Čo hráte Práve teraz?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
markus
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Čo hráte Práve teraz?

Príspevok od používateľa markus »

DC Universe ONLINE (PS3)

Klady:
- rozsiahle mesta bez loadingov
- na mmo pekna grafika
- zaujimavy bojovy system
- velke mnozstvo questov, clovek nema problem s levelovanim
- po dovrseni max lvl je stale co robit(areny, alerty, raidy, duos ...)

Zápory:
- zatial trochu problem s komunikaciou
- pre ludi zvyknutych na wow(ako aj ja) to moze byt trochu problem sa preorientovat(uz len classy su tu o dost inak riesene)

konecne mmorpg hra na PS3, obaval som sa ovladania, ale je v pohode aj na gamepade
ceska komunita sa postupne vytvara na servry CrossFire
takze, super hra ktora ma chytila od prvej minuty a momentale pri nej sedim kazdu volnu chvilku ;)

hodnotenie by bolo z mojej strany tak 9/10
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Momentalne nehram nic pravidelne, ani na PC, ani na PS3/Xbox360/PSP. Ale zato hram pravidelne na iPhone. Game Dev Story. Tak to je taka namotavka vam poviem, ze sa od toho neviem odtrhnut. V praci, vo vlaku, doma. Proste skvele. A najlepsie, ze to nezerie takmer vobec baterku. Cize sa da hrat dost dlho. Silno odporucam. Je to aj pre Android.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Xbox 360

Infinite Undiscovery -
Skvelé Akčné J-RPG, boj je štýlu Hack n' Slash a odohráva sa Realtime, čiže žiadne splachovanie hajzlov pred bojom, ako to ja nazývam. (ono tá animácia tak vypadá :lol: )
Som zatial len na začiatku (3 hod. gameplay), ale je to zábavné, robiť side-questy a tak... zatial môžem hodnotiť, že je to lepšie ako ostatné J-RPG ktoré som hral na xboxe (Blue Dragon, Lost Odyssey).

Ak niekto pozná podobné fasa RPG-čko nech dá vedieť. :P

Hodnotím zatiaľ 9/10 (jeden bod strhnutý za to, že na začiatku hry to bolo fakt chaotické a nevedel som čo ako a ani som nevedel kedy som koho zabil a tak)

Dante's Inferno -
Hack n' Slash jak sa patrí, možno trocha vykrádačka God of War, ale to nech si tam drtia PS3-kári, pre Xbox playerov tu je Dante!
Zatiaľ neviem nič vytknúť hre, páči sa mi celkovo štýl boja a vylepšovania, boje s bossmi sú súper a WTF momenty sú tu tiež... trebárs keď som natrafil na velkú žensku, s obrovskými prsiami a z bradaviek jej vychadzali démoni. :lol:

Hodnotím zatiaľ 10/10
jamesiq
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jamesiq »

Odkedy som si kupil gamepad na pc tak vlastne hravam len fifa 11 a dost ma to chytilo :) Bavi ma to aj viac ako pes hm ale este som nehral ziadnu ligu lebo sa bojim ze prehram ... :D
Dalsia hra ktoru tak castejsie hravam a vlastne teraz som sa k nej troska vratil je battlefield 2
Aa este k tomu gamepadu, hravam sem tam aj Colin McRae: DiRT 2 celkom zabava len som najprv cakal ze to bude realne wrc a nie len povedal by som vymyslene zavody...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Read Dead Redemption [PS3] -
Hrám to dokopy asi 4ry hodiny.
Nakoľko je to moja prvá hra hraná na PS3 vôbec, pocity sú úžasne pozitívne.
Bál som sa že sa to bude hrať ťažko, avšak nakoľko je tu nejaký mierny aimbot, mierenie je jednouché,
pohyb plynulý a dobre pôsobiaci. Celkovo sa mi páči celé ošatenie, štýl akým je to robené.
Krytie, pohyb, streľba, jazda na koni, veľká voľnosť, malé minihry a misie ala GTA mi tu nejak prosto sedí.

