Co proti poteniu? Deodorant alebo antiperspirant?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Deodorant alebo antiperspirant?

Deodorant
95
45%
Antiperspirant
118
55%

Celkom hlasov: 213

Malthus
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Co proti poteniu? Deodorant alebo antiperspirant?

Príspevok od používateľa Malthus »

Môžeš mi vysvetliť nejaký rozumný dôvod, prečo sa všetkým toľko sprejuješ a natieraš?
Keď ideš športovať, je prirodzené, že sa potíš, aj keby si smrdel, tak je to jedno. Ti stačí hodiť si niečo na podpazušie. Keby si sa nepotil, tak by si onedlho skolaboval od prehriatia organizmu. Čiže pri športe také niečo fakt riešiť nemusíš. A keď ideš von, tiež nechápem, prečo si toho dávať tak veľa? Chceš si vyvinúť alergiu? Alebo niečo horšie? Úplne ti stačí jeden deodorant /antiperspirant, ktorý použiješ. Vieš, aké sú tieto chemikálie agresívne na kožu a lymfatické uzliny? A ak máš problém s priveľký potením a nevieš to zniesť, existujú lieky a chirugické zákroky na redukciu potu/potných žliaz.Ale nemyslím si, že kvôli takej blbosti by si mal niečo vymýšľať.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Empatik napísal:Sprcha - guličkový antiperspirant Nivea pánsky - o 5 minút neskôr - guličkový antiperspirant OldSpice FireMan - o 10 minút , keď vyrážam von po 2x Antiperspirant ľadového ADIDAS spreju a nakoniec na celé telo DEO sprej AXE ( podľa chute sprej ) a na krky voňavku REPLAY , na tvár Adidas vodu po holení a voňavku Ferrari :) Aj takéto množstvo nepomáha , keď idem športovať , keď idem von , je to akurát :)
strašne veľa toho dávaš, chlape obmedz to, ak máš problém s nadmerným potením choď za lekárom, v dnešnej dobe je kopec liekov na takúto drobnosť.
keď idem von na bike alebo do školy tak si dám old spice kilimanjaro (používam dlhšie, vôňa mi vyhovuje) deodorant, keď idem večer do mesta a tak, tak si dám neaký sprej alebo voňavku, záleži podľa nálady akú mám (či dobrú alebo veľmi dobrú :D )
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Navyše, predsa po toľkých vôňach musíš smrdieť ako stará štetka, keď sa to všetko zmieša, to musí byť niečo hrozné.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Empatik: Ten tvoj avatar ťa vystihuje.
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

HELP :) Beriem to s humorom chlapci :)

Dávam si jeden deodorant ráno a ako prídem zo školy - guličkovú niveu , Axe a voňavku ;-) Jasné , si robím srandu , by som ešte nejakú rakovinu chytil ... ale je pravda , že sa dosť často kontrolujem , či nesmrdím od potu ... Najlepší antiperspiran , čo som doposiaľ mal , bol obyčajný OldSpice ten červený , tuhý ( nie sprej ) ...
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Ahoj, viem že to sem nepatrí ale prišlo mi zbytočné zakladať novú tému... Chcel by som sa vás spýtať aký deodorant by ste mi poradili. Nechcem nič proti poteniu, chcem len vôňu v spreji :mrgreen: . A nechcem aby to bola vôňa ktorá je taká istá ako ostatné, lebo väčšina mi príde že je to všetko na jedno kopyto... Takže chcem nejakú sviežu "neokukanú" vôňu, ďakujem !
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ked chces len dobru vonu...tak to sa vykasli na deodoranty a kup si normalny parfum...
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Dobrá rada, ale radšej si kúpim kvalitný deodorant za 10€ ako šmejdný prafum za 10€. Keby som chcel nejaký kvalitný tak naň nemám... :oops:
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

vsak ja ti ani neradim, aby si si od nejakej ciganky kupil "parfum"... :smt019

no a neviem ci sa ti to oplati...deodorant, tam je dost malo kvapaliny, ktora sa proste len rozprasuje stlacenym vzduchom...aspon mne deodorant vydrzi velmi kratko, z toho denneho hladiska (s parfumom si dam 3-5strekov rano a vydrzi mi to na cely den) a aj z celkoveho hladiska sa flaska deodorantu proste ovela rychlejsie minie...
tak isto su parfumy viac koncentrovane...

staci vediet kde nakupovat, ja nakupujem z jednej internetovej parfumerie (nema kamenne predajne), predava ale originalny tovar a to ze nema predajne v drahych nakupnych centrach sa odraza na cene tovaru...v podstate pri vacsine parfumov ta v tejto vyjde 100ml flaska za rovnaku cenu ako v kamennej 50ml toho isteho parfumu...
samozrejme neobjednavam to na slepo...ale vzdy si idem osobne vyskusat do parfumerie...a potom si to objednam z tej netovej, ked sa mi nejaka vona zapaci...
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Tak asi našetrím, neviete poradiť dáku takú vôňu ? Pôjdem ju asi aj sám "odskúšať" ale rád by som vedel aspoň nejaký názor...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Axe čoklit .... dobre referencie u opacneho p.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

vsak bezne taka flaska stoji asi 50euro...to zase nie je az tak vela, ked si zoberes ze mne 100ml vydrzi asi rok a to ju pouzivam skoro denne...

