Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
johny541
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí

Príspevok od používateľa johny541 »

Podľa môjho názoru, ak je to v rámci slušnosti a obojstranných sympatií, tak prečo nie? Samozrejme, existujú všelijaké individuá ale netreba všetkých hádzať do jedného vreca. Veď ako sa má chlap v takom veku s niekym zoznámiť? Myslím, že to trochu preháňate. Jedno pozvanie na večeru beriete ako predohru k sexu. Kašlať na to. Sme mladí ľudia a treba sa zoznamovať a spoznávať nových ľudí. Pozvanie na večeru/pohárik v rámci slušnosti je fajn, ale taktiež treba rozhodnutie ženy rešpektovať a keď raz povie nie, tak sa slušne rozlúčiť a nerobiť z toho haló. Potom je to trápne pre obidve strany a dosť často pre ženské pohlavie aj nepríjemné.

A naozaj, neviem kto to tu písal, ale veľmi sa mi páčilo jeho rozmýšlanie keď povedal, že koľko z Vás mužov/chlapcov by dokázalo prísť k neznámej žene, dať sa s ňou do príjemného rozhovoru a niekam ju pozvať?

//Janio : :smt043
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mačiatko, úprimne. Keby si si hneď nepredstavila najhorší scenár mohlo to dopadnúť ako príjemná večera. V ktoromkoľvek momente by si sa mohla zdvihnúť a odísť keby sa správal neslušne.

K téme. Ked som ešte pracoval na obchodnej v PC Shope, tak som mal jednu podobnú skusenost.
Mladá baba (o 2 roky staršia odomna) došla s nefunkčnym PCčkom, vymenil som jej zdroj (Za dočasné riešenie) a poprosil o kontakt že ked dôjde zo skladu jej nový zdroj, tak sa ozvem.
Vymenili sme si čísla a ked dosiel nový zdroj, tak som jej zavolal. Pekne ma poprosila či by som ho nešiel nainstalovat k nej. Why not? Bývala v Mlynoch na Intrakoch. Došiel som, nainštaloval som. Zaplatila a pozvala ma na večeru. Neodmietol som, nakoniec som ju pozval sám. Boli sme potom ešte asi 10x spolu v meste alebo v podniku na Mlynoch.

Pre Makiho ... Áno Scored, few times :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Zaxman napísal:grim ženy to beru inak pretože ak chlap vy**** predávačku a zato ešte dostane lacnejšie auto je MEGA BOREC
ak žena nehá nech ju vy***** predávač za čo dostane lacnejšie auto je MEGA kur*a
:sly: :sly:
Byť whore je zlé aj pre muža aj pre ženu v tom nie je rozdiel . (a po stý krát píšem že v tom emancipácia nespočíva) . - koniec moralistického príspevku

Rovnako tak tu par chlapov napísalo jednoduchý ale pritom večne pravdivý názor a to , že keby bol ten chlap pekný resp. trochu iný tak by ste mali nového priateľa a písali by ste na net aké ste happy. Ale keď sa vám nepáči tak je úchylák. Z vlastnej skúsenosti viem, že žena namiesto priameho NIE radšej čaká a zisťuje čo sa zo situácie ešte dá vytrieskať
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

test - prosím ťa tvoje dristy tu... Myslíš, že keď sa jej zastaneš tak čo ? Či sa riadiš podľa seba súdim teba ? Mal by si pochopiť, že nie každý má rovnaký vkus ako ty. Určite sa viacerí na tomto fóre dohodneme, že mačiatko vyzerá dosť plasticky a blond vlasy z nej robia barbie :) No, ale čo ja o tom môžem vedieť, že maky a spol tupých módov...

