Lubo$: Bol som priamo na pobocke a bol som milo prekvapeny..Vsetci boli akurat obsadeny no aj tak z nikadial vybehla dievcina a povedala, ze mam chvilku vyckat..Potom sa ma opytala, ci si dam cajik alebo kavu. No ja som odmietol a vypadala az urazene
Chlapik bol zhovorcivy. Dokonca mi ponukol pracu v Zuno, ked bola otazka ohladne momentalnej profesie

Cize maximalna spokojnost.. Vsetko co som chcel vysvetlil (aj IB), takze oproti TB, ktoru mam primarnu, velka zmena. Bohuzial, budem Zuno pouzivat len a len na Sporenie, cize ziadne klasicke operacie a spol.
Inak kockou som nehadzal, kedze som zistil, ze mBank je za opicami a neda sa poslat priamo do Zuna (nemaju banku v zozname bank), takze musim to najprv na svoj TB ucet a stadial do Zuno.
Co sa tyka tych 1000eur, tak maju to bohuzial poistene, co som hned sa pri chlapovi zasmial. Ked vlozite 1000eur, tak Vam pride na druhy den potvrdenka mailom, ze ste vlozeny a mozte si vybrat okamzitu vyhru, alebo hodenie kockou. Cize je na Vas co si vyberiete. Avsak, neda sa to spravit tak, ze hned po hodeni, si peniaze naspat prenesiete. 1000eur totiz ostava bloknutych na najblizsie 3 mesiace. Dovtedy s nimi nemozes nic robit.
Potrebujem vsak zohnat akurat 490eur, aby som si hodil kockou, co je asi dost nerealne

Uvidime.
Co sa tyka Raifeisen (ci jak sa to pise) tak je to fakt velka spolocnost a nasa firma ich momentalne obdrzala ako zakaznika. Hlavne co sa tyka Call Centra. Velmi velke halo je z toho vo firme a dost prisne deadlines atd. Cize je to fakt kvalitna spolocnost a nemyslim si teda, ze by mal byt so Zuno daky problem.