Mne sa tie chalanske boxerky vazne NEpacia....je to take divne....a este sa aj tvaria ako najvacsi...neviem, mozno som v tomto divna...ale sexi mi to vobec nepride...skor je sexi taky chlap v obtiahnutom sportovom tielku
monie napísal:Mne sa tie chalanske boxerky vazne NEpacia....je to take divne....a este sa aj tvaria ako najvacsi...neviem, mozno som v tomto divna...ale sexi mi to vobec nepride...skor je sexi taky chlap v obtiahnutom sportovom tielku
monie napísal:Mne sa tie chalanske boxerky vazne NEpacia....je to take divne....a este sa aj tvaria ako najvacsi...neviem, mozno som v tomto divna...ale sexi mi to vobec nepride...skor je sexi taky chlap v obtiahnutom sportovom tielku
prave preto ta posilka, do ktorej som uz zacal chodit
ee, preco by si mala byt divna??? ved nemozme mat vsetci rovnaky vkus, ale ja som viac za tie trenky, to tricko ma nejak neberie, to uz radsej rovno bez , ale zas ked sa tvari ako najvacsi... tak potom je jedno co ma na sebe, ale v dobrom nezaujme urcite
kazda baba ma iny vkus ... boxerky sa ti mozno nepacia ale su pohodlne , tak isto ako pre babu su pohldnejsie "bombise" v porovnani s tangacmi , aj ked v tangacoch vyzera krajsie
sandricka napísal:Samozrejme ze semtam cosiK vykukne ale sa netreba divit ved ta dnesna mladez nosi samotne gate dost nizko,no a ked clovek este k tomu chce tak...
babyface4 napísal:kazda baba ma iny vkus ... boxerky sa ti mozno nepacia ale su pohodlne , tak isto ako pre babu su pohldnejsie "bombise" v porovnani s tangacmi , aj ked v tangacoch vyzera krajsie
babyface4 napísal:Noo moja bambulka tvrdi ze ako kedy
tanga su pohodlnejsie ale ak nahodim dajake raperske gate,tak tam by sa to nehodilo,tam nahodim dco v style:je to nizke,pohodlne,obtiahnuteale nejsu to tamnga
neeee taky v sirokych gatiach dole padnutych a vyznajuci sa v HH yeah to je vončo