A naozaj, neviem kto to tu písal, ale veľmi sa mi páčilo jeho rozmýšlanie keď povedal, že koľko z Vás mužov/chlapcov by dokázalo prísť k neznámej žene, dať sa s ňou do príjemného rozhovoru a niekam ju pozvať?
//Janio :
Byť whore je zlé aj pre muža aj pre ženu v tom nie je rozdiel . (a po stý krát píšem že v tom emancipácia nespočíva) . - koniec moralistického príspevkuZaxman napísal:grim ženy to beru inak pretože ak chlap vy**** predávačku a zato ešte dostane lacnejšie auto je MEGA BOREC
ak žena nehá nech ju vy***** predávač za čo dostane lacnejšie auto je MEGA kur*a
![]()
Prečítaj si PRVÝ príspevok! Mala to byť večera za účelom žľavy z ceny auta, čiže mala to byť služba (v podobe zľavy), za službu (v podobe "večere"). Niečo za niečo, alebo už neviem, ako to vysvetliť. A silne pochybujem, že tá večera mala byť len kamarátska. Bože, veď všetci vieme, ako to dnes chodí, tak nechápem, prečo tak krvopotne odporujete pravdu, že šlo o sex, keď to ešte autorka spomína aj v názve témy, aj v príspevku. Chcel ju pretiahnuť za to, že jej dá zľavu. Nebolo by to prvý, ani posledný krát, čo sa niečo také stalo. A v ďalšom prípade jeho náplňou práce nieje pozývať ženy na večere, ale predávať autá, pokial sa považuje za profesionála.Peter_Retep napísal:Clean_up: si uplne mimo misu. Ved ju len pozval na veceru. A co ze ma dievca/zena chlapca? Ja mam korytnacku a tiez je to chlapec.
ty si teda riadna hydina a rozny statok....to z toho ze ta pozval na veceru (ktora mimochodom mohla byt cisto obchodna) si usudila ze ta chce zbalit (co by podla mna nebolo ani nic hrozne) alebo nebodaj pretiahnut? ...si o sebe nejak moc namyslas, holcina....si viem zivo predstavit ze si jedna z tych 15 rocnych co na azete maju fotky ako spulia pery do zrkadla na zachode v kadejakych "sexi" polohach...sa uvedom...maciatko99 napísal:Táto téma ma inšpirovala dnešnou situáciou z ktorej som ostala popravde úplne zaskočená a absolútne by som to nečakala. Bola som v jednej nemenovanej predajni vyskúšať auto, po jazdne som dostala pár informácií, brožúrku, samozrejme nechýbalo počas toho občerstvenie, tak ako sa patrí. Keď som bola už na odchode, zástupca (predajca) ma ešte zastavil a ponúkol mi zľavu s tým, že by sme to mohli prebrať pri večeri, že mi vie ponúknuť slušnú zľavu aj no nové auto a aj na jazdené auto. Ešte teraz som z toho mimo, pretože ma to dorazilo.
Pár krát som počula z rozprávania o prípadoch, kedy sa niečo takéto praktikuje, ale je to v iných prípradoch, napríklad keď študentka nezvláda škúšky na stole, tak to preberie u profesora v byte alebo pracovni Alebo keď slečny nemajú na zaplatenie taxíka, tak môžu platiť aj inou formou - tým sa chválil aj kamarát taxikár, že sa to občas vyskytne pri vyššej sume, naliehavom odvoze alebo keď sú zákazníčky moc opité.
Stretli ste sa aj vy s niečím podobným, keď od vás niekto požadoval sexuálnu službu, mal narážky podobného typu alebo ste boli prinútený takto konať?