Nokia C6

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
martinez13
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nokia C6

Príspevok od používateľa martinez13 »

Už asi štvrť roka mám C6-ku a od kúpy mi trošku blbne. Ide o to že ide-ide a zrazu keď napríklad spustím foťák tak mi zamrzne a je biela obrazovka, tento problém vyriešim jedine že vyberiem baterku čím sa vypne a vložím späť. Za jeden deň to spravím asi 2-5x, je toto u Nokií normálne ?? diks
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Nokia C6

Príspevok od používateľa hojko »

Na internete som nedavno cital diskusiu o tomto mobile a par ludi sa stazovalo, ze im mrzne. Predpokladam, ze to bude podobny problem s firmwarom ako bolo v pripade E52. Pred asi tyzdnom ci dvomi som bol v Orange a bavil som sa s kamaratom v predajni (robi veduceho) a vravel, ze E52 je dobry mobil, ale ma zly software a ze na ten telefon mali neskutocne vela reklamacii v Orange. Myslim si, ze aj v tomto pripade bude problem rovnaky a software k mobilu je zly, aktualizacie firmware minimalne alebo ziadne a teda neostava nic ine, len skusit reklamaciu alebo cakat na novy firmware.
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

aku verziu FW mas v mobile, ak mas starsiu ako 20.0.042 tak urcite aktualizuj cez PC Suite

@hojko
E52 je strasny telefon po HW aj FW stranke, problemy FW uz v najnovsich verziach ostranili ale ten biedny HW vyriesi asi az jeho nastupca, nokia si s nim poriadne kazi meno u zakaznikov (pritom predpoklady nato aby z neho bol spickovny a popularny model urcite ma)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

bb5unlock - a čo presne je zlé na E52 po hw stránke? Mal som ho pol roka...a opäť sa k nemu vraciam. Nepýtam sa to v zlom, naozaj ma to zaujíma. Lebo sa rozhodujem ktorý z nasledovných bude používať ako main. 5310 XM, E52, alebo N95 8 GB.

Povedzme že ma prestali baviť HTC HD 2, Desire, Desire HD, Mozart, Trophy a iPhony...potrebujem telefón na sms, prácu, kalendár a ako budík. Ani jedna z dotykoviek nezvláda túto funkciu na 100%, len tie tri nokie. Ale to bokom. Tie hw vady by ma celkom zaujímali. Ja to len zhrniem, moje dojmy z E52

:plus: veľký display, raster mi ako hojkovi nevadil
:plus: super konštrukcia, matná, neškrabavá, nešpinivá
:plus: výborné tlačítka, krásne sa na ňom píše, príjemný pocit ako pri stlačení, tak pri dotyku
:plus: super wi-fi
:plus: super GPS
:plus: super HSPDA, ako modem aj na interné použitie [~500 KB/s, hardcore]
:plus: dlhá výdrž batérie
:plus: extrémne rýchle reakcie, 600 MHz ARM procesor
:minus: žiadny autofókus, len ten vylepšený fixný fókus, nič moc, ale stačí
:minus: slabší reproduktor na hlasitý odposluch oproti 5310 XM a úplne slabší oproti N95 8 GB ten má nádherný zvuk, stereo, hlasný a čistý, dokonca je tam aj náznak basov :D

Čiže s tým že by mal zlý signál na GPS som sa nestretol, ani problémy s wi-fi, ako všade čítam. Zvyšok HW ma veľmi potešil. Používal som ho v dosť drsnom teréne, hory, vlak, mesto, dediny. Všetky možné podmienky na GPS, wi-fi a 3G signál.

Druhá vec je že bol vždy v púzdre, nikdy nemám mobil len tak pohodený.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja som tiez nedavno cital ze nokie C rady sa riadne kazia a nokia sa kvoli nim dostava do cervenych cisiel. tak ak sa da tak ju reklamuj cim skor
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Zabudol som dodať, že niekedy keď ho zablokujem a idem ho znova odblokovať tak sa nič nestane, akokeby bol vypnutý.. čiže zase musím vybrať baterku, už ma to fakt nebaví..
bb5unlock: neviem kde mám pozrieť aký mám FW, našiel som len že Verzia softvéru: v11.0.029. Skúšal som dať update cez PC Suite, ale stále mi vyhodilo nejakú chybu že sa nepodarilo stiahnuť súbor a tak..
Asi im napíšem mail či mi to vôbec uznajú ako reklamáciu lebo nechcem aby mi to neuznali a budem platiť všetku dopravu..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

keď dám sťahovať cez PC Suite tak mi to vyhodí túto stranku http://nds1.nokia.com/files/support/glo ... tup_sk.exe , ktorá mi vyhodí Not Found takže cez to sa to nedá..
Cez tú prvú stránku ťahať nemôžem pretože to pýta regnutie za money a v tom druhom odkaze sa nevyznám, ktoré mám stiahnuť najnovšie? Je tam viacej verzií tak preto (EURO, SEAP, MEA)
Inak ak sa mi podarí updatnut FW tak mi nepadne záruka? díky :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Skus odtialto stiahnut Nokia PC Suite, to potom nainstalujes, pripojis telefon a das hladat aktualizaciu firmware ci ako je to oznacene v menu: http://www.nokia.sk/podpora-a-software/ ... a-pc-suite
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ďakujem hojko, cez to Nokia Ovi Suite to išlo ako po masle, teraz už len dúfať že pôjde lepšie ten fónik :) k :plus:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

PC Suite je bezpečnejší a kompatibilnejší, Ovi robí stále haluze...opatrne s tým. Je aj samotný updater btw.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no inak mi to nešlo uplink len cez to Ovi, zatial ide všetko dobre takže tak
Napísať odpoveď