Do MP som sa nazrel len na chvíľu a myslím že si ho zahrám až keď dorazím SP [to teda netuším kedy].
Zatiaľ maximálna spokojnosť, pre mňa 9/10

//autoeditácia príspevku (07 Mar 2011, 8:33)
Po príchode môjho ľúbezného brata domov prišlo pre mňa roky očakávané
a pre PS3 exkluzívne Metal Gear Solid 4 [PS3]
Plný očakávaní som to celý uslintaný nainštaloval a začal hrať.
Nakoľko som už dávnejšie pozeral nejaké gameplaye, začiatok
mi bol v celku známy avšak atfmosféra bola rozhodne citeľnejšia
než v spomínaných videách. Neskutočne krásne prepracované
cutscény (ktorých je tam požehnane), skvelé nápady, pohyby,
AI nepriateľov, celkové grafické spracovanie, srdcervúci príbeh...

Po 5tich hodinách hrania som usúdil že sa Snake nezmenil. Ešte
vždy je to skôr film ako hra, kde v mnohých pasážach filmu môžem
využívať inteaktívne tlačidlá, ktoré mi dovoľujú nahliadať do minulosti
(povačšine zábery z prvého dielu), či mám možnosť pozerať na veci
inými očami (doslova). Cutscén je to skutočne mrte. Avšak myslím
že je to (aspoň zatiaľ) dokonale vyvážené. Tie nápady, obrazy v obraze,
"chameleón" oblek, zbrane, srandičky, epické postavy zo starších dielov,
old school snake stealth akcia, no proste jedna veľká paráda.

Včera ma milo prekvapilo, že som sa z umieľaných gameplay videí z niekde v púštnom meste
ocitol na úplne inom mieste, ktoré má však samozrejme s príbehom okrajovo mnoho.

Som maximálne spoko, nesklamaný a plný očakávaní, kam všade ma MGS4 ešte dnes zavedie.

10/10
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

Momentálne som dal šancu Test drive unlimited 2, šancu však na plnej čiare premrhalo a spokojny niesom vobec. blizsia recenzia v teme o TDU... 2/10

Pustil som sa teda do Metro 2033 (PC)
a nemozem byt spokojnejsi. vyborna grafika, vyborny pribeh, nepusti vas ani na chvilu, stale sa tam deje nieco nove, nie je to stale o tom istom ako som sa bal kedze 80% misii sa deje v podzemi. Do hlavnej postavy sa dokonale prevtelite a prezivate to spolu s nou, mraz po chrbte vam prebieha vzdy ked sa ocitnete na veci sami, pomali napredujete a jedine co vnimate su tie vsakovake zvuky zo vsetkych stran kde co na vas ciha. Lepsia je uz ozaj len kniha. odporucam. 9/10
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Velmi ma oslovila NBA 11 od 2K

kto ma aspon trochu rad basketbal, tak si tuto hru zamiluje. V zivote som nevidel tak prepracovanu sportovu hru. Je vidno, ze na kazdom detaile si dali zalezat. Od predzapasoveho preview, cez komentatorov, nastavenia, statistiky az po samotny zapas. Jedinym nedostatkom (ak sa to tak da nazvat) je, ze ak chcete podobny vysledok ako v skutocnej NBA, musite hrat stvrtinu aspon 8-10 minut, cize jeden zapas trva cirka 40 minut, co je v porovnani s fifou ci nhl celkom dost :D . Ale ten jedinecny zazitok stoji za to. Prijemne hranie :smt006
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Momentálne prechádzam staručké Half-Life :D Nikdy som to nehral tak si dopĺňam jednu z medzier. Síce som ešte len na začiatku a grafika je samozrejme slabšia, hrateľnosť je veľmi dobrá a o atmosfére ani nehovorím :-) Kto to nikdy nehral tak odporúčam.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Stronghold Crusader:
Po dlhej dobe, som si to opat nahodil a reku, ze prejdem tych 50 misii. Viem, ze naposledy som skoncil asi na 48 a mal som este vsetky kurence dostupne. Takze snad to teraz dotiahnem do uspesneho konca :) 7misii zamnou. Noci budu este dlhe.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

neako sa nam tu rozmohli stare hry - ja momentalne uz siedmy krat prechadzam
Deus Ex
Kto ma rad futuristicke FPS s dobrym dejom, vela hernymi stylmi a mapami kde si nikdy nemozte byt isty ci ste objavili vsetko jednoducho odporucam.
Kayo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kayo »

