Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí

Príspevok od používateľa miki690 »

Takže. Hodím sem svoj názor na danú problematiku.

1. Ak niekto niečo také navrhne, tak preto, lebo si myslí, že má šancu uspieť. Ak na to žena pristúpi, nieje ten chlap o nič horší ako ona. Hovoríme tu o veci, na ktorej sa predsa dopredu dohodnete. Nič iné ako obchod to nieje, len sa obchoduje s inou komoditou.
2. Je to niečo, čo považujem za vrchol nespravodlivosti a drzosti, keď na vysokej škole niektorý akademik dá takéto návrhy slečnám. Tu už z princípu nemôže ísť o obchod ale o podvod a o úplatok tak isto ako keby akademik povedal, že chce do obálky 300e.
3. Počul som podstatne menej takýchto "pravdivých" príbehov o tom, že by chlap dal ponuku žene, skôr opačne. Možno je to 1:1 ale každopádne tu nieje nikto globálne horší (ani muži ani ženy).
4. Takéto "obchodné" vzťahy v zásade neschvaľujem, ale stáva sa to ... deal with it .
HitmanM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HitmanM »

jaky vsetci mudry
predstavte si ze vam vasa zenska povie toto doma?ja osobne sa sfleku otocim a pana predavaca navstivim :D
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

kvoli comu ho navstivis? :D dalsi pripic.....to ma tvoja frajda na cele naisane ze je zadana?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

suhlasim s petrom - nenavidim idiotov na ktorych slecnu sa usmejem a uz su nervni jak vreco much ... ked sa bojite o svoje miesto po jej boku, tak sa snazte byt lepsi, nie smiesni, ako 7 rocni sasovia ;-)
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Tak tak, ked je slečna s tebou spokojná a štastná, tak nemáš mať prečo nervy, lebo má oči iba pre teba. Ak si nervný, tak asi niečo nie je v poriadku alebo to nie je medzi vami až také vážne.

Taktiež nevidím problém v tom, že sa chlap spýta baby, či si nechce ísť niekde sadnúť. Odkiaľ má vedieť, či niekoho má? Neskúsiš, nevieš. Ak hej, tak sa poďakuješ a dovi dopo :)
HitmanM
Light Star
Light Star

Peter_Retep napísal:kvoli comu ho navstivis? :D dalsi pripic.....to ma tvoja frajda na cele naisane ze je zadana?
hovori ti nieco profesionalita?kkt ak si ty z ludi dosrany kto zato moze dmnt? :lol: peace
ale paci sa mi jak som rozbehol debatu a uz traja reagovali :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

takze sice niesi z ludi dosrany, ale robis im na pockanie zo seba nervozneho šaša :-) to sa mi paci, takych mam rad :-D :-D

co ma pozvanie na veceru s profesionalitou ? akoze napriklad top manageri nepozyvaju svoje obch. partnerky na vecere ? ... to by si sa chlapce moc mylil :-D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Raz som si v lekarni myslel, ze nebudem nic doplacat a pani farmaceutka (26-28 a fakt dost dobra) mi povedala ze: "Kdeze dnes vam nikto neda nic zadarmo,..... teda okrem mna.......
Od hora dole ma prepichlo ci som dobre pocul, kukam na nu a ONA VYTIAHLA REKLAMNU DR.MAX MUSLI TYCINKU :lol:

na sto percent chcela sex, ze chalani :D:D
HitmanM
Light Star
Light Star

nordkapp_pb napísal:takze sice niesi z ludi dosrany, ale robis im na pockanie zo seba nervozneho šaša :-) to sa mi paci, takych mam rad :-D :-D

co ma pozvanie na veceru s profesionalitou ? akoze napriklad top manageri nepozyvaju svoje obch. partnerky na vecere ? ... to by si sa chlapce moc mylil :-D
aspon mi nikto neskace po hlave :)
........ale nie pod zamienkou nejakej sluzby , v tamtom pripade to je lepsia cena.... a nieje to ziadny obch. partner ale zakaznik a to je rozdiel.... :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

no na internetoch ti mozno nikto neskace :-P :-P

vzdy existuje zamienka a ty ju v tom momente nepoznas ... ci ti chce niekto ponuknut mimocennikovu cenu, buducu spolupracu, nieco co si v prostredi kancelarie / predajne dovolit nemoze, alebo ta len chce pozvat na veceru, aby ta tam mohol pozvat do kina - vsetko jedno :-D

zakaznik je tiez obch. partner - nakup vozidla (alebo aj rozkov v pekarni) je obchod - je to zmena tvojich financii za nejaky statok ... chyba, ze nechapeme kupu rozkov, ako obchod nastala niekde na ceste :-D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Premazane. Pokial nemate co k teme napisat, tak nepiste nic.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

jak citam tak citam ten provy post , mne sa nezda , ze by tam islo striktne o sex , skor mozno o sympatie a zaujem ...
Pokial bol predavac tebe symaticky tak preco nie ? (neviem ci si teraz single , alebo este cosi riesis s byvalim )

Ako bolo pisane vysie sex je komodita , ktora tu je od pradavna , a je len na tzv "moralnych zasadach" cloveka ci preda , alebo nepreda (neda) :) ...
Napísať odpoveď