Kultovní auta ČSSR
Re: Kultovní auta ČSSR
Ano, ale poliaci už vydali viacej druhov autičiek
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
free: boha, a u nas vsetko vypredane 
No tak uz mam jedno doma, asi cestou do roboty zoberem aj druhe 
u titulu Kultovní auta ČSSR zastupujeme společnost De Agostini pouze
na českém trhu. Tato kolekce na Slovensku vychází pouze na novinových
stáncích v pravidelných čtrnáctidenních intervalech a není možné si ji
na Slovensku předplatit
na Slovensku předplatit
A bude moznost kupit si Skodu 1000 a skodu 120 ktore su ako bonus samostatne ?pistah napísal:u titulu Kultovní auta ČSSR zastupujeme společnost De Agostini pouze
na Slovensku předplatit
No nič, ostáva mi len dohodnúť si s naším predajcom novín v meste nech mi nechá stále jeden výtlačok...
Tak tu su moje, zobral som dve, lebo jednu mozno budem chciet aj rozbalit 
Tak dnes by malo byt v stankoch 2 cislo casaku.... tak ceknite svoje stanky nech sa vam ujde Lada 1500
-
redliner
King
Zbieram ich
inak mám aj jeden minimodel 80. rokoch Škodu 120 
Moja teta má stánok a dnes som sa dozvedel že druhé číslo stojí 8 eur..
Kultovní auta ČSSR
Za jeden zberatelsky kovovy model je to velmi dobra cena
Ja som bol poobede v stanku a mi povedala ze prisli 5ks a vsetky vypredane,..
zas mozem obehat polku kosic...
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2011, 11:32)
Tak pridam nejaky ten obrazok....
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2011, 11:32)
Tak pridam nejaky ten obrazok....
-
johny541
King
Ospravedľnujem, že som sa dlhšie neozval. Nie preto, že by som nechcel ale z osobných dôvodov.
Takže, v Českých Budejoviciach bol jeden obchodík, ktorý mal uzatvorenú asi zmluvu s predajcom, ktorý dodáva tieto autá do časopisov. Zistil som ale aj, že tam nikdy neboli kompletné série a teda stále iba nejaký kus a bolo to tam asi dva týždne, pokiaľ sa na to neprišlo, že sú to zberateľské modely a vraj to potom naraz v rozmedzí dvoch dní bolo všetko preč. Momentálne sa tam už žiadny model kúpiť nedá, boli to iba akési zvyšné kusy.
Čiže jediná možnosť je strčiť do kapsy nejaké € tete v press obchode alebo stánku, nech ti odloží jedno číslo, keď príde. Poväčšinou s tým nikto problém nemá. Môj známy takto funguje siedmy rok s jedným odborným časopisom, pretože z neho prišli stále iba dva kusy. Teraz už za to ani platiť nemusí a odkladajú mu to iba na dobré slovo
Takže, v Českých Budejoviciach bol jeden obchodík, ktorý mal uzatvorenú asi zmluvu s predajcom, ktorý dodáva tieto autá do časopisov. Zistil som ale aj, že tam nikdy neboli kompletné série a teda stále iba nejaký kus a bolo to tam asi dva týždne, pokiaľ sa na to neprišlo, že sú to zberateľské modely a vraj to potom naraz v rozmedzí dvoch dní bolo všetko preč. Momentálne sa tam už žiadny model kúpiť nedá, boli to iba akési zvyšné kusy.
Čiže jediná možnosť je strčiť do kapsy nejaké € tete v press obchode alebo stánku, nech ti odloží jedno číslo, keď príde. Poväčšinou s tým nikto problém nemá. Môj známy takto funguje siedmy rok s jedným odborným časopisom, pretože z neho prišli stále iba dva kusy. Teraz už za to ani platiť nemusí a odkladajú mu to iba na dobré slovo
Nuda robi svoje

//autoeditácia príspevku (07 Mar 2011, 6:40)
Nejak to tu uticha.... nikto uz nezbiera auticka,??
Dalsie cislo 16.3.2011 Wartburg 353 Tourist....
//autoeditácia príspevku (07 Mar 2011, 6:40)
Nejak to tu uticha.... nikto uz nezbiera auticka,??
Dalsie cislo 16.3.2011 Wartburg 353 Tourist....
Ale nie, ja by som ich rád zbieral, ale prvé číslo sa mi nepodarilo zohnať a tie ďalšie stojá 8€, čo je momentálne pre mňa dosť 
-
RATZINGER666
Darca
ja tiez nie, bohuzial, nemam cas ist ani do poj*baneho stanku 
No ani ja nebudem zbierat vsetky ale iba tie ktore sa mi pacia...teraz este kupim wartburg potom 3 cisla pauza a zas zacnem kupovat 
Tak ja mám tiež model Lady 1500. Náhodou som si to všimol dnes v stánku, inak som ani nevedel že takéto kolekcia sa u nás predáva. V tých papieroch k tomu sú síce nejaké chybné údaje a zle priradené fotky, pletú si modely VAZ 2103 a VAZ 2106 ale to je bežné
Ale tiež nebudem kupovať všetky, len tie čo chcem, ako kolega nadomnou. Čiže Lady, Uazy, možno Volgy a Moskviče.
Ale tiež nebudem kupovať všetky, len tie čo chcem, ako kolega nadomnou. Čiže Lady, Uazy, možno Volgy a Moskviče.