ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni
Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy
Tak pridal som kartu na ten paypal a malo mi stiahnut 1,50 a stiahlo mi najpv 1e a potom hned 1,50 preco mi stiahli to 1e ?
oklamali ťa!
odkiaľ to máme tušiť? PayPal má skvelú podporu tak neváhaj a napíš im
odkiaľ to máme tušiť? PayPal má skvelú podporu tak neváhaj a napíš im
Nic nepis dzuri, mne to spravilo tiez
(cca pol roka dozadu). 1,5 ti pripisalo na ucet paypalu nie? a to jedno euro je asi aktivacia, daky poplatok 
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2011, 22:50)
btw neviem co to tu vlastne pises, so Zunom to nic spolocne nema...
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2011, 22:50)
btw neviem co to tu vlastne pises, so Zunom to nic spolocne nema...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hmm zaujimavy mail mi prisiel
"nestihli ste sa zúčastniť našej hry s kockou, v ktorej vyhrával každý? Nevadí. Už pre Vás chystáme ďalšiu skvelú ponuku, aby ste mohli v ZUNO na svojich peniazoch zarábať viac."
"nestihli ste sa zúčastniť našej hry s kockou, v ktorej vyhrával každý? Nevadí. Už pre Vás chystáme ďalšiu skvelú ponuku, aby ste mohli v ZUNO na svojich peniazoch zarábať viac."
to iste samozrejme aj mne... som zvedavy co to bude 
tak a mame tu https://www.zuno.sk/produkty/vklad/poro ... gn=depozit
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2011, 18:51)hra s kockou skončila a Vy ste si z nej odniesli 30 €. Aby to tak však aj ostalo, chceme Vám pripomenúť, že si na SPORENÍ musíte nechať aspoň 1 000 € počas celých 3 mesiacov.
Navyše chystáme pre Vás ešte lepšie podmienky, aby ste mohli v ZUNO na svojich peniazoch zarábať viac. Podrobnosti sa dozviete čoskoro.
tak a mame tu https://www.zuno.sk/produkty/vklad/poro ... gn=depozit
-
Soviet
Darca
Vypada to zaujimavo, ale predsa tri roky su tri roky
Keby mal zvysnu tisicku, tak to tam necham len tak pre srandu. Inak stale to je dobra banka len na dake to sporenie.
Zdravím, mám účet v VUB študenský neplatím ani cent. chcem sa spítať či si mám otvorit aj tu účet. ďakujem
LOL to je otazka
....
Blba otazka, blba odpoved.. Nie netreba
Blba otazka, blba odpoved.. Nie netreba
-
p4ra
Redeemer
APOFiSko, ak si nepotrebujes niekde zvlast setrit peniaze a nedotykat sa ich, tak je to dobra volba, inak nepotrebujes. Ale inak otazka je taka, akoby si sa nas pytal, ci sa mas ist vystat alebo nie..
Cawko mam 1 otazku ak mi neikto posle z CR cash na ucet aky je tam poplatok narp ak posle 100kc kolko mi dojde !?
Caute, ked chcem ucet s VISA kartou tak nemam na nom ziadne uroky?? A ked chcem ten sporiaci s 1,8% tak zase nemam Visa kartu??
-
Soviet
Darca
No nie tak vcelku.. Mas ucet + sporiaci k tomu ak chces.. Avsak na klasickom nemas urok ziadny a na sporiacom tych 1.8%. Mozes si peniaze presuvat medzi uctami kolko len chces bezpoplatku. Cize ak vies, ze budes vyuzivat tie prachy zo sporiaceho prave vtedy, tak si ich presunies na klasicky a vytiahnes s tou visou.
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2011, 16:04)
Daju sa nejako vypnut tie reklamne SMS od Zuna? Lebo vazne uz po treti ci stvrty krat nechcem ist do Milana
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2011, 16:04)
Daju sa nejako vypnut tie reklamne SMS od Zuna? Lebo vazne uz po treti ci stvrty krat nechcem ist do Milana
-
rastikbart
Medium Star
Zdravim , chcem sa opytat ako dlho trva prevod penazi do zuno cez IB?
a co sa tyka poplatku z odchadzajucej banky predpokladam ze je to vnutrostatny prevod teda zadarmo?
vdaka
a co sa tyka poplatku z odchadzajucej banky predpokladam ze je to vnutrostatny prevod teda zadarmo?
vdaka
-
Soviet
Darca
Ano vnutrostatny je zdarma a trva to tak isto ako medzi inymi bankami. Cize max 2 dni. Ak sa nemylim, tak z TB do Zuno je to vsak rychlejsie a chodi to na druhy den. Ale to sa mi len zdalo raz, ze to tak je.
caute, chcem sa opytat ludi co maju ucet v zune ci suhlasili s tou rozhodcovskou dolozkou pri zalozeni uctu co je v zmluve v bode 4.3?
ake su jej nevyhody?
pre mna ako zakaznika je vyhodnejsie s nou suhlasit alebo nie?
ake su jej nevyhody?
pre mna ako zakaznika je vyhodnejsie s nou suhlasit alebo nie?
Pls help mal som na ucte nejaky cash obejdnal som si boty cash bol stiahnuty no teras tam mam ze prehlad rezervacii to je co kedy to zmizne ? Dakujem za odpoved
Peniaze máš rezervované (blokované) na účte.. sú na Tvojom účte, ale Ty s nimi už nič nemôžeš urobiť.. a musíš čakať, kým si ich druhá strana (eshop) nestiahne z Tvojho účtu.. zvyčajne do týždňa.
-
GIGABYTE
King
Pošli kamaráta do ZUNO a zarobte si spolu 20 €

Ak si už v ZUNO, napíšeš kamarátom. Stačí ísť na zuno.sk/myfriends
Vyplníš pár údajov: svoje meno, svoj e-mail a e-mail kamaráta, ktorý s tým súhlasí. Kamarátov môžeš pridať aj viac naraz.
Kamarátovi príde od nás e-mail s pozvánkou do ZUNO.
Keď si u nás do mesiaca otvorí ÚČET, pošleme ti 10 €.
Keď prvýkrát zaplatí kartou u obchodníka cez POS terminál, pošleme 10 € aj jemu.
Čím viac takýchto kamarátov budeš mať, tým viac eur získaš – pozvánok môžeš poslať až 50.
http://www.zuno.sk/o-nas/blog/detail/zuno-myfriendsAké sú podmienky?
Ak chceš pozvať kamarátov, musíš byť naším klientom alebo sa ním stať.
Medzi kamarátov sa neráta tvoj rodič, dieťa, brat či sestra, manžel ani manželka. Kamarát tiež nemôže mať rovnakú adresu trvalého pobytu, číslo mobilu ani e-mail ako ty.
Aby aj tvoj kamarát dostal 10 €, môže zaplatiť kartou cez POS terminál akúkoľvek sumu kdekoľvek na svete.
Súťaž trvá do 31.10.2011. Ak ju 5 dní predtým neodvoláme, automaticky sa predlžuje o ďalší mesiac v kalendári.
Každý detail sa dozvieš, keď si prečítaš Podmienky súťaže.