Windows 7
Re: Windows 7
Ak si kúpim notebook s predinštalovaným Windows 7 Home Premium napríklad z česka bude systém v češtine? Alebo sa pri prvom spustení umožní vyber jazyka? za radu dik
bude český, ak nie je uvedené inak
Áno bude český. Na internete sú jazykové balíky ak sa nemýlim a keďže to máš "legal" tak jednoducho cez windows update stiahneš jazykový balík ja používam angličtinu ale tipujem, že tebe ide o slovenský jazyk, proste stiahneš nainštaluješ
a následne v control panely v tabe čas,jazyk.... klikneš na change display language (zmenit zobrazujuci jazyk alebo tak nejak) zmenis ho a odhlasis sa. Pri dalsom prihlaseni bude jazyk taky aky si chcel
a následne v control panely v tabe čas,jazyk.... klikneš na change display language (zmenit zobrazujuci jazyk alebo tak nejak) zmenis ho a odhlasis sa. Pri dalsom prihlaseni bude jazyk taky aky si chcel
Pokial viem, tieto packy v updatoch ma len Ultimate. Opravte ma, ak sa mylim.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Veru tak..Riesilo sa to nejaku tu stranu dozadu 
Na Ultimate sa daju dat cez windows update. A na inych sa daju doinstalovat tiez, ale takym sposobom ktory sa tu neriesi 
Bude win7 česky ak ho kúpim na alza.sk? Kedže Alza je vlasne ceska firma.
-
Soviet
Darca
Prepana lukky07, ty si si oci vypichol cico? Vsak chod na Alza.sk, najdi si dany Windows a priamo v nazve to mas napisane..
Microsoft Windows 7 Home Premium CZ
Microsoft Windows 7 Home Premium CZ
nechcem byt otravný, ale kde je tu napísane o akú jazykovú verziu ide?
napr.tieto náhodne notebooky
http://www.alza.sk/acer-travelmate-5542 ... 192778.htm
http://www.alza.sk/dell-inspiron-n5010- ... 185278.htm
http://www.alza.sk/asus-k50ij-sx424v-d183338.htm
a opakujem notebook s predinštalovaným Windows 7 Home Premium, cize neskor sa jazyk menit uz neda, teda nie oficialne
napr.tieto náhodne notebooky
http://www.alza.sk/acer-travelmate-5542 ... 192778.htm
http://www.alza.sk/dell-inspiron-n5010- ... 185278.htm
http://www.alza.sk/asus-k50ij-sx424v-d183338.htm
a opakujem notebook s predinštalovaným Windows 7 Home Premium, cize neskor sa jazyk menit uz neda, teda nie oficialne
-
Soviet
Darca
Opakujes? Nenapisal si to nikde predtym, tak sa necuduj odpovedi..Ano bude cesky..
-
Corn Flake
Guru wannabe
Však to máš jedno. Jazyk zmeníš za pár minút.
-
Pigesko
King
hojte...takze mam tu jeden problem....objasnim to strucne 
- novy NB (Asus n61jv)
- predinstalovany Win7 Home Premium
- je plny softov od "ešusákov"
- po spusteni mi bezi cez 110 procesov
- po spusteni je vyuzitie ram takmer cez 50% (4GB)
no, a jedine co potrebujem vediet je, kolko procesov vam bezi po cistej instalacii, ake je priblizne vyuzitie ram?...ak budu tie cisla nizsie ako u mna (co som si na 100% isty) tak tam idem rovno hodit cistu instalacku
thx...
//aaa narazil som na dalsi problem...nemam tu jedno jedine ciste DVD...bolo by mozne spravit jednu particiu o velkost 4-5GB, hodit tam instalacku Win7 Ultimate a instalovat to z toho ??
- novy NB (Asus n61jv)
- predinstalovany Win7 Home Premium
- je plny softov od "ešusákov"
- po spusteni mi bezi cez 110 procesov
- po spusteni je vyuzitie ram takmer cez 50% (4GB)
no, a jedine co potrebujem vediet je, kolko procesov vam bezi po cistej instalacii, ake je priblizne vyuzitie ram?...ak budu tie cisla nizsie ako u mna (co som si na 100% isty) tak tam idem rovno hodit cistu instalacku
thx...
