http://www.extremetech.com/article2/0,2 ... 748,00.asp
http://www.extremetech.com/article2/0,2 ... 165,00.aspMost well-regarded apps today only hit the network when they need to, and we can always just quit those apps. Subjectively, we noticed virtually no difference while gaming with the Killer 2100 NIC and the on-board Ethernet.
Z ceskeho OC fora:Tu pisu, ze ta karta je bucora a nestoji ani za stare slovenske haliere.
-------------1. Firma Bigfoot networks již přestala podporovat veškeré ty mini aplikace co se na čipu daly provozovat, a od poslední verze driverů jsou jak ty jacky tak to USB na kartě plně neaktivní a jen pro parádu. V souvislosti s tímto firma vidala ještě novou síťovku Killer 2100 která je jen killer Xeno pro s již fyzicky nepřítomnými konektory aby neprodražovaly výrobu.
2. Zátěž cpu neklesla.
3. Latence se nezměnily.
4. Driver tak hroznej že instalace vyžaduje reboot a každá změna nastavení také.
5 Monitoring pro kartu (jak moc offloaduje atd.) nefungoval, ala neofloadovala nic, teď nevim jestli doopravdy (asi ano) nebo jen nefungoval ten SW. Vzhledem k tomu že i total bandwidth byl pořád na 0 i když jsem kopíroval po plnym, Gigabytu tak asi spíš SW nefungoval. Hry jsem hrál, přiřadilo si je to do seznamu aplikací, dalo jim to největší prioritu ale tím to haslo, i když jsem byl online tak to pořád u aplikace říkalo 0/0 up/down.
Takto se to chovalo jak na winXP 32 a Win7 32, kompletně jiná PC. Naprosto čistě a jasně to tedy označuji za hoax a naprosté vyhazování peněz za produkt co vám spíš uškodí než přilepší. Se staršími drivery (kde můžete nahrávat ty linuxový mini aplikace) dokonce při některejch programech BSOD. A ten torentovej klient tam stejně nefunguje, ten fungoval jen na té úplně první verzi killera ještě do PCI slotu. Fakt bomba kus HW. Úžasnej. Když člověk půjde a koupí si toho nejlevnějšího a nejshitovějšího Realteka, udělá líp.
A ještě k tomu CPU loadu VS síťová komunikace, teď jsem si jen tak zkusil. Ve win (jeden os byl WinXP-32 a druhej Win7-32) jsem si normálně připojil síťovou jednotku, a po celkem dobře fungujícím Gigabytu jsem si přetahoval data a koukal na CPU load. Rychlost byla 98Mb/s, čili limit nebyl v disku. Stroj ze kterého se četlo měl Pentium E6300 @ 3,6ghz a četl z normálního disku, byl při tom CPU load kolísavě 30-50%. Stroj kam se zapisovalo měl I7-920 @ 4,2ghz a zapislovalo se na ramdrive. CPU load byl kolísavě 7 - 13%.
Secteno a podtrzeno: Kupil si nezmyselne predrazenu a zbytocnu kartu, ktorej nevyhodnu kupu sa snazis zahovorit akymsi skvelym vykonom a miesto priznania si nevyhodnej kupi sa tvaris, ze je to najlepsia karta na svete.