Nemá o mňa záujem no aj tak otravuje.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Nemá o mňa záujem no aj tak otravuje.

Príspevok od používateľa hughito »

Tak ju odbi a nechoď s ňou potom von - ignorácia.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

teraz uz sam neviem, ci iba nechcem spalit most, alebo som proste zalubeny...
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

No offense, ale slovicko zalubeny by som nahradil "omotany okolo prsta". Myslim si, ze kazdy chalan si tym presiel niekedy :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Waldo napísal:No offense, ale slovicko zalubeny by som nahradil "omotany okolo prsta". Myslim si, ze kazdy chalan si tym presiel niekedy :)
Minule sme sa riadne pohádali... Od vtedy sa nebavíme, ale mám také nutkanie jej zavolať a ospravedlniť sa... Najhoršie je že ani neviem za čo sa chcem ospravedlňovať...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

tak tomu nutkaniu odolaj.... ty si chlapec inak namotany na nu....
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

Ked sa nemas zaco ospravedlnovat tak to NEROB!!!
Nevertheless
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nevertheless »

Bushido napísal:Zdravím, pred nedávnom som spoznal dievča (ja 22, ona 21) a celkom sa mi zapáčila a aj so mnou trávila trochu času. Potom nastal taký problém, že sme si trochu vypili, ja som jej vtedy povedal, že som do nej zalúbený, ona zasa chcela ísť do hotela, ale ja som nechcel, tak sa na mňa vtedy urazila a šla domov (treba to brať s rezervou ona bol dosť opitá, ja som bol skôr len posilnený). Potom neskôr mi povedala, že vzťah z toho nemôže byť, pretože ona by mi ubližovala. Tak som si povedal že sa s ňou prestanem baviť a uvidíme čo to spraví (na niektorých to funguje, že zistia čo stratili, až keď to stratia). Tak mi začala trochu vypisovať, ale všetko som ignoroval, boli to všetko také reči, že prečo sa s ňou nebavím a podobne. Až po nejakej dobe napísala že jej to ubližuje a preto ma vymaže... Môže byť kamarátske puto tak silné že ju to nútilo mi písať, aj keď som jej neodpisoval ? Alebo je možné, že cítila niečo viac ? Poznali sme sa tak týždeň...
Ale čo sa týka mňa, ak by sa niekto zaujímal, ako som sa mohol tak rýchlo zalúbiť, tak pridám jeden citát:
Veľká láska sa rodí z malého poznania.
Chesterton
Alkohol robi hrozne veci, preto ho nepijem. Ta veta, ze z toho nemoze byt vztah - mozno chcela skusit ze ako zareagujes na to, ze ti povie nie. Mozno to myslela uplne vazne. Nikdy nemozes vediet ako to mysli. A dievcata su proste dievcata, u nich moze byt kamaratske puto take silne, aby ju to nutilo pisat ti. Alebo je proste taka, ze jej lichoti ze ju lubis a chce sa s tebou rozpravat, aj ked nic nechce mat. Kazdopadne, vela stastia. A ten citat si mozno pochopil inak. Ja som ho pochopil tak, ze ked vies menej, je lahke sa zalubit, lebo nevies o tych zlych veciach, ktore ma dana osoba. Kazdopadne, vela stastia.

Fiha, teraz som letmo precital poslednu stranu a vidim, ze som poriadne out. :D Ostatni maju pravdu, namotala si ta. Tie co namotavaju nemaju zaujem. Tak to plati VZDY.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ale nenamotala..., len ju mám proste rád, nejaké tie city mi dala najavo, tak som sa chytil šance, ale nevyšlo, tak sa nič nedeje. Len nechápem čo to má byť... Ja keď vidím že sa niekomu páčim a dáva mi to najavo, ale ja s ním vzťah nechcem, tak si držím odstup, nekontaktujem ju moc a som pasívny, ale to ako ona vystrájala, keď som ju nedvíhal, bola schopná vytáčať vkuse dokola moje číslo aj keď som ju zrušil 10x za sebou a jediné čo pomohlo bolo vypnúť sa a aj potom som ešte našiel zopár neprijatých hovor a nejakú výčitku v správe... Ako to som si už všimol že my chlapi baby nikdy asi dobre chápať nebudeme, ale podľa mňa baby sa sami medzi sebou nechápu... je to úplne WTF !
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Tak necital som to cele...len prvu a poslednu stranu, ale podla mna to vyzera byt typ zeny ktory sa neustale snazi vytvarat konflikty bez akehokolvek dovodu a ma potom prijemny pocit z bezdovodneho udobrovania sa.
Zrejme si sa zalubil a tak je pre teba o to komplikovanejsie riesit tuto situaciu, ale ak by som vedel, ze to dokazem tak by som od nej zrejme dal ruky prec.
Ver mi, ze v zivote stretnes tolko zien ktore budu ovela viac zrozumitelnejsie a chapavejsie, ze budes lutovat ze si si vybral tuto.
Spytaj sa jej narovinu, co chce a ak povie ze nevie, tak to znamena ze fakt nevie, ale bavi ju momentalna situacia, ktora teba naopak nici.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No posledne sa mi priznala, že chce mať so mnou taký kamarátsky milenecký vzťah. S tým že pred jej rodinou budem hrať že spolu naozaj chodíme.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