// No jasne, kto deletol hughitov príspevok ? :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Janio no lebo ty vyzeras aj s Grimom jak boh mudrosti.
Get a life ... Obaja
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Pár rokov dozadu, keď som chodil na gymnázium, nám jedna staršia nemčinárka vravela, že v ich časoch bolo bežné a milé, keď sa chlapcovi páčila nejaká slečna, tak jej zbehol do kvetinárstva kúpiť ružu a daroval jej ju. Nič od toho nečakal, proste vyjadril takto svoje sympatie k slečne. Myslím si, že ak by toto niekto spravil v dnešnej dobe, tak prinajlepšom dostane iba facku, prinajhoršom skončí na súde za sexuálne obťažovanie...Ach jáj, kamže to spejeme, keď prosté vyjadrenie sympatií sa dnes považuje za obťažovanie a urážku...
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

To sem došlo z ameriky :) Kde ta udaju za sexualne obťažovanie už len keď sa pozrieš na niekoho.

Nerozumiem čo je na tom také strašné. Ten predajca je predpokladám normálny chlap, tak to skúsil takouto cestou. Aký je rozdiel či sa to spýta v predajni alebo na diskotékem, alebo v obchode? A ešte by ti dal aj zľavu kua...
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ak má žena nejakú dôstojnosť a nežije bezvýznamný život chudery, tak na niečo také nikdy nepristúpi. Nevravím, že musí hneď podať trestné oznámenie za sexuálne obťažovanie, ale slušne odmietne, že trebárs nieje ten typ ženy, má priatela/manžela, alebo nepraktizuje takéto "zľavy".

Ja osobne nevidím dôvod, prečo by mala žena zo seba urobiť k*rvu pre nejakú zľavu z ceny, ktorú si predávajúci, tak trošku vymyslel, lebo hneď ďalší zákazník ktorý príde po nej a vyrukuje na predajcu s tým, že u konkurencie je za rovnakú cenu auto s lepšou výbavou, lepším motorom a pod., tak mu poskytnú rovnakú zľavu, ako žene za sex, len aby to auto kúpil.

Ako ozaj, milé ženy nechcite, aby vám okolie pridelilo pomyselnú nálepku s nápisom K*RVA! Nestojí to za tú "zľavu".
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

Clean_up: si uplne mimo misu. Ved ju len pozval na veceru. A co ze ma dievca/zena chlapca? Ja mam korytnacku a tiez je to chlapec.
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa halabaster »

No retep, ty si teda clovek lahkych mravov. :)
Najlepsie, keby dala kazda, ktoru pozves na obed ci veceru - slobodna, zadana, vydata, vdova.

//No koniec. Janio je aj v tejto teme. Ty snad to maciatko prenasledujes alebo co. Marna snaha ty si pre nu 6 liga. Nemas sancu. Hadam to aj vies, preto si na nu taky zly. :wink:
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ja netvrdim ze treba klatit kazdu co stretnem. Len osobne nevidim nic zle na tom ak pozvem niekoho len tak von. ak je dana osoba zaujimava mozem ziskat noveho kamarata/kamaratku. to len vy vsetci hned myslite na tie sexe.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Presne ako pise Peter.... Pozvanie na veceru ci kavu este nemusi znamenat sex.... Mnohe pracovne zalezitosti tiez radsej riesim v neformalnom prostredi (vacsinou sa prave tam ukaze, co je to skutocne za cloveka....) a pokial mi je dana osoba v niecom sympaticka/zaujimava, tak je to omnoho lepsi odrazovy mostik pre kamaratstvo ci iny medziludsky kontakt.... A pre tych, ktori si to hned asociuju so sexom - Hladnemu sa len o chlebe sniva ;)....
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

