Bojove umenia a pod.

O športe...

Ktoré bojové umenie je vaše najoblúbenejšie ?

Muay Thai
95
28%
Kung Fu
30
9%
Karate
24
7%
Judo
8
2%
Capoeira
30
9%
Aikido
39
12%
Combat Sambo
6
2%
Taekwondo
29
9%
ine
74
22%

Celkom hlasov: 335

xmatkoo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Bojove umenia a pod.

Príspevok od používateľa xmatkoo »

capoeira vs. direct :P
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

film...
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

no ale zavesil mu nadhernu...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

xmatkoo napísal:no ale zavesil mu nadhernu...
vo filme.......
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

vlastne to nebol direct, ale tzv. superman punch(v thajskom myslím lion punch) a až také nemožné to nie je, v thaisku sú odmeny keď tak zápasník ukončí zápas, teda dá KO...v mma sa to tiež občas používa, rád to dáva napr. George St. Pierre - akurát, že vo videu to dal zo zadnej...

k tým rukaviciam, riešili sme to s kamarátom a neprišli sme na nič myslím, mali by sa vetrať po každom tréningu, práve aby nesmrdeli, ale keď už smrdia, tak viem jedine, že sa nesmú dávať do práčky lebo sa úplne zničia...
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

Nechcel som zakladat novu temu, zaujimalo by ma ci sa tu niekto venuje kickboxu, lebo planujem s nim zacat (aj ked asi trosku neskoro uz :D 19r.), a ci by ste nahodou nevedeli poradit dobre kluby v Kosiciach.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Superman punch sa mi ľúbi, chcel by som ho niekedy vyskúšať aj in real. :twisted: Aj ten St. Pierrov predný bol dobrý, ale ten nemá v sebe takú silu.
ColdRain
Addict
Addict

Keby mal niekto v okoli BA zaujem o klasicky alebo thajsky Box, v Bratislavskej boxerni bude 13.9.(utorok) o 16:00 nabor novych clenov, prvy trening je zadarmo, tak sa pridte pozret do jedneho z najuspesnejsich slovenskych klubov.
Video z treningu :
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

vendo napísal:viem ze sa to tu par stran dozadu riesilo, ale cba

existuje nejaky navod ako dôkladne vycistit rukavice? klasicke boxerky 12tky, uz mi lezie na nervy ked to dam dole a potom klikuj, ides dole, zacitis bandaze, skoro omdlies, a davaj hore :D
no proste uz maju nejaky ten rocik a hodilo by sa ich nejak kompletne preprat, pracka by to isto vyriesila, ale bojim sa co to s nimi spravi :|
Pracka ti ich znici na totalku, zozen si puder Prickly Heat a toto daj do rukavice.. Mal by pach zmiznut :P
hughito
Redeemer
Redeemer

ColdRain aká je cena ? A je to nazi-free ?

Rozmýšľam nad tým, že keď sa zabývam a trochu navyknem na veci v BA, vyskúšam sa opäť hodiť do formy.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

neviem, či to tu už bolo spomenuté nakoľko som nečítal všetky príspevky. mňa docela zaujala systema. neviem, ako to charakterizovať, ale mne to pripomína skôr obranné bojové umenie. je to ruské bojové umenie a nebolo by na škodu ovládať z toho aspoň pár prvkov. podľa mňa to vyzerá veľmi zaujímavo. priložil som aj nejaké to video, o čo konkrétne sa jedná. ten mikhail raybko je v tom umení majster. teda podľa toho, čo som na nete o ňom zistil.

vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

lmao bullshit :lol:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Akurat, ze on udiera zvacsa na tlakove body uplne inym systemom udierania ;) . Dlan vz Past a podobne ;) .
ColdRain
Addict
Addict

hughito: cena je podla toho ako casto by si chcel trenovat, kedze treningy su tam kazdy den dvojfazovo a je len na tebe kolko z nich budes navstevovat, samozrejme ze dvojfazovo chodia len profici, potom sa podla urovne ide 2-3 krat plus ak sa niekomu chce doobeda tak dojde...
nazi-free...hm, v takomto odvetvi sa vzdy nieco najde, nebudeme si klamat, ale zhrniem to tak, ze na treningoch obcas hrava zona A alebo konflikt ;)

ad systema...je to najvacsi bullshit pod slnkom, nejaka ruska snaha o presadenie a marketing na nejake ruske umenie, pricom aj samotne specnaz zlozky pouzivaju upravene sambo a nie systemu a uz vobec nie tie sracky co prezentuje ryabko a jemu podobni...ak uz ktokolvek bol na treningu niecoho kontaktneho tak vie, ze takto to urcite nefunguje
hughito
Redeemer
Redeemer

Tie videá s tým exotom sem už neposielajte, lebo vždy mám dilemu - neviem či sa mám smiať alebo plakať.

ColdRain: No veď oni Zónu A milujú ! :D Ale však jasné, poväčšinou sa niečo nájde. No, to je ešte ďaleko, nebudem to zbytočne riešiť.
semhamforas
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa semhamforas »

ColdRain napísal:hughito: cena je podla toho ako casto by si chcel trenovat, kedze treningy su tam kazdy den dvojfazovo a je len na tebe kolko z nich budes navstevovat, samozrejme ze dvojfazovo chodia len profici, potom sa podla urovne ide 2-3 krat plus ak sa niekomu chce doobeda tak dojde...
nazi-free...hm, v takomto odvetvi sa vzdy nieco najde, nebudeme si klamat, ale zhrniem to tak, ze na treningoch obcas hrava zona A alebo konflikt ;)

ad systema...je to najvacsi bullshit pod slnkom, nejaka ruska snaha o presadenie a marketing na nejake ruske umenie, pricom aj samotne specnaz zlozky pouzivaju upravene sambo a nie systemu a uz vobec nie tie sracky co prezentuje ryabko a jemu podobni...ak uz ktokolvek bol na treningu niecoho kontaktneho tak vie, ze takto to urcite nefunguje
Ja zháňam nejaký klub čiže ma zaujíma aj tento. Moja hlavná požiadavka je aby boli tréningy cca od tej 17-18h lebo ak by boli neskôr tak by som domov chodil vyslovene v noci :D
No teraz som nepochopil. Tam môžem prísť na tréning viac krát ako tie 2 razy (pondelok, streda) čo sú určené pre začiatočníkov? Ak áno, kolko sa platí za jeden tréning? mne by celkom vyhovovalo chodiť na tréning napr. Pondelok streda piatok. Kolko by som platil? Diky
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

a preco tam rovno nezajdes, a neopytas sa trenera? :wink:
semhamforas
Light Expert
Light Expert

vendo napísal:a preco tam rovno nezajdes, a neopytas sa trenera? :wink:
A načo keď tu sa niekto priam núka aby som sa ho na to opýtal? :D
ColdRain
Addict
Addict

zaciatocnici trenuju pondelok a stredu od stvrtej cca hodinu a nieco, rozpis najdes na bratislavskaboxerna.sk , neskor by pripadalo do uvahy aj viac chodit doobeda byvaju nejake treningy zmiesanych skupin, ale to urcite az ked sa naucis zaklady.
mesacne sa za treningy plati 50eur (dalsie treningy nad ramec svojej skupiny sa potom uz riesia vzdy individualne s trenerom), je to dost, ale myslim, ze to stoji za to

//autoeditácia príspevku (03 Sep 2011, 23:25)
myslim, ze celkovo najlepsie spravis ak prides 13. na ten nabor a uvidis sam ako to vyzera ;)
semhamforas
Light Expert
Light Expert

tak tomu ver že sa mi to zdá hodne :D čo som pozeral tak inde stoja 3 tréningy týždenne na celý mesiac kľudne len 35€ čo je podľa mňa o dosť lepšia cena.
Veď za tých 15 eur mám aj kilo proteinu :D

Jo a 13-teho nemôžem prist keby som ako chcel. To budem mimo.
Napísať odpoveď