Zemetrasenia v Japonsku

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Zemetrasenia v Japonsku

Príspevok od používateľa SRneC »

nemozte to ani potvrdit ani vyvratit tak sa nehadajte este aj o hypotezach...

dobre vieme ze pocasie sa da ovladat preco by sa nedala zem? Ide snad o ine atomy alebo inu hmotu?
30Wattov najde ropu (vykon hifi-veže?) takze par mega dodanej energie ani nevieme co moze spravit... (teda aspon ja niesom jeden z naj-vedcov sveta)

v takychto momentoch aj ked su to len konspiracne teorie som rad ze zijem v takejto zaprdenej krajine ktora nikoho netrapi... naco riskovat :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

nemozte to ani potvrdit ani vyvratit tak sa nehadajte este aj o hypotezach...
Toto je zlý predpoklad na racionálnu diskusiu. To sa dá aplikovať na všetko, napr. aj na vesmírnych lidí.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

hughito napísal:Tie elektrárne som vôbec nesledoval, dúfam, že to borci vyriešia, Japonci si ohľadne tohto zažili už dosť.
a keby to bol ďalší Chernobyl, tak sa máme na čo tešiť aj my v európe...a na celom svete :(...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Možno, že mraky zoberie inam.. Väčšinou čo som si všimol tak vietor ide cez Francúzsko k nám... Síce je pravda, že nikdy neukazovali Japonsko... A ako poznám tajnostkárov určite nám o tom nič nepovedia a všetko poprú (ako vždy)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

hughito napísal:Toto je zlý predpoklad na racionálnu diskusiu. To sa dá aplikovať na všetko, napr. aj na vesmírnych lidí.
skor mi slo o to ze niekto je blbec ked sa vyjadri ze veri, iny je blbec ked sa vyjadri ked neveri.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ja na takyto koniec sveta neverim, nema to nic s tym spolocne
ale z casti nejaku pravdu mohli mat ty majovia-nostradamus ked vedeli predpovedat zivelne
pohromy na toto obdobie v ktorom momentalne zijeme alebo len nahoda
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Žiadna náhoda, žiadni "majovia" ani Nostradamus. Neviem, kde je presná príčina toho, že sa dnes deje toľko pohrôm. Môj tip smeruje ku GO.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

nasi politici by si z toho mali brat priklad, za tie zmiznute miliardy zo statneho rozpoctu moze tiez ten hnusny HAARP :D
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

uplink napísal: a keby to bol ďalší Chernobyl, tak sa máme na čo tešiť aj my v európe...a na celom svete :(...
ak by sa zopakoval Cernobyl (co v pripade tychto reaktorov nehrozi) tak mi sa nemusime bat nicoho, a z globalu ani cely svet-rovnako ako dopad Cernobylu vyrazne neovplyvnil byvale CSR a ani zbytok sveta.
skor sa bojim politickeho a spolocenskeho tlaku na odstavenie/obmedzenie atomovej energie.co by bola obrovska skoda pre ludi i zivotne prostredie.
je to podla mna paradox lebo prave katastrofa, ktora postihla Japonsko svedci o tom, ze atomova reaktory su bezpecne a ze aj pri vypadnuti kritickeho systemu sa reaktor ureguloval sam a jeho vykon nerastol.
za zmienku stoji aj, ze dane reaktory boli postavene este davno pred cernobylskou havariou.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

chválim za názor veľmi, lebo Rakúšanom už zase j*be.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Jj ja neviem či sú z toho posraní, alebo čo... Ani nám nechcú dovoliť zapnúť a zbytočne tam chátra... Proste by som ju zapol a nech sa hodia o zem a postupu po sebe.

A neviem či sa ten reaktor rozstavil, pretože raz áno, raz nie... Teraz by som skôr povedal, že to len vláda ututláva, ako to, že média zveličujú...
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zahran ... -tiel.html
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

uz som na to prisiel.
Zidovski tyrani, ktori vladnu Amerike maju masterplan: najskor zautocili na Thajsko ( 2004 ), teraz zautocili na Japonsko. Za rok zautocia na Mauricius, ktory im uz ako posledny lezi v ceste pred ich ultimatnym cielom: Madagaskarom.
Ide totizto o to, ze Thajsko, Japonsko a Mauricius cele roky vychovavali potomkov klanu dracich bojovnikom a zidia ich za boha nemohli porazit tak sa rozhodli znicit cele krajiny aj s nimi. Ked sa nad tym zamyslite vsetko to dava perfektny zmysel.
A keby to aj zmysel nedavalo tak to spravili superbohaci ( 13 zidovskych rodin most likely ) len tak cisto pre zabavu ako tu podotkol niekto z moderatorov, to dava zmysel tiez. Viete si predstavit vacsiu srandu pre bohaca ako si dobre v piatok otovorit pivko a pozerat letecke zabery zniceneho Japonska?

Inak dotycneho by som sa rad opytal: to, ze Ta tesi dat niekomu celovku v CS-ku je fajn, ale ak si myslis, ze rovnaka zabava by to bola v realnom svete asi by nebolo odveci navstivit odbornika. :? ( zvlast ak predpokladas, ze kobercove bombardovanie zaludnenych mestskych stvrti je tiez velka potencionalna zabava )
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

axxis - super príspevok. A reagoval som len na to, že keďže mňa to teší v hre, tak mi je na betón jasné že to bude niekoho tešiť aj v reále. Ak nie sí fanúšik RTS a FPS, tak to nepochopíš, ale vďaka aspoň za pokus, aj keď neštastné odsúdenie.

Alebo si myslíš že všetky tie testy zbraní hromadného ničenia, kde sedia papaláši v predných miestach a hľadia na ne, tak v nich nevzbudzujú eufórie? A majú pre to také pochopenie ako Ty?

Alebo is zober len Iron Mana, ked im predstavil Jericho, ako to nadchlo dotyčných. Ja viem, je to film...ale ver mi, v reále je to ditto.

Totižto som v blízkom styku s mladou a tou najmladšou generáciou a poviem Ti, medzi nimi nie je jeden jediný chalan čo by nechodil na airsoft, paintball, alebo nejaké bojové umenie...prečo? To si skús domyslieť...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mam rad FPS aj RTS. Zhodit po LANe na kamosa atomovku vo mne vyvolava radost. Cvicim bjove umenie a parkrat som hral aj paintball. To vsetko je ale hra, menej ci viac realna ale stale hra. Muzi sa predsa hraju radi. A naco sa hraju najradsej? No predsa na vojnu. IMO 90% muzov niekde v podvedomi tuzi byt bojovnikom a nebojacne bit superov po stovkach ale v skutocnosti 8 hodin denne sedia za kompom alebo robia pri pase v KII tak si to potrebuje nejako vykompenzovat. To ale z nikoho nerobi maniaka, ktory keby mal moznost tak len tak z pleziru zacne masakrovat ludi.
Keby si bol na strelnici a dostal moznost si zastrielat zo skutocnej a hypermodernej zbrane, co by si spravil? Otocil by si ju proti tercu a z velkou euforiou mu to nandal, alebo by si ju otocil proti ludom, ktori stoja okolo Teba a nandal by si to im?
Ako vobec mozes porovnavat military hry s realitou? Tak isto mocni tohto sveta maju potesenie ked robia test novej zbrane a vidia ako to zmatie terce z povrchu zemskeho, to ale neznamena ze v tej chvili citia nekonecnu potrebu ich otocit proti zivym bytostiam!
Samotna myslienka, ze Japonsko bolo cielom utoku hypermodernou zbranou je absurdna, ale myslienka, ze sa to stalo len pre niekoho potesenie je este absurdnejsia.
Prílohy
japan_streetview.jpg
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

nie je ucelom a filozofiou bojovych umeni presny opak toho o com hovoris? cize nie radost zo sposobenia bolesti a utrpenia druhemu...ale snaha tomu vsetkemu predist a zabranit...

okrem toho v tych PC hrach si dost chybne urcujete ten pocit radosti, ten je prevazne z toho vitazstva, ze ste lepsi ako vas kamarat v tej hre a podobne, ucel akym ste to dosiahli je bezpredmetny (je jedno ci ste znicili jeho zakladnu mimozemstanov, zastrelili ho alebo porazili jeho futbalovy team...pretoze vzdy sa jedna pixely, nie o vasho kamarata a vzdy je mozne to restartovat)...to ci PC hry sposobuju vyssiu mieru nasilia a agresivity je dost diskutabilne, pretoze ked budete hodinu hrat Csko tak zrazu nevstanete od pocitaca a nepojdete mlatit svojho kamarata...tak to proste nefunguje, skor sa ukazuje ze pc hry podobne ako sport agresivitu zmiernuju, pretoze davaju priestor tomu jedincovi si ju "vybit" tymto neskodnym sposobom...

a k tomu japonsku, taky vybuch vodiku a skutocne neporusil kryt reaktoru ? :D hlavne v takej starej elektrarni ? pochybujem...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

axxis - tých maniakov je tu viac, ako si dokážeš predstaviť. Len ja som vyrastal v prostredí a blízkosti 4och a to nie je ani môj vlastý otec, ani moja mama a predsa mi boli blízko, ohrozovali ma takmer denno denne a pritom si o nich 99% okolia myslelo že sú to svätúšikovia, a mnohí ich uznávajú dodnes.

