Ahojte tútp tému zakladam tAk na rýchlo a potrebuje sa poradiť.
CHcel by som notbook do 500€ ale max. Viac zanho nemožem vysoliť. Očakávania? : 1.Tak aby tam išli nejaké hry, nič nové len také do roku 2008, alebo max 2009.2.rogrami ako je photosho a adobe afteer effect cs3.3A ešte aby to nesekalo že nar mám zapnutú hru ,a SKYPE a to bude sekáááááť:D Parametre? Tak to posudte vy ale bol by som rád ak by to malo Win ,a 500G Pevný disk
tazko v tej cene nieco, photoshop a after effects na 15,6" displeji s rozlisenim 1366x768 je blbost, na to by ti trebalo externy monitor
Tie notebooky co si sem dal ty maju dost slabu graficku aj na starsie hry (zas 2008-2009 nie su az take stare)
nemyslis vazne, acer by som este prezil ale packard
ale sulasim ze v tej cene nemas velmi na vyber, jedine nejake dvojjadro ale to nieje ziadna vyhra dnes kupovat book s dvojjdrrom.....keby si kus dosetril :
Chcel by som poradis s vyberom notebooku hlavne na hry ( chcel by som si spustit aj tie novsie) a potom pracu s photoshopom. Zatial som nasiel 4 a chcel by som vediet vas nazor na ne
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2011, 21:34)
Chcel by som poradis s vyberom notebooku hlavne na hry ( chcel by som si spustit aj tie novsie) a potom pracu s photoshopom. Zatial som nasiel 4 a chcel by som vediet vas nazor na ne
v tejto cenovej relácii máš hodne na výber. z toho čo si ponúkol nájdeš výkon aj kvalitu takže je to skôr už len na pocitoch a designe, keďže GPU aj CPU sú veľmi vyrovnané (máličko je na tom najlepšie asus nič nové) ja asi najskôr toshibu