Dead Space 2
Re: Dead Space 2
Kolko to ma kapitol,kdo to uz presiel
No ti co to presli nech to rychlo vyklopiaRecenzia na sectore napísal:... a pre fanúšikov pôvodného dielu je pripravená jedna mimoriadna lahôdka, o ktorej nemôžeme prezradiť absolútne nič...
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2011, 16:09)
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No tak dnes som si pozrel Downfall a Aftermatch a som nabudeny uz aj na hru..Skoda, ze "kupovanie" hry ide tak pomaly..Snad ju do zajtra "kupim" a budem opat nakus Isaacom 
Ako je to vlastne s tými bonusmi? Prešiel som hru najprv na normal a získal som oblek Riot Security Suite. Potom som začal novú hru+ na advanced, no po dokončení som nedostal absolútne nič. To treba začať od piky?
Mám problém neviem kam a čo ďalej ... ukazuje mi ez mam ist hore ale som pri akejsi masinke co sa stale toci a vytahom ktorym som prisiel a hackol ju uz ist nemozem lebo je hore
Please ?
-
xH4wK
Musis spomalit tie kruhy, a potom kinetikou zosunut dole tie uchytne vecicky na krajoch toho kruhu hore...kelsoo napísal:Mám problém neviem kam a čo ďalej ... ukazuje mi ez mam ist hore ale som pri akejsi masinke co sa stale toci a vytahom ktorym som prisiel a hackol ju uz ist nemozem lebo je horePlease ?
Diky moc
)
btw a cez tu vrtulu teraz ako ?
ty kravo to je moc namna asi vela hodin
btw a cez tu vrtulu teraz ako ?
-
xH4wK
Spomalit a preletiet ... asi si nehral jednotku co
jasne spomalit
som zabudol ze aj to viem
nie nehral ... 
len je mi luto ze malo suciastok an upgrade najdem to ani nevychutnam zbran a hned to prejdem
len je mi luto ze malo suciastok an upgrade najdem to ani nevychutnam zbran a hned to prejdem
-
xH4wK
Tak lepsie hladaj
) Ja som upgradol na full tu uplne prvu zbran a full armor bez 'air' nieco zostalo aj na zaciatok inych zbrani
-
Soviet
Darca
Prepana kelsoo to naco hras dvojku, ked nemas vobec paru o co tam ide? Nechapem niektorych ludi..Si zahraj najprv jednotku, aby si vedel vsetky veci, ktore sa pouzivaju vo hre 
hram jedntku idem do tretieho kola..ale to bokom..chcem najskor prejst jednotku a potom az dvojku..logika nepusti..ale zvedavost mi nedala a zapol som dvojku aspom na chvilu..a neviem sa uz na zaciatku pohnut..idem ventilacnou sachtou strepem sa dole..tam nejaky manik mrtvy a nadnasa ho nieco modre..tam tu masinku som poriesil vytrhol kable cico..ale co dalej? skla sa rozbit nedaju dvere su tma neni..
-
lekoklatik
VIP
lol veď DS nikdy nebol hlavolam. V prvom diely viem o jedinom, ostatne veci boli jasne, viditelne, pripadne som pouzil tu "pomocnu" trasu.
Citaj co ti kazu urobit, obzeraj sa...
Ahojte neviete náhodou kedy sa v menu odomkne položka (new game +)???
Anglictina robi problemy dost ludom.lekoklatik napísal:lol veď DS nikdy nebol hlavolam. V prvom diely viem o jedinom, ostatne veci boli jasne, viditelne, pripadne som pouzil tu "pomocnu" trasu.
Ked aspon raz prejdes hru na lubovolnej obtiaznosti.cuciny napísal:Ahojte neviete náhodou kedy sa v menu odomkne položka (new game +)???
-
Soviet
Darca
Inak fakt som viac v obraze, ked som:
1. Pozrel Dead Space: DownFall
2. Zahral Dead Space
3. Pozrel Dead Space Aftermatch
4. Hram dvojku..
Keby som ako kelsoo zacal hrat dvojku, tak by som netusil o co ide a ani by ma to az tak special nebavilo..Bolo by to len bezduche zabijanie priseriek..
leko: V prvom diely som musel pouzit navod na tu cast, ked si mal vletiet do vesmiru a zasadit ten "vysielac" a znicit zaroven tie generatory cico to bolo..Tam ma tolko krat zabilo, ze som to vzdal..
1. Pozrel Dead Space: DownFall
2. Zahral Dead Space
3. Pozrel Dead Space Aftermatch
4. Hram dvojku..
Keby som ako kelsoo zacal hrat dvojku, tak by som netusil o co ide a ani by ma to az tak special nebavilo..Bolo by to len bezduche zabijanie priseriek..
leko: V prvom diely som musel pouzit navod na tu cast, ked si mal vletiet do vesmiru a zasadit ten "vysielac" a znicit zaroven tie generatory cico to bolo..Tam ma tolko krat zabilo, ze som to vzdal..
sa neposer normalne ze som si spustil dvojku skor nez jednotku
ty ocom tocis dmnt
akoze sorry ale .. jak male decko prehanas
wake up a daj si facku
-
lekoklatik
VIP
Soviet áno, presne tú pasáž som mal na mysli. Tam si musel spustiť tú "galaktickú" pílu ^_^
-
Soviet
Darca
Kto prehana? Vravim ako to je..Ked uz teda, tak mi povedz o com je teda aspon v skratke ta hra, podla toho co si odohral? Niekomu ide o pribeh, ktory v tej hre je prvorady, ale necham ta tak v tvojom svete..kelsoo napísal:sa neposer normalne ze som si spustil dvojku skor nez jednotkuty ocom tocis dmnt
akoze sorry ale .. jak male decko prehanas
wake up a daj si facku
leko: Veru, hlavne, ked som prvy pozrel nejaky video navod, kde chlapa skocil priamo do toho pasa, kde to sekalo a nestastnou nahodou nanho zautocila prisera a nerozseklo o to (taky mini bug) a ja blby som to skusal tak ako on..Az potom mi doslo, ze to tak nemoze byt..Inak pri dvojke mi pripada, ze kus zvacsili obtiaznost na Normale..Celkovo som uz pri zaciatocnych pasazach siel niektore veci na 2x, co pri jednotke az tak nebolo..