Systém naštartuje aj bez boot.inivladenko007 napísal:im napriklad del c:\boot.ini nič nepovie ale kto im má zas davať dohromady OS
Ako sa stať hackerom - podrobný návod
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako sa stať hackerom - podrobný návod
Weroro ak si pozrieš celý ten batch tak bez tam uvedených vecí ti nebootne.
-
weroro
Flash coder
To je pravda ja som však reagoval na vladenkov post. A mi vysvetli na kerú onú tam zmazávaš autoexec.bat?
Je to len vykonanie operácie ktorá je zbytočná a vrámci dákej optimalizácie a zrýchlenia batch scriptu to tam byť nemusí, tak isto si mal dať za každú položku atribút >NUL. Ono celkovo postačuje odstránenie súboru ntldr a zabudol si do toho tvojho zoznamu pridať súbor ntdetect.com
Inak si mohol použiť menej do očí bijúci príkaz namiesto del, lebo z toho sa dá dedukovať delete.
Ehm chcel by som vidieť stroj ktorý by potreboval optimalizáciu takého scriptíku (možno v rámci efektivity ako takej)
Ten autoexec tam byť samozrejme nemusí keďže je irelevantný keby si sa nedostal cez boot čo spôsobí už delete samotného ntldr takže v podstate áno máš pravdu.Takisto atribút NUL môze a nemusí byť.Keby som im ešte zrušil detekciu HW tak to by boal tiež sranda
A myslím že takí ktorí si toto spustia by si ten delete nedomysleli ani keby ho tam mali celý 
-
weroro
Flash coder
Nejde o optimalizáciu ako takú, ale o návyk optimalizovať. Niekto može napísať napr. toto:
A ja to napisem takto:
A áno lamky si delete môžu vyložiť rôzne, ale keby si tam dal erase, tak by to bolo pre nich viac nezrozumiteľné 
Kód: Vybrať všetko
if (ok == false) {
ok = true;
} else {
ok = false;
}
Kód: Vybrať všetko
ok = !ok;-
audiotrack
VIP
tato tema je jeden velky fail. Ked si uz myslim ze nie je cim prekonat pseudohackerov z jej uvodu, tak pride niekto s batch skriptom
audiotrack...ak by si to bol čítal tak by si bol vedel že ten batch je len vtip pre pseudohackerov...čudoval by si sa koľkí si fakt primitívny script skopčia a ešte aj executnú...
weroro:jj
ide v podstate aj o ten návyk ale to by som uplatňoval skôr pri dlhých scriptoch, kde je to kvôli prehľadnosti a efektivite potrebné 
weroro:jj
Takže stručne - takým odporučiť ihned "fdisk c:" a je to okamžite jasné.
yop
aj to je jednoduché elegantné riešenie.Alebo im povedať nech si umyjú matičnú
→
vyšší stupeň retardovanosti
→
vyšší stupeň retardovanosti
-
JeffHardyy
Light Professional
to už aký fail toto 
Presne Zeky máš pravdu, že by si to ani nevšimli...
Už len z dvoch dôvodov:
1, Nevedeli by čo znamená del mysleli by, že nejaký príkaz...
2, Niektorý by si to ani neprečítali rovno by to skopírovali a otvorili..
Veď tí čo chcú heslá na pokec, fb atď. sú len malé decká väčšinou do 16-17 rokov pobláznené americkými filmami.. Myslia si, že za desať minút sa dostanú všade, ako keď v telke drží nejaký terorista zbraň hackerovi pri hlave...
A milujem tých čo píšu aký sú veľký hackery a ani netušia čo je to Php, c++ či atď... Alebo druhá skupina čo použije nejaký program (vytvorený niekym iným) získajú nejaké heslo a potom tvrdia aká ťažká práca to bola...
Už len z dvoch dôvodov:
1, Nevedeli by čo znamená del mysleli by, že nejaký príkaz...
2, Niektorý by si to ani neprečítali rovno by to skopírovali a otvorili..
