mali cosi popit... ale preco do riti hlohovec? jak tak, tak radsej ta trnava, ja tam mam kde prespat a aj nordakappa by som hadam vedel ubytovat... je to na Vas, pre mna termin tak kdesi v polke februara teoreticky... nord, vyjadri sa, jak pojdes z PB, tak ta vezmem... potrebujem tam niekoho, kto ma bude krotit :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

HC / teoreticky TT by som zvladol zachadzkou nejaky piatok cestou do PB ... do PB a potom spatky sa mi moc nechce - kludne aj nebudem konzumovat metlu ludstva, stejne mi v poslednom case neprospieva ... a ty by si dorazil vlakom a do PB by som ta zobral ;-) ... to je moja predstava :-D ...

k terminu sa fundovane neviem vyjadrit - idem tento piatok a potom asi az niekedy v marci pravdepodobne - mam toho celkom dost teraz v cechach :-D ... jedine, ze by som odbehol nejaku sobotu potom z Brnova na otocku, ale to uz je znacne neekonomicke ako financne, tak casovo

este je moznost pozvat vsetkych zucastnenych do Brnova a spravit gigastretko (Grim to do automobilu pobere) - u mna sa vyspi 9 ludi v pohode, 11, ked sa potlacia a neobmedzene, ked vyuziju aj podlahu a pripadne principy tetrisu, a / alebo pyramidy :-D :-D ... a u Makiho maju uz vyarendovane miesto prazski moderatori pod vplyvom :-D :-D :-D ...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:roll: u mna pripadaju miesta ako, VT, kosice, BB, BA, ZA. . . .kdekolvek by som si vedel vybavit aby som aj prespal. :smt015

--- stretnut sa chcem s pinheadom, norkom, stoporkom, schyzom, grimom,makim, MEK-om, a este snad by som niekoho zvladol, terminy nemam ani sajn, v marci si budem podnikat vylety do OSTRAVY, TRENCINA, a este kadekde.... tak snad bude cas aj na nejake stretko s vami lasky moje. :) Zatial sa mi nedari si najst cas ani na seba, ani doma som dokonca nebol uz nejaky piaty tyzden, ....
:idea: pit by sa dalo, ale tak u mna je to zbytocne, uz ma to nejako nehecuje. . . . :roll: Len sa snazte ked sa niekedy nieco dobavi so mnou aby pri mne nebol niekto koho bude hecovat moja rit,(vedel by som nicky pisat . . .) a aby nemal nazory mier a laska vsude kolem (ihla v ruke a zasneny pohlad do neba, ja viem ze iny kraj iny mrav ..... ale aj tak)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

mne zacina semester v TT od 18.2.2011, a takmer kazdy piatok a sobotu som tam. Ak by to vyslo na niektory z tych dni, tak so mnou mozete ratat/
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...jaaa...do Brna jedine na vlaku a jedine ak by sa v Brne dalo ubytovať (nie na podlahe, mám svoju úroveň...ktorá ale s množstvom požitého alkoholu klesá)...keby bolo stretko v TT, tak by si musel nord spraviť takú malililinkatú zachádzočenku a zaviezť ma do HC...inak by som musel čakať na ranný vlak...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Takze na Ticu jazdis iba po piatich poldeci, ci ako tomu mam rozumiet?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Napiste mi potom niekdo ss ak sa nieco v tej Trnave dohodne lebo to tu zabudam sledovat.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...na aute jazdím len vtedy, keď viem, že nebudem piť...a ja viem, že budem piť...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Grim napísal:...na aute jazdím len vtedy, keď viem, že nebudem piť...a ja viem, že budem piť...
:!: no to je vyhra, ti poviem .....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To bola narazka na tvoju poznamku o urovni. Ale nechaj tak.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

z TT do HC cajk, to je rovno pri ceste, to sa zvladne = povazuj za vybavene :-)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ďakujem...tak v tom prípade to môže byť aj v tej TT...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Do TT sa hlasim aj ja. Navrhujem Irish pub :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...čo to všetci máte s tým Irish pubom?...mohli by sme behnúť niekde na námestie do nejakého kultúrnejšieho podniku...nedávno som tam bol v jednej takej "reštaurácii"...moc dobré pivo tam mali, ale už si nespomeniem ako sa volalo...a ešte jeden v pohode podnik tam bol, ale mali plno tak sme tam nemohli ostať...ale dalo sa tam pekne pokecať a nehučala tam hudba...v Irishi vtedy spieval nejaký akožespevák...nejaké akožehity...

//...áno Vigor...Sesler to bol...ale nebola to pivnička...normálna reštika...akurát tam na jedenie nič nemali...
Napísať odpoveď