Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí
Takže. Hodím sem svoj názor na danú problematiku.
1. Ak niekto niečo také navrhne, tak preto, lebo si myslí, že má šancu uspieť. Ak na to žena pristúpi, nieje ten chlap o nič horší ako ona. Hovoríme tu o veci, na ktorej sa predsa dopredu dohodnete. Nič iné ako obchod to nieje, len sa obchoduje s inou komoditou.
2. Je to niečo, čo považujem za vrchol nespravodlivosti a drzosti, keď na vysokej škole niektorý akademik dá takéto návrhy slečnám. Tu už z princípu nemôže ísť o obchod ale o podvod a o úplatok tak isto ako keby akademik povedal, že chce do obálky 300e.
3. Počul som podstatne menej takýchto "pravdivých" príbehov o tom, že by chlap dal ponuku žene, skôr opačne. Možno je to 1:1 ale každopádne tu nieje nikto globálne horší (ani muži ani ženy).
4. Takéto "obchodné" vzťahy v zásade neschvaľujem, ale stáva sa to ... deal with it .
1. Ak niekto niečo také navrhne, tak preto, lebo si myslí, že má šancu uspieť. Ak na to žena pristúpi, nieje ten chlap o nič horší ako ona. Hovoríme tu o veci, na ktorej sa predsa dopredu dohodnete. Nič iné ako obchod to nieje, len sa obchoduje s inou komoditou.
2. Je to niečo, čo považujem za vrchol nespravodlivosti a drzosti, keď na vysokej škole niektorý akademik dá takéto návrhy slečnám. Tu už z princípu nemôže ísť o obchod ale o podvod a o úplatok tak isto ako keby akademik povedal, že chce do obálky 300e.
3. Počul som podstatne menej takýchto "pravdivých" príbehov o tom, že by chlap dal ponuku žene, skôr opačne. Možno je to 1:1 ale každopádne tu nieje nikto globálne horší (ani muži ani ženy).
4. Takéto "obchodné" vzťahy v zásade neschvaľujem, ale stáva sa to ... deal with it .
jaky vsetci mudry
predstavte si ze vam vasa zenska povie toto doma?ja osobne sa sfleku otocim a pana predavaca navstivim
predstavte si ze vam vasa zenska povie toto doma?ja osobne sa sfleku otocim a pana predavaca navstivim
-
Peter_Retep
VIP
kvoli comu ho navstivis?
dalsi pripic.....to ma tvoja frajda na cele naisane ze je zadana?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
suhlasim s petrom - nenavidim idiotov na ktorych slecnu sa usmejem a uz su nervni jak vreco much ... ked sa bojite o svoje miesto po jej boku, tak sa snazte byt lepsi, nie smiesni, ako 7 rocni sasovia 
-
johny541
King
Tak tak, ked je slečna s tebou spokojná a štastná, tak nemáš mať prečo nervy, lebo má oči iba pre teba. Ak si nervný, tak asi niečo nie je v poriadku alebo to nie je medzi vami až také vážne.
Taktiež nevidím problém v tom, že sa chlap spýta baby, či si nechce ísť niekde sadnúť. Odkiaľ má vedieť, či niekoho má? Neskúsiš, nevieš. Ak hej, tak sa poďakuješ a dovi dopo
Taktiež nevidím problém v tom, že sa chlap spýta baby, či si nechce ísť niekde sadnúť. Odkiaľ má vedieť, či niekoho má? Neskúsiš, nevieš. Ak hej, tak sa poďakuješ a dovi dopo
hovori ti nieco profesionalita?kkt ak si ty z ludi dosrany kto zato moze dmnt?Peter_Retep napísal:kvoli comu ho navstivis?dalsi pripic.....to ma tvoja frajda na cele naisane ze je zadana?
ale paci sa mi jak som rozbehol debatu a uz traja reagovali
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
takze sice niesi z ludi dosrany, ale robis im na pockanie zo seba nervozneho šaša
to sa mi paci, takych mam rad

co ma pozvanie na veceru s profesionalitou ? akoze napriklad top manageri nepozyvaju svoje obch. partnerky na vecere ? ... to by si sa chlapce moc mylil
co ma pozvanie na veceru s profesionalitou ? akoze napriklad top manageri nepozyvaju svoje obch. partnerky na vecere ? ... to by si sa chlapce moc mylil
Raz som si v lekarni myslel, ze nebudem nic doplacat a pani farmaceutka (26-28 a fakt dost dobra) mi povedala ze: "Kdeze dnes vam nikto neda nic zadarmo,..... teda okrem mna.......
Od hora dole ma prepichlo ci som dobre pocul, kukam na nu a ONA VYTIAHLA REKLAMNU DR.MAX MUSLI TYCINKU
na sto percent chcela sex, ze chalani
:D
Od hora dole ma prepichlo ci som dobre pocul, kukam na nu a ONA VYTIAHLA REKLAMNU DR.MAX MUSLI TYCINKU
na sto percent chcela sex, ze chalani
aspon mi nikto neskace po hlavenordkapp_pb napísal:takze sice niesi z ludi dosrany, ale robis im na pockanie zo seba nervozneho šašato sa mi paci, takych mam rad
![]()
........ale nie pod zamienkou nejakej sluzby , v tamtom pripade to je lepsia cena.... a nieje to ziadny obch. partner ale zakaznik a to je rozdiel....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
no na internetoch ti mozno nikto neskace
vzdy existuje zamienka a ty ju v tom momente nepoznas ... ci ti chce niekto ponuknut mimocennikovu cenu, buducu spolupracu, nieco co si v prostredi kancelarie / predajne dovolit nemoze, alebo ta len chce pozvat na veceru, aby ta tam mohol pozvat do kina - vsetko jedno
zakaznik je tiez obch. partner - nakup vozidla (alebo aj rozkov v pekarni) je obchod - je to zmena tvojich financii za nejaky statok ... chyba, ze nechapeme kupu rozkov, ako obchod nastala niekde na ceste
vzdy existuje zamienka a ty ju v tom momente nepoznas ... ci ti chce niekto ponuknut mimocennikovu cenu, buducu spolupracu, nieco co si v prostredi kancelarie / predajne dovolit nemoze, alebo ta len chce pozvat na veceru, aby ta tam mohol pozvat do kina - vsetko jedno
zakaznik je tiez obch. partner - nakup vozidla (alebo aj rozkov v pekarni) je obchod - je to zmena tvojich financii za nejaky statok ... chyba, ze nechapeme kupu rozkov, ako obchod nastala niekde na ceste
-
hojko
Site Admin
Premazane. Pokial nemate co k teme napisat, tak nepiste nic.
-
RomanB
Medium Professional
jak citam tak citam ten provy post , mne sa nezda , ze by tam islo striktne o sex , skor mozno o sympatie a zaujem ...
Pokial bol predavac tebe symaticky tak preco nie ? (neviem ci si teraz single , alebo este cosi riesis s byvalim )
Ako bolo pisane vysie sex je komodita , ktora tu je od pradavna , a je len na tzv "moralnych zasadach" cloveka ci preda , alebo nepreda (neda)
...
Pokial bol predavac tebe symaticky tak preco nie ? (neviem ci si teraz single , alebo este cosi riesis s byvalim )
Ako bolo pisane vysie sex je komodita , ktora tu je od pradavna , a je len na tzv "moralnych zasadach" cloveka ci preda , alebo nepreda (neda)