takze nieco co by sa pacilo babam ??? nieco sladke alebo koreniste ? dolezite je ale, aby sa ta vona pacila aj tebe...nielen ostatnym...
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Jasné, v prvom rade sa to musí páčiť mne, ja v najbližšej dobe o babach nerozmýšľam, ja sa s rovesníkmi nedokážem rozprávať, lebo nie sú úprimní :mrgreen: . Takže si ešte zopár rokov počkám na staršie :lol: :lol: . Ja hlavne nechcem niečo tuctové, lebo všetky vône ktoré som doteraz "odčuchal" boli rovnaké (i keď je pravda že to len v Tescu odbehnem keď sme na nákupe :smt033 ). Hlavne nič "ťažké" čiže ništ také sladké, skôr svieže... PS: mne sa páči vôňa benzínu, ale ten na seba liať nebudem :D
Filipito
Darca
Darca

Yogi a kamarátov máš či máš všetkých starších? :)
Choď do parfumérie, kde si dáš poradiť od personálu ktorý sa do toho vyzná, a pre spríjemnenie vo väčšine parfumérii robia pekné mladé slečny tak sa možno budeš mať aj na čo pozerať :psssst:
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Filipito napísal:Yogi a kamarátov máš či máš všetkých starších? :)
Choď do parfumérie, kde si dáš poradiť od personálu ktorý sa do toho vyzná, a pre spríjemnenie vo väčšine parfumérii robia pekné mladé slečny tak sa možno budeš mať aj na čo pozerať :psssst:
Poväčšinou starších, ale s chalanmi sa dá, s tými sa môžem aspoň rozprávať o hokeji alebo niečom čo ich baví....
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

tak skus Diesel - Fuel for life :D nemyslim to ako vtip...pomerne kvalitna vona, je ale dost vyrazna, dynamicka a sladka...takze ju skor odporucam na chladnejsie obdobia, nie na leto...

Dolce and Gabanna - The One ... tiez sladka, ale velmi jemna, taka decentne "vtierava", vobec neudiera do nosa, nie je vyrazna...ale spravi dojem takou svojou jemnostou...

Lacoste - Essential ...korenista, uz u nas pomerne znama vona, dokonca uz ju objavilo aj vela slovenskych heterakov...takze sa uz da povazovat za "tuctovu", ale je pomerne prijemna a kvalitna, len uz ju nosi fakt dost vela chalanov u nas... (na diskotekach je to citit)

Escada - Moon Sparkle ...taka dost vyrazna, korenista, vhodna na leto...

treba pokukat na nete nejake oblubene parfumy a podobne...potom si ich treba v obchode odskusat...a tak isto proste parfumeriu pobehat a skusat aj rozne ine, mozno nahodou prides na nieco co ta zaujme...
tiez odporucam si dane vzorky nechat odlezat na papieriku...a sledovat vonu kazdy den asi tyzden...zistis, ze vona po aplikacii castokrat vonia inak ako hodinu potom...

nieee filipito to mu nerad, tie slecny v obtiahnutych topoch mu predaju aj to co v skutocnosti nechce... :D na mna to funguje rovnako v pripade atraktivneho sexy predavaca...vdaka bohu za internetove obchody, kde tento zakerny marketingovy trik vypadava... :D
Yogi19
Medium Star
Medium Star

No neviem, si napísal skôr opak, lebo si v každom prípade uviedol sladká... Ja by som skôr niečo také energizujúce, nie uspávajúce :mrgreen: V každom prípade ďakujem za tipy, a po maródke pôjdem pokukať po obchodoch....
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

sladka neznamena ze je uspavajuca a tazka...nieco sladke tiez moze byt dynamicke a energicke...
a dal som ti 2 sladke a 2 koreniste...
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Aha, tak OK, asi pôjdem do toho Dieselu, už len kvôli flaštičke :D
Filipito
Darca
Darca

Yogi19 napísal:No neviem, si napísal skôr opak, lebo si v každom prípade uviedol sladká... Ja by som skôr niečo také energizujúce, nie uspávajúce :mrgreen: V každom prípade ďakujem za tipy, a po maródke pôjdem pokukať po obchodoch....
Davidoff Cool Water. Táto je veľmi dobrá, mne sa hrozne páči je taká Fresh
takto vyzerá: http://ucables.com/img/ipics/COOL-WATER ... 103193.jpg
Napísať odpoveď