ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni
Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy
Nemas telefon? ved tak mu zavolaj spat, ze co sa deje 
ale sú aj oveľa lepšie reklamy ktoré idú v obmedzenejšom množstveSoviet napísal:Nekukaj telkuVzdy to bola a bude len a len reklama. Musia dako zacat. Sa necuduj.
Nesed pri TV cely den
.... ked na to ma Zuno peniaze, aby si platili stale reklamu.. preco nie
ziadna slava. keby aspon 100€Meken napísal:Tak vcera som hadzal, a padlo mi 30€
a tych 1000€ da mozno 2 ludom zo 100 ne
som zvedavy na dalsich hadzajucich..
TV mám v jednej izbe s pc, čiže väčšinou keď som za pc tak mám zapnutú tv a aspoň počúvam správy a podobne. a človek vníma aj tie reklamy medzi týmMeken napísal:Nesed pri TV cely den![]()
.... ked na to ma Zuno peniaze, aby si platili stale reklamu.. preco nie
Volal som mu 3 x a 3x mal obsadeneMeken napísal:Nemas telefon? ved tak mu zavolaj spat, ze co sa deje
No ako som spominal, je to isto nastavene ako vyherne automaty.. predsa je to len reklama, hadam by si neveril reklameTrussardi napísal: ziadna slava. keby aspon 100€
a tych 1000€ da mozno 2 ludom zo 100 nehlavne ze bombasticka reklama
som zvedavy na dalsich hadzajucich..
inak dzuri, ja som nemal problem ziadny, zavolal mi doobedu, ze ci som doma, ja ze nie, som v robote a on mi povedal, ze mi zavola poobede a tak sa aj stalo. Zavolal a prisiel
No mozno mal toho vela 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Trussardi, uz som to raz pisal. Nie, ze by som obhajoval banku (je mi to v podstate jedno, heh), ale kde daju kazdemu v takejto sutazi tych 100 EUR? Ved tie banky by skrachovali. Je to o tom, prilakat ludi a zatraktivnit to. 
Tak a mam to
a kartu nedavaju ?
-
Soviet
Darca
Kartu si musis vyziadat zdarma v IB
Pride ti postou potom. Nic zlozite.
Ja som vyhral 20 E teraz, ale tak ked neprsi aspon kvapka 
Inak tato "stastna kocka" mi pripomina prvu internetovu banku Eliot, ktora prvym 2000 zakaznikom automaticky pripisala 1000 SKK. Len tu ma clovek adrenalin, ze co padne
Inak tato "stastna kocka" mi pripomina prvu internetovu banku Eliot, ktora prvym 2000 zakaznikom automaticky pripisala 1000 SKK. Len tu ma clovek adrenalin, ze co padne
-
p4ra
Redeemer
dzuri, ZUNO este pozicky nedava. Zatial len sporenie a najlepsie uroky. Lepsie si precitaj na webe.
dzuri ved tam vidis, ze to je "otvorenie noveho vkladu"... nic o pozicke ci uvere tam nie je 
ja som si zalozil ucet, tiez koli sutazi/sporeniu.
hodil som si radsej kockou, kedze aj tych 10 eur sa oplati-v mbanke by som ich zarobil za cca 1 rok.
a teraz najlepsia sprava: hodil som si 50 eur
inac na fore mbanky ktosi spominal, ze si hodili aj 1000 eur. v podmienkach sutaze su pravdepodobnsti vyhry-maju ich na webe:
a) 10 EUR s pravdepodobnosťou 50%
b) 20 EUR s pravdepodobnosťou 39%
c) 30 EUR s pravdepodobnosťou 5%
d) 50 EUR s pravdepodobnosťou 3%
e) 100 EUR s pravdepodobnosťou 2%
f) 1 000 EUR s pravdepodobnosťou 1%
btw z 1 rodiny sa moze zucastnit iba 1 clovek(asi to kontroluju podla trvaleho bydliska). dalej sutaz bola predlzena do polky marca.
a hadzat mozete iba 1 krat(nenasobi sa to s kazdou tisickou co tam vlozite)
akoze nedovercivy som aj ja, ale je to v podstate rovnaka banka ako mbanka - mbanka je polska, vklady su chranene polskym fondom ochrany vkladov.
