Ja detto, akurat ze mne chodia doterazuplink napísal:P.S.: Som si z haluze objednal ponožky od tej divnej firmy čo otravuje cez telefón Courlux Bamboo či čo a čuduj sa svetu tie ponožky sú úplne suprové, všetko čo o nich slečna povedala v telefóne je pravda. To však nemení nič na fakte že po prvej várke som sa z programu odhlásil
Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu
Re: Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu
Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu
Vsetci kamosi, cela moja rodina, vsetkych co poznam sa umyvaju denne. Max kazdy druhy den. Pokial chodim do skoly, alebo ked budem chodit do prace tak si proste nemozem dovolit sa neumyt. Staci mi nechat jeden den tvar neumytu a na dalsi den mam *ebaky...anderson napísal:tomu sprchovaniu denne chapem, aj ked aj to je prehnane, ale umyvat vlasy samponom denne, tomu nechapem...
Teda ci to je bezne, alebo len par jedincov s nejakym postihnutim to musi robit?
V zenskom casopise som cital, ze pre vlasy je sampon najlepsie raz za 10-14 dni aj to studenou vodou, a ked uz niekto nemoze vydrzat, tak aspon na zaver zmