axxis - to si teraz napísal ako novorodeňa do nášho systému. Vieš čo sa stane v momente ako podáš žalobu na niekoho zo svojej rodiny, kto je psychopat? Zabije Teba, Tvoju matku, brata, sestru a poprípade ešte vyvraždí nejakých pár obetí, kým sa vôbec k nemu dostane list s predovlaním na prešetrenie

...
Ako keby si ani na Slovensku nežil

naším susedom sa tu vyhrážal jeden "borec" že im podpáli záhradku u nás pod Slavínom, no čuduj sa svete zhorela im záhrada, garáž a vchodové dvere a polícia to stále "vyšetruje" a aj napriek tomu že im susedia povedali bol to človek XY, tak ho nejako nevedia vystopovať

...super že? a samozrejme že tu ani nijaká polícia nehliadkuje, ani nič podobné, lebo to nie je dokázané kto to spravil, všetci preto milujeme právny a bezpečnostný systém na Slovensku
Takže toľko ku Tvojmu hra systému...
Nie je ťažké udať človeka ktorého nepoznáš a žije od Teba 500 kM, tam máš dobrú šancu že do takých dvoch-troch rokov sa dostane pred súd [viď problémy s okrádaním členov u nás na fóre]. Ale keď si s tým človekom v bezprostrednom kontakte, tak si dáš veľmi rýchlo dokopy či ho nahlásiš na políciu, alebo to radšej "vytrimeš" ako vravia na východze...
A ver mi, nebol by som tu, tak 10x, keby som "nevytrimal" takúto nespravodlivosť vo svojom živote. Človek chce spravodlivosť, ale vôla žiť a zdravý rozum vyhráva...