Raz som sa o jednom z nich opovážil povedať, že má trošku sklony ku zlému a hneď som bol ja ten zlý. Nepovedal som, ani neukázal prstom že je psychopat čo týra svoju rodinu, okolie a blízkych, rodinu mláti nábytkom, mne sa vyhráža vraždou mojej matky a syna mláti denno denne, lebo je to nedokázateľné.

Toľko ku teórii a vitaj v realite...

...a vedz že nie som sám, v mojom blízkom a vzdialenejšom okolí takto trpia desiatky ľudí a jediný kto sa to od nich dozvie je len rodina, lebo na oficiálnom súde by jednoducho neuspeli.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

myslim, ze ked Ta niekto zmlati kusom nabytku tak je to prekazatelne velmi dobre.... a dokonca aj keby si nemal pocetne zranenia po tom co Ta niekto zmlati stolickou tak svedectva celej rodiny proti nasilnickemu otcovi/ujovi/whatever maju tiez vahu. Ale uz strasne odbiehame od temy tak to tu skocnime :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

axxis - to si teraz napísal ako novorodeňa do nášho systému. Vieš čo sa stane v momente ako podáš žalobu na niekoho zo svojej rodiny, kto je psychopat? Zabije Teba, Tvoju matku, brata, sestru a poprípade ešte vyvraždí nejakých pár obetí, kým sa vôbec k nemu dostane list s predovlaním na prešetrenie ;)...

Ako keby si ani na Slovensku nežil :D naším susedom sa tu vyhrážal jeden "borec" že im podpáli záhradku u nás pod Slavínom, no čuduj sa svete zhorela im záhrada, garáž a vchodové dvere a polícia to stále "vyšetruje" a aj napriek tomu že im susedia povedali bol to človek XY, tak ho nejako nevedia vystopovať :lol: ...super že? a samozrejme že tu ani nijaká polícia nehliadkuje, ani nič podobné, lebo to nie je dokázané kto to spravil, všetci preto milujeme právny a bezpečnostný systém na Slovensku :smt059

Takže toľko ku Tvojmu hra systému...

Nie je ťažké udať človeka ktorého nepoznáš a žije od Teba 500 kM, tam máš dobrú šancu že do takých dvoch-troch rokov sa dostane pred súd [viď problémy s okrádaním členov u nás na fóre]. Ale keď si s tým človekom v bezprostrednom kontakte, tak si dáš veľmi rýchlo dokopy či ho nahlásiš na políciu, alebo to radšej "vytrimeš" ako vravia na východze...

A ver mi, nebol by som tu, tak 10x, keby som "nevytrimal" takúto nespravodlivosť vo svojom živote. Človek chce spravodlivosť, ale vôla žiť a zdravý rozum vyhráva...
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Omg tak to sme sa teda dostali od jadrovej katastrofe k PC hram... to ste tomu teda dali :)...pc hry ako aj sport alebo filmy su proste len zabava a nema zmysel ju porovnavat s realnymi cinmi cloveka, to je uplne ine premyslanie a kebyze poviem clovekovi, ktory tak maximalne virtualne nicil mesta a hadzal atomovky, aby znicil naozaj nieco skutocne, nie fiktivne, tak by sa asi dokakal od strachu a od toho aka je to osobnost , pri takychto dolezitych veciach.

Seth: Vobec som ta teraz nechcel urazat, len som uvazoval tym istym myslienkovym pochodom ako ty...proste mi to nedalo, aby bol kazdy clovek psychopat, zatoze riesi konspiracne teorie. Ja viem co pisem, ty mi pises v kazdom druhom prispevku,ze neviem o com pises, ako keby som bol postihnuty demenciou , alebo niecim podobnym , takze aj toto je z tvojej strany urazka na mna. Aby sme sa chapali.
A k teme? ja som ti poslal par projektov, chces viac aby som ti nasiel viac? Ujo google ich pozna neboj sa...skor cakam vyjadrenie k tym pokusom na ludi co som sem dal. Nevyjadril si sa este.
Napísať odpoveď