Veď tí čo chcú heslá na pokec, fb atď. sú len malé decká väčšinou do 16-17 rokov pobláznené americkými filmami.. Myslia si, že za desať minút sa dostanú všade, ako keď v telke drží nejaký terorista zbraň hackerovi pri hlave...
A milujem tých čo píšu aký sú veľký hackery a ani netušia čo je to Php, c++ či atď... Alebo druhá skupina čo použije nejaký program (vytvorený niekym iným) získajú nejaké heslo a potom tvrdia aká ťažká práca to bola...
No veď
Nie že by sa radšej poriadne naučili niečo čo im aj bude platné C,C++,Java,PHP...alebo čokoľvek iné ale radšej použijú niečo čo ani nevytvorili a nemajú ani len najmenšie tušenie ako alebo prečo to (ne)funguje.Inak k dnešným filmom nemám fakt slov
a varí sa vomne krv keď vidím ako robí zo seba niekto "hackera" a pritom si môže akurát háčkovať.
Keby sa aspoň naučili nejaké html/css a skúsili nejaký password phishing ... (i keď to za nejaké "extra hackovanie nepovažujem") tak by som možno očko prižmúril a uznal by som, že sú celkom šikovný.. Len musel by to byť dobrý debilko aby tomu uveril.. ale veď z dobrým základom a príbehom sa to dá..
Napríklad mňa raz takto dostal kamarát a on to mal sakramentsky dobre spravené...
Napríklad mňa raz takto dostal kamarát a on to mal sakramentsky dobre spravené...
IMHO aj ten phishing sa dá pekne pripraviť a implementovať aj s rôznymi redirectmi a podobne
Potom je to už len ozaj o tom kto si dáva pozor.
No veď to a keď ti to dá nejaký kamoš ako mne... ktorému ešte veríš,... 
-
slipknot1506
Light Star
:DD ten batch nema chybu :DD este si na začiatok mohol dat dir /s C:\ aby z toho mali zážitok "akože" stahovanie hesiel
a miesto del tam dat erase ....by to bolo menej nápadnéé :DD a ties k tým del prikazom chýba /s /qatribuut ale inac fasa nápad na tých "Crackerov"
a miesto del tam dat erase ....by to bolo menej nápadnéé :DD a ties k tým del prikazom chýba /s /qatribuut ale inac fasa nápad na tých "Crackerov"
Tak tí čo nemajú rozum z toho budú mať zaručený zážitok tak či tak 
Caute,
nechce sa mi zakladat nova tema tak sa spytam tu
Ma niekto tuto knihu?
http://www.martinus.sk/?uItem=61975
co na nu hovorite,da sa z nej nieco naucit, alebo by ste odporucili nieco ine
Ma niekto tuto knihu?
Heh, no silne pochybujem, že by ťa jedna kniha naučila "umeniu hackingu". Ale stále je to lepšie ako nič.
Ľudia pochopte, že pravým hackerom nemôže byť každý, kto si to zmyslí. Ak by ste mali dostatočne hlboké znalosti z oblasti operačných systémov a ovládali nejaké programovacie jazyky, tak by ste zistili, že nič také ako knihy, ako sa stať hackerom, by ste nepotrebovali. To chce ale niekoľkoročné skúsenosti a vedomosti, nejde to len tak...
Ľudia pochopte, že pravým hackerom nemôže byť každý, kto si to zmyslí. Ak by ste mali dostatočne hlboké znalosti z oblasti operačných systémov a ovládali nejaké programovacie jazyky, tak by ste zistili, že nič také ako knihy, ako sa stať hackerom, by ste nepotrebovali. To chce ale niekoľkoročné skúsenosti a vedomosti, nejde to len tak...
-
audiotrack
VIP
mám ju, a je to teda dosť náročné čítanie. Ja mám prvé vydanie, neviem ako je spravené toto druhé či tretie ale predpokladám že tam veľké zmeny nebudú. Ak neprogramuješ niekoľko rokov, tak tomu nebudeš rozumieťjohny29 napísal:Caute,
Ma niekto tuto knihu?