halabaster ako to chceš počuť klikol som na jej nick dal hľadať témy a asi k tej naj-sprostejšej som sa musel vyjadriť...
Vysvetli mi, čo znamená ta 6 liga, nejak tomu nechápem... A vôbec nie som na nikoho zlý, reagoval som na testa pretože si myslí, že keď sa jemu páči taká žena, tak ju chce celý svet. A nepoznáš ma tak nepíš kto má aké šance, honibrk ako ty ich tiež nemá dosť vysoké ;)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Peter_Retep napísal:Clean_up: si uplne mimo misu. Ved ju len pozval na veceru. A co ze ma dievca/zena chlapca? Ja mam korytnacku a tiez je to chlapec.
Prečítaj si PRVÝ príspevok! Mala to byť večera za účelom žľavy z ceny auta, čiže mala to byť služba (v podobe zľavy), za službu (v podobe "večere"). Niečo za niečo, alebo už neviem, ako to vysvetliť. A silne pochybujem, že tá večera mala byť len kamarátska. Bože, veď všetci vieme, ako to dnes chodí, tak nechápem, prečo tak krvopotne odporujete pravdu, že šlo o sex, keď to ešte autorka spomína aj v názve témy, aj v príspevku. Chcel ju pretiahnuť za to, že jej dá zľavu. Nebolo by to prvý, ani posledný krát, čo sa niečo také stalo. A v ďalšom prípade jeho náplňou práce nieje pozývať ženy na večere, ale predávať autá, pokial sa považuje za profesionála.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Byvala mi kedysi tiez spominala pribeh, ked boli na nejakej akcii, kde boli taky velmoznejsi ludia, vsetci pekne poobliekany a tak. Hrala tam daka kapela, kde boli cca 30-40rocny clenovia. Nejak si ju vsimli a po predstaveni prisli za nou a zacali jej davat nejake neslusne ponuky. Bolo im jedno, kolko ma rokov. Hlavne, ze oni su z kapely tak si mysleli, ze podlomi nozky a hned pojde s nimi do zakulisia alebo co. Tiez ma to v tu chvilu nepotesilo ked mi to vypravala.
Ale byt dievcatom, tak som uprimne povedane kur*a. Sice preberava, ale som. Nech si mysli, kto co chce. Skor tam by bol problem s kamratkami, ktore by cloveka zacali odsudzovat a rozsirovat famy. Ale ked sa da ziskat akciu, pri ktorej usetrim par tisic eur, len zato, ze si uzijem? wtf.. Ano vravime na niektore zeny, ze su kur*y, ale pritom im moze clovek aj zavidiet.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Samotné pozvanie na večeru je podľa mňa jeden zo spôsobov, ako na úrovni prejaviť záujem.

ALE to, že jej za to ponúkol zľavu z ceny auta je však podľa mňa na rovnakej úrovni, ako keď ti niekto dá návrh, že ťa za fajku odvezie domov...

Ja osobne by som nechcel spať s niekým, kto to robí len pre materiálny zisk, alebo niekomu niečo také ponúkať... Dosť by ma to prinútilo sa zamyslieť nad sebou.
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Raz sme boli so sestrou na nákupoch a keď sme sa vracali na intrák, zastavil nás jeden mladík, mohol mať okolo 27 rokov. Bol pekne oblečený, správanie na úrovni. Pekne nás pozdravil a spýtal sa nás, či nechceme ísť s ním na kávu. Samozrejme, že sme odmietli, no on nás ešte pár minút presviedčal a medzi tým sa aj niečo pýtal. Jeho pozvanie nevyznelo, žeby chcel niečo viac, bol milý a slušný. Hmm, gentlemani ešte existujú... :D
Ale na základnej sme mali staršieho nezadaného triedneho učiteľa, ktorý to na dievčatá skúšal - hladkal ich a chytal. Raz jednu spolužiačku začal hladiť po hlave a skončil na zadku. Mal pokus aj u mňa, no ja som sa nenechala. Aj sme sa sťažovali, ale nič to nepomohlo. :nono:
No a raz som bola na jednej prezentácii, kde som stretla jedného dotieravého šoféra autobusu. Zo začiatku vyzeral slušne a milo, no vykľul sa z neho pravý opak, čo som netušila, že sa stane. Prišiel ku mne, dali sme sa do reči, fajn sme si pokecali. Potom sme si písali párkrát aj cez net. Po niekoľkých týždňoch mal cestu cez Blavu, viezol ľudí do Viedne. Zavolal ma, aby som išla s nimi. Najprv som nechcela, ale nakoniec ma prehovoril. Cesta bola fajn, veľa sme sa rozprávali. Večer sme sa vrátili do Blavy, pozval ma na večeru. Všetko vyzeralo nevinne, dokonca mi ponúkol, že ma odvezie na intrák. Lenže potom mal isté pokusy, ktoré sa mi nepáčili, tak som ho tam nechala. TREBA SI DÁVAŤ POZOR. Nie je všetko zlato, čo sa blyští! :)
TenDruhy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TenDruhy »

