Vodicak
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodicak
Prosim vás ktora autoškola sa najviac oplati v Bratislave?
-
Hellboy248
Guru wannabe
TUCERO_SVK: u Harmiho sa to da vybavit za 300e aj ked ho nepoznas 
Caute, dnes som cital clanok ohladom vodicakov od 17, ze ma to priniest novy zakon. Neviete, kedy to budu schvalovat?
ucinnost by mala byt od 1. 9. 2011
Cize je to uz takmer iste, ze to tak bude?
myslim, ze by to malo prejst v NR SR. Aj keby to nepodpisal prezident, tak by jeho veto prelomili.
A este posledna otazka, kedze to bude platne od 1.9. tak vodicak pred tym robit nemozem, ze? Teda aby som mohol skusky robit uz v septembri...
-
johny541
King
To určite nie. Bude to platiť až po prijatí zákona. Nemôžu ťa zobrať do auta na skúšky ako 17-ročného, pokiaľ to nie je schválené.
-
Francek
Star
Kde pisu o vodicaku od 17? Nic som nenasiel..
//tak uz som nasiel: http://natankuj.sme.sk/c/5788381/precit ... ov.html#17
Cize ked si niekto spravi vodicak, a 3 mesiace bude jazdit so skusenym vodicom, tak potom uz moze sam aj ked este nema 18 ?
//tak uz som nasiel: http://natankuj.sme.sk/c/5788381/precit ... ov.html#17
Cize ked si niekto spravi vodicak, a 3 mesiace bude jazdit so skusenym vodicom, tak potom uz moze sam aj ked este nema 18 ?
je tam "Minimálne 3 mesiace" takze predpokladam ze to bude minimalne 3 mesiace, pripadne do 18 roka zivota
Som zvedavy, ako budu kontrolovat, ze 17 rocny jazdil 3 mesiace s dozorom.
tak ako sa kontroluje vsetko ostatne, ked ta zastavia a zistia ze by si mal mat so sebou v aute dozor a nemas tak dostanes zakaz soferovania napr na 2 roky, co je podla mna dost dobry trest na to aby si si rozmyslel ci pojdes sam
jasne ze ten kto chce porusit zakon ho porusi, ved aj zakaz soferovania pod vplivom alkoholu niektorym problem nerobi
jasne ze ten kto chce porusit zakon ho porusi, ved aj zakaz soferovania pod vplivom alkoholu niektorym problem nerobi
Ok a ked si tie tri mesiace odsedi doma a potom sa vyberie robit drifty a balit pipky kade tade, pripadne sa niekedy vysype, lebo siel 150 do zakruty, k comu to bude dobre? Ak si niekto mysli, ze to bude fungovat ako v Nemecku tak je naivny. Navyse tam je povinnost doprovodu az do 18. roku.
myslim ze aj u nas bude dopravod povinny do 18tich, tam je pisane ze je to minimalne 3 mesiace, ja to chapem tak ze ked niekto urobi vodicak v 17rom roku zivota a ma do 18tky 2 mesiace tak bude jazdit s doprovodom 3 mesiace to znamena aj po 18tke, kto ma ale do 18tky 4mesiace tak bude jazdit s dopravodom 4 mesiace
-
Francek
Star
Tu pisu, ze rok s dobrovodom. http://natankuj.sme.sk/c/5798802/za-alk ... zenie.html
...a ked spravim vodicak v 18-tich tak uz mi doprovod netreba ?
...a ked spravim vodicak v 18-tich tak uz mi doprovod netreba ?
nemam na mysli skusky, mam na mysli len jazdy a teoriu a skusky by som robil az po prvom septembri, pisal som predsa..."Teda aby som mohol skusky robit uz v septembri..." . Takze?johny541 napísal:To určite nie. Bude to platiť až po prijatí zákona. Nemôžu ťa zobrať do auta na skúšky ako 17-ročného, pokiaľ to nie je schválené.
ak dobre viem uz teraz mozes robit autoskolu skor ako mas 18 len na skusky mozes az po dovrseni 18tky, aspon niekedy to tak bolo, ved spoluziaci robili autoskolu uz pocas strednej skoly a na skusky sli po narodeninach
No to viem, ze mozem jazdy robit uz skor, lenze ci budem moct robit aj predtym, ked zakon este nebude platny, a zas aby sa to bralo tak, ze na skusky by som isiel az po 18ke tak, ci by to nebolo zas prilis skoro, lebo 17 budem mat koncom maja, tym padom by to bolo od jula este 10 mesiacov. Kedy sa vlastne mozu zacat robit jazdy pred 18kou? Je na to nejaky zakon, ci nie?
doteraz to bolo tak, ze najneskor v den skusky si musel mat 18.markus napísal:ak dobre viem uz teraz mozes robit autoskolu skor ako mas 18 len na skusky mozes az po dovrseni 18tky, aspon niekedy to tak bolo, ved spoluziaci robili autoskolu uz pocas strednej skoly a na skusky sli po narodeninach
-
Hellboy248
Guru wannabe
doteraz si zacal robit v 17tich, je jedno ci si mal dnes 17 a zajtra si zadal robit autoskolu, proste mal si 17 = mohol si zacat ..ale skusky mozes mat AZ po 18tich