no keby si ju mal na haku tak prichadza do uvahy aspon friends with benefits ale ak ju mas rad, si namotany alebo zalubeny tak ruku od roho ruky (a nie len ruky) prec
ale inak je to riadna kktina - mat naoko vztah koli uspokojeniu rodicov a uspokojeniu sexualnemu.... bud bud rovnaky mamvpi*ista alebo utekaj kade sa da...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Chcem to skúsiť, predsa len som chlap a potrebujem aj trochu sexuálne žiť, tak to skúsim a možno to bude fungovať...
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Naviazes sa citovo (este viac) a zle to skonci :(
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

no ze si chlap a potrebujes sexualne zit je v poriadku - len popri fyzickych potrebach tu mame aj potreby psychicke - takze pokial su tam neake city, tak cakaj ze to bude viac ubijat ako naplnat...
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

tu by som davno poslal niekam. robit divadielko pred rodicmi ? ona ta len zneuziva a zda sa, ze to robi velmi dobre, ak ty si ochotny pristupit na taku hru. ma ta pekne omotaneho okolo prsta.

sex je jedna vec, robit zo seba deb*la druha.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nemá ma omotaného, len sa mi zdá, že kým si nenájdem dievča čo ma bude lúbiť, tak to bude fajn odreagovanie sa, aby mi to potom neliezlo na hlavu že budem zasa, mesiace bez sexu... Trápi ma trochu to s jej rodičmi, ale sama povedala, že na tom netrvá, ak mi to bude vadiť hrať to divadlo... Tak to skúsim a uvidím.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

tak v tom pripade na to divadlo nepristup a mas vystarane...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Len nechceme aby to vyzeralo blbo, že budem u nich doma často a zrejme jej bude jasné, že spolu spávame. Tak myslím že to bude lepšie vyzerať, keď budeme spolu akože chodiť, než keby vedela že spolu chrápeme ako kamaráti...
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Bushido napísal:No posledne sa mi priznala, že chce mať so mnou taký kamarátsky milenecký vzťah. S tým že pred jej rodinou budem hrať že spolu naozaj chodíme.
S.T.E.A.L.T.H napísal:Naviazes sa citovo (este viac) a zle to skonci :(
Podľa mňa to tiež nedopadne pre Teba najlepšie.. Priznal si sa, že sa Ti páči a v prvom príspevku si spomínal niečo o zaľúbenosti a že Ťa ubíja jej nerozhodné správanie..

Verím, že na chlapa máš aj nejaké potreby.. No len zváž, či to stojí za to, podľa mňa na to môžeš pekne doplatiť tým, že sa na ňu ešte viac citovo naviažeš.. :?

Osobne nie som za také milenecké vzťahy a už vôbec nie, keď budete hrať divadlo pred jej rodičmi, keďže predpokladám, že s nimi býva.. Verím, že nastanú po čase aj také situácie, keď váš pre jej rodičov "vzťah" budú chcieť nejako ovplyvniť - nejaké výlety alebo neviem čo.. Obed.. blabla..
Ako vám bude, keď to budete ďalej len tak predstierať..?

Proste, ak Ti smiem poradiť, keď už by si to veľmi chcel, tak tento čisto milenecký vzťah je lepšie realizovať vtedy, ak nebýva s rodičmi alebo aspoň aby ste sa stretávali niekde inde..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Uvidíš, to nebude klapať a krachne to (kamarátstvo s benefitmi). Ale aspoň trochu si užiješ. :wink:
Napísať odpoveď