Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu

Príspevok od používateľa ephramko »

vcera vedla mna v buse sedel tiez taky alternativne vyzerajuci chalan...ktory sa mozno nechal tiez inspirovat touto temou...musel som si presadnut...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Môže to byť jednoducho tým, že tie vlasy sa mastia len vďaka tým šampónom.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

nuz - kedze mam vlasy <2cm tak to mozem odskusat....
hughito
Redeemer
Redeemer

Inak, aj ja som sa rozhodol, že to idem vyskúšať.

Len teraz neviem ako často sa treba.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

osobne si myslim ze pokial clovek nerobi nic pri com by sa uspinil alebo spotil tak sa mu staci sprchovat cca 3x-4x do tyzdna(asi kazdy druhy den) - predsa len za ten cas clovek smrdiet nezacne a ani spinavy nebude (pokial sa sam nezababre). Nemam vsak ani nic proti dennemu sprchovaniu (v lete bezna vec).
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa j4nosik »

Skusal to niekto aj s trochu dlhsimi vlasmi? Mna lupiny dost seru a tie sampony moc nepomahaju tak by som to chcel skusit ale neviem potom jak to bude stou mastnotou ci sa to vytrati alebo vlasy budu prenamentne mastne :D
majoOr
Expert
Expert

Príspevok od používateľa majoOr »

j4nosik napísal:Skusal to niekto aj s trochu dlhsimi vlasmi? Mna lupiny dost seru a tie sampony moc nepomahaju tak by som to chcel skusit ale neviem potom jak to bude stou mastnotou ci sa to vytrati alebo vlasy budu prenamentne mastne :D
toto presne by zaujímalo aj mňa :) keďže mám dlhšie vlasy a nechcem zase chodiť jak kkt po vonku mastný :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Podľa mňa a toho, čo sa tu dalo prečítať, tá mastnota odíde. Ale treba pretrpieť ten čas, kým sa to stane. :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

O tejto teme som nevedel, ale clanok som davnejsie precital a akurat v ten den mi dosiel sprchovy gel, odvtedy som sa neumyl mydlom a nemam sa na co stazovat, ba naopak. Zmeny, smrdim menej!!! :D jasne nebol som ten typ co ked clovek okolo neho presiel na obed tak uz sa mu ani jest ist nechcelo, ale vecer ked idem spat (sprchujem sa kazde rano), citim sa cistejsi ako predtym ked som pouzival sprch.gel.

Kazde rano vleziem do sprchy, telo cistim len s jemnou bavlnenou rukavicou, vid. obrazok. Vlasy si umyvam samponom, k tejto casti testu som sa este nedovazil :D

A co musim dodat, kedze v toulouse mame uz krasne pocasie, ze rano ked mam prednasku o desiatej je uz okolo 10stupnov a slniecko prazi dalej, tak neuvazujem ci ano ci nie a beriem moj novy Peugeot :D , do skoly pridem na chrbte skoro cely spoteny kvoli barohu a nic, nikto sa nestazuje... teraz v piatok prakticke uz bolo asi v polovici, cize hodinu a pol som mal cas sa susit :D a spoluziacka mi povedala ze dobre voniam. Urcite to nebol moj pot :D ale tak pouzivat vonavku a ta vobec nebola utlmena mojich potom...
Prílohy
To posledne uplne hore, len sa to natiahne na ruku...
To posledne uplne hore, len sa to natiahne na ruku...
JCD11931.jpg (8.25 KiB) 1884 zobrazení
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tak - po dlhsom case napisem... sprchovy gel som obmedzil celkom dost... akurat ked uz smrdim tak pouzijem.. alebo po plavarni na zmytie chloru... a citim sa lepsie - prirodzenejsie...

chcel som to iste skusit aj na vlasy - niezeby sa mi ale mastili, ale 3. den po umyti je kriticky, hlava ma svrbi atd => umyjem a zasa 2 dni pokoj... tak neviem ci to skusit vydrzat alebo kaslat na to... kazdopadne ludia naokolo sa nestazuju, takze...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

či to vydržať to je na tebe, ale pokiaľ ti to nevadí tak by som to skúsil...
bohužiaľ ja nato odvahu nemám
majoOr
Expert
Expert