zuno je rakuska banka a je chranena rakuskym fondom ochrany vkladov. kedze za nou stoji reifessen, som ochotny toto riziko podstupit.
to ze pojdu v stopach mbanky(ze po case zdvihnu ceny,...) si myslim aj ja. novy cennik musia ale zverejnit 2 mesiace dopredu. keby nahodou boli tie poplatky horibilne, sporenie mozem zrusit(nedostal by som ale vyhru) a ucet zrusit. zrusenie uctu je teraz zadarmo.
a zase poplatky si moc nemozu dovolit, slovaci su na to citlivy a kvalita(podla mna slovaci ocakavaju kamenne pobocky) nie je az taka velka.
btw ked sa zapojite do hry, tak peniaze sa vam aj urocia 1,8% pa a navyse dostanete vyhru. kdesi na fore som cital, ze minimum je 20 eur....to je chyba, minimum je 10 eur(pri hode kockou). ale mozte si zobrat 20 eur a nehadzat.
a ti co spominaju haciky..precitajte si podmienky a nebudte paranoidni. v dnesnej dobe vas okradne hocikto, takze to moze byt aj hocijaka kamenna banka co zajtra skonci.
hodil som si radsej kockou, kedze aj tych 10 eur sa oplati-v mbanke by som ich zarobil za cca 1 rok.
a teraz najlepsia sprava: hodil som si 50 eur
inac na fore mbanky ktosi spominal, ze si hodili aj 1000 eur. v podmienkach sutaze su pravdepodobnsti vyhry-maju ich na webe:
a) 10 EUR s pravdepodobnosťou 50%
b) 20 EUR s pravdepodobnosťou 39%
c) 30 EUR s pravdepodobnosťou 5%
d) 50 EUR s pravdepodobnosťou 3%
e) 100 EUR s pravdepodobnosťou 2%
f) 1 000 EUR s pravdepodobnosťou 1%
btw z 1 rodiny sa moze zucastnit iba 1 clovek(asi to kontroluju podla trvaleho bydliska). dalej sutaz bola predlzena do polky marca.
a hadzat mozete iba 1 krat(nenasobi sa to s kazdou tisickou co tam vlozite)
akoze nedovercivy som aj ja, ale je to v podstate rovnaka banka ako mbanka - mbanka je polska, vklady su chranene polskym fondom ochrany vkladov.
zuno je rakuska banka a je chranena rakuskym fondom ochrany vkladov. kedze za nou stoji reifessen, som ochotny toto riziko podstupit.
to ze pojdu v stopach mbanky(ze po case zdvihnu ceny,...) si myslim aj ja. novy cennik musia ale zverejnit 2 mesiace dopredu. keby nahodou boli tie poplatky horibilne, sporenie mozem zrusit(nedostal by som ale vyhru) a ucet zrusit. zrusenie uctu je teraz zadarmo.
a zase poplatky si moc nemozu dovolit, slovaci su na to citlivy a kvalita(podla mna slovaci ocakavaju kamenne pobocky) nie je az taka velka.
btw ked sa zapojite do hry, tak peniaze sa vam aj urocia 1,8% pa a navyse dostanete vyhru. kdesi na fore som cital, ze minimum je 20 eur....to je chyba, minimum je 10 eur(pri hode kockou). ale mozte si zobrat 20 eur a nehadzat.
a ti co spominaju haciky..precitajte si podmienky a nebudte paranoidni. v dnesnej dobe vas okradne hocikto, takze to moze byt aj hocijaka kamenna banka co zajtra skonci.
To s tym jednym ucastnikom na rodinu je cudne, aj otec aj ja sme sa regli a nieco vyhrali. Bydlisko mame rovnake.
Preco nejde pridat kreditku zuno na paypal ?
his credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card
VYRIESENE
his credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card
VYRIESENE
Napíš, akú máš kartu. Paypal podporuje iba VISA, VISA Electron a MasterCard.
-
p4ra
Redeemer
ZUNO zatial vydava iba embosovanu VISA. Takze PayPal by to mal zobrat v pohode.