Momentálne hrám call of Duty 5 na Profi obtiažnosti. Som sa ale zasekol v leveli, kde mám len ostrelovačku. Musím tam odstreliť chlapa v budove oproti. Problém je v tom, že vždy keď ho trafím, ten môj kamoš povie "len si ho poranil" pričom on ma vždy zabije hneď na prvú ranu. Skúsil som aj možnosť, že nevôjdem d budovy cez okno. Tu je asi chyba hry, lebo ostrelovač s tej budovy strieľa, ale vôbec ho nevidno (prezrel som cez ďalekohľad ostreľovačky každý milimeter scenérie.)

Na menšej obtiažznosti sa mi to hrať nechce, keďže by to bolo asi až príliš ľahké. Tak ak viete niekto, ako ho odstreliť, prijímem každú radu. Lebo už uvažujem o odinštalovaní, keďže to vyzerá byť neprejditeľné. Chlap nemusí ani mieriť (proste sa ukáže a ani neviem prečo, hneď vie kde som aj keď sa presuniem a prvou ranou ma zloží)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@Kayo: ty akože len tak hocikde prasneš tvoju otázku?
Prečítaj si pr´vy príspevok témy, aby si pochopil o čom táto téma je.
K tomu odstreľovačovi. Musíš ho trafiť niekoľko krát. Takto sa v tejto
misii vysporiadali s obtiažnosťou.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Čakám jak také jelito na patche a nvidia drivery ku Dragon Age 2 :/
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

@uplink: este ked vznikla tato tema si sluboval nejake zmeny:
poviem hojkovi nech to dá ako smajlíky...
:P
b2p
Novice
Novice

Príspevok od používateľa b2p »

uplink napísal:
Dawn of War II + Chaos Rising - najultimátnejší co-op aký som zatiaľ zažil. Super atmosféra, nádherná grafika, super ozvučenie, rýchly engine, výborná hrateľnosť, perfektný príbeh...atď. Dohral som aj DOW II aj datáč za 22 hodín s bráchom, vrele odporúčam pre dvoch. Hra samotná nemá chyby, len Xbox Live je na kočku a niekedy padne. 10/10
Hru mám, ale bez datadisku. Som niekde možno v polke, ale tie misie mi prídu moc stereotypné, vysadia ťa, prestrielaš sa cez pár príšeriek a na konci boss. Zatial každá misia čo som hral bola na tento spôsob - jediné čo by som na tej hre vytkol. Inak to je mega pecka, dobrý príbeh a samotná hra má velmi dobré spracovanie :).
Misie v Chaos Rising sú tiež také? A teraz vydali nový datadisk, ten si hrať neskúšal?
foxkrt
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa foxkrt »

CALL OF DUTY super
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

ked sa mi v pondelok vrati ntb zo servisu, tak okamzite instalujem TES 3: Morrowind.. a potom vsetkych stalkerov.
.
takze do polovice roku 2012 mam o zabavu postarane :D
Free_man
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Free_man »

teraz v poslednej dobe len Gothic 1 a Gothic 2 + datadisk, je to moja srdcovka. Samozrejme grafikou sa dnešným hrám nemože rovnať ale každý má iný vkus a mne sa tá grafika páči, a tá hraťelnosť... Lepšie rpg som ešte nehral :smt007
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

War Inc. Battlezone - zadarmo na Steame, celkom haluz, trochu realistickejší counter strike. Nejako mi ale nechce fungovať ich shop a furt vypisuje, že Failed to buy Item, neviem, čím to je, Google nič neponúkol ako odpoveď...
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

Momentalne zabijam cas iba pri Minecrafte, skusal som aj novy deus ex ale nech si budete hovorit co chcete proste ma to nebavi :) a tak si budem nadalej cakat na Skyrim a mozno vyskusam Driver: San Francisco.
Napísať odpoveď