//aaa narazil som na dalsi problem...nemam tu jedno jedine ciste DVD...bolo by mozne spravit jednu particiu o velkost 4-5GB, hodit tam instalacku Win7 Ultimate a instalovat to z toho ??
-
Space5800
Medium Professional
Pigesko: Beži ti tam toho hojne, využitie ram je tiež nejaké veľké...Síce nemám úplne čistú inštaláciu, ale beží mi len 44 procesov a spapanych 530MB ram z 1.5GB (virtualizovana W7)
//a čo tak inštalovať z USB kluča? ak máš...
//a čo tak inštalovať z USB kluča? ak máš...
-
Pigesko
King
usb kluc mam, ale iba 2GB
ale uz som nasiel jedno ciste DVD, akurat ze je to "tesco" kvalitka...takze boh vie ci to vydrzi aspon jedno napalenie a jednu instalaciu...
//kazdopadne nic ine mi neostava, nez tam hodit cisty win...Asus tam toho na***l tolko, ze sa mi rozum zastavuje...pritom 50% tych softov su trial verzie
...no proste humus...
//inak dakujem
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2011, 15:09)
ok, nahodil som Win7 Ultimate, ale ziadna zmena...pocet procesov sa sice znizil na cca 50...ale vyuzitie ram je stale 45-50%...nechapem kde je problem...
//kazdopadne nic ine mi neostava, nez tam hodit cisty win...Asus tam toho na***l tolko, ze sa mi rozum zastavuje...pritom 50% tych softov su trial verzie
//inak dakujem
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2011, 15:09)
ok, nahodil som Win7 Ultimate, ale ziadna zmena...pocet procesov sa sice znizil na cca 50...ale vyuzitie ram je stale 45-50%...nechapem kde je problem...
ja mam ultimate, 4gb ramky i ked book pouziva iba 3.5 momentalne mi bezi 60 procesov a vyťaženie ramky je 30-32%. Takisto tam mám nejaké sračky od lenova ale zatiaľ som to nejak neriešil keďze max som zatial využil 1.5 gb ramky čo nieje zas tak moc
a inak jedno jedine riešenie čo ma napadá je zakázať tie procesy ? teda akože zakázať po spustení.
a inak jedno jedine riešenie čo ma napadá je zakázať tie procesy ? teda akože zakázať po spustení.
-
Pigesko
King
no ja by som ich velmi rad vypol...akurat nemam sajnu ktore mozem alebo nemozem vypnut
resp. co naco sluzi...
-
Space5800
Medium Professional
Pigesko tak sa pozri ktoré procesy ti žerú najviac a....
//ovladače na tie tlaičtka by si mal nájsť na webe výrobcu nb
//ovladače na tie tlaičtka by si mal nájsť na webe výrobcu nb
-
Pigesko
King
jop
nie som debil, ale dik za snahu...momentalne tu riesim ine problemy, takze na tu ram sa pozriem neskor
ale zatial sa mi podarilo ako tak system vyladit...jedine co mi momentalne nefunguje su multifunkcne tlacitka na NB...
//ok, tlacitka vyriesene...som ja ale tupec
a kedze je to cd plne Asus havede, chvilku som sa premahal, nez som ho vobec pichol do mechaniky...
//ok, tlacitka vyriesene...som ja ale tupec
je to novy nb, cize v najhorsom pripade mam cd s drivermi po ruke...mne islo skor o to, ktory driver, resp. ktora utilita mi tie tlacitka spojazdni...nechcel som instalovat systemom "pokus/omyl"...preto som googlil jak blbec, aby som proste nainstaloval len to co potrebujem...momentalne chcem mat cisty win, bez zbytocneho bordeluSpace5800 napísal: //ovladače na tie tlaičtka by si mal nájsť na webe výrobcu nb
Hojte prosím vás ako zmením ikonku štart ? Hodil som si do pc túto tému, všetko ide ako má ikony, lišty atď. len ikonka štart sa mi nezmenila. Prosím poradte ako ju mám zmeniť. Tému mám túto http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 3469206503 
MATWiX: http://www.thewindowsclub.com/windows-7 ... r-released
a ten link na fakbuk si zmaž. aj tak nefunguje
//tak nefunguje len mne. problem?
a ten link na fakbuk si zmaž. aj tak nefunguje
//tak nefunguje len mne. problem?