Príspevok od používateľa majoOr »

hughito napísal:Podľa mňa a toho, čo sa tu dalo prečítať, tá mastnota odíde. Ale treba pretrpieť ten čas, kým sa to stane. :)
zase pretrpieť to problém nemám keďže keď som chorý tak mi vôbec mastné vlasy nevadia len keď idem čo ja viem do školy na verejnosť tak to mi je už trochu (dosť) divné
ale asi to skúsim
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak by si to pretrpel aj tak, čo je na tom. :lol:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Chcel som napísať podobný príspevok ako maki len na tento pokus to asi chce viac času. No ale tak priebežné mesačné výsledky.
25 januára keď bola táto téma založená som zahodil sprchovací gel (ktorým som sa umýval celý) a povedal som si že na to pôjdem šokovou terapiou. To že bolo skúškové obdobie a nevychádzal som z izby tomu len prospelo + profáci si mohli môj zvierací zápach vysvetliť že som počas skúšok načisto prišiel o rozum. Po mesiaci sa nedá povedať žeby sa o mňa ženy treli kvôli feromónom ale určite smrdím menej agresívne než predtým.Zaujímavý pocit je že koža nadobudne akýsi waterproof efekt fakticky po každom sprchovaní som mal pocit že som sa neumyl dobre. Absolútny prerod zaznamenali vlasy. Nikdy som ich nemal mastné a ani po vysadení sprchovacieho gélu sa v tomto ohľade nič nezmenilo. Avšak po mesiaci spevneli a po ránu nestoja na každú stranu celý deň bez pomoci. Nenájdem ich na klávesnici keď si škrabem nervózne hlavu a pod. Po dvoch týždňoch experimentovania kúpania v čistej vode som chcel skúsiť mydlo čo však prinieslo len vysušovanie ktoré je dosť nepríjemné a treba ho riešiť ďalším krémovaním čo nie je nastolením tej "fyzickej harmónie" ako je popísaná v pilotnom príspevku tohto topicu.

Snáď som niekomu dal dôvod kúpať sa v pramenitej (chlórovanej) vode z vodovodu : )
Gyrxiur
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gyrxiur »

ja som sa nikdy nesprchoval so ziadnym gelom ani mydlom, sampon nepouzivam, a nepouzivam ani zubnu pastu, a nesmrdim, nemam problem, vsetko su to len chemie, ktore potom musite pouzivat, lebo si na ne telo zvykne, a akurat sa tym otravite... vsak take SLS skoro v kazdom sampone, no schvalne najdite doma sampon bez sodium laureath / lauryl sulfate... a zubna pasta - fluorid - kecy, ze je zdravy, je to jed, sposobuje fluorozu zubov a znizuje iq, a mohol by som pokracovat...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

ukaz zuby...
Gyrxiur
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gyrxiur »

to by nebolo objektivne, lebo mam hormonalne problemy so stitnou zlazou a neuklada sa mi do zubov ani kosti poriadne vaplnik, cize nemam kazy, nesmrdi mi z huby, ale pekne nie su, ale mam potvrdene od zubarky, ze to je tym vapnikom, nie zanedbanou ustnou hygienou, a pre rypalov, ona vie, ze pastu nepouzivam
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Gyrxiur napísal:a zubna pasta - fluorid - kecy, ze je zdravy, je to jed, sposobuje fluorozu zubov a znizuje iq, a mohol by som pokracovat...
a ty si mi daky premudrely z toho nedostatku flouru...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

zuby sa daju umyt plnohodotne aj bez pasty... len to netrva 5 ale 20 minut (ak to chces spravit poriadne)

mam otazku: kedze sa sprchujem vacsinou po plavarni, je podla vas len cista voda dostatocna na zmytie chloru ktory sa na mne usadi pocas toho 30-45 minutoveho plavania? lebo silne aj ja uvazujem nad tym si dam test aspon mesiac co by to spravilo sprchovat sa bez chemie (priatelku budem mat az do konca aprila este daleko tak si mozem taketo experimenty dovolit :D )
Filipito
Darca
Darca

Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu

Príspevok od používateľa Filipito »

Zuby- neviem si predstavit cistit si zuby bez pasty, preco? Lebo ked ich deries iba s pastou tak z nich znicis tu vrchnu vrstvu (sklovina?). Totiz pasty maju index trenia, cim je mensi tym je ta pasta lepsia pre cloveka ktory ich ma slabsie. Doktorka mi povedala ze ked nemam doma pastu tak nech ma ani nenapadne cistit si zuby bez pasty...
Napísať odpoveď