luculiiik no .. ked tak si pozeram tvoje fotky tak sa mu ani nečudujem:D
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Clean_Up to podľa mna realatívne objektívne vystihol. Jedna vec je, keď sa dvaja ľudia stretnú niekde na diskotéke, v bare a tam gentleman pozve ženu na večeru, toto však bola podľa mňa dosť kontrastná vec oproti takémuto pozvaniu. Je pravda, že na večeru som mohla ísť a zistiť priebeh večere, avšak rozhodnutie neísť tam a odmietnúť to považujem za rozumnejšie a v istom prípade aj profesionálnejšie.

Pinhead, je rozdiel riešiť pracovné záležitosti, podpisy zmlúv či podobné veci na obede alebo večeri a je rozdiel, ak zákazničke povieš, že to preberiete pri večeri a že jej možno dáš aj zľavu. Vo svojej práci absolvujem väčšinou takýto pracovný obed aj 3-krát za týždeň, ale vždy je to až po formálnom stretnutí za okrúhlym stolom, po vzájomnej dohode a ujasnení obchodu. Až potom príde na rad obed financovaný na repre účet firmy, na obede sa stretne viacej ľudí - zvyčajne šéf alebo zástupca, pozvanie na obed dostanú aj manželky a manželia budúcich obchodných partnerov.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

maciatko99 napísal:Táto téma ma inšpirovala dnešnou situáciou z ktorej som ostala popravde úplne zaskočená a absolútne by som to nečakala. Bola som v jednej nemenovanej predajni vyskúšať auto, po jazdne som dostala pár informácií, brožúrku, samozrejme nechýbalo počas toho občerstvenie, tak ako sa patrí. Keď som bola už na odchode, zástupca (predajca) ma ešte zastavil a ponúkol mi zľavu s tým, že by sme to mohli prebrať pri večeri, že mi vie ponúknuť slušnú zľavu aj no nové auto a aj na jazdené auto. Ešte teraz som z toho mimo, pretože ma to dorazilo.

Pár krát som počula z rozprávania o prípadoch, kedy sa niečo takéto praktikuje, ale je to v iných prípradoch, napríklad keď študentka nezvláda škúšky na stole, tak to preberie u profesora v byte alebo pracovni Alebo keď slečny nemajú na zaplatenie taxíka, tak môžu platiť aj inou formou - tým sa chválil aj kamarát taxikár, že sa to občas vyskytne pri vyššej sume, naliehavom odvoze alebo keď sú zákazníčky moc opité.

Stretli ste sa aj vy s niečím podobným, keď od vás niekto požadoval sexuálnu službu, mal narážky podobného typu alebo ste boli prinútený takto konať?
ty si teda riadna hydina a rozny statok....to z toho ze ta pozval na veceru (ktora mimochodom mohla byt cisto obchodna) si usudila ze ta chce zbalit (co by podla mna nebolo ani nic hrozne) alebo nebodaj pretiahnut? ...si o sebe nejak moc namyslas, holcina....si viem zivo predstavit ze si jedna z tych 15 rocnych co na azete maju fotky ako spulia pery do zrkadla na zachode v kadejakych "sexi" polohach...sa uvedom... :roll:
edit: ak ta ten chudacisko chcel zbalit tak podla mna ma aj stastie ze si ho odmietla..brr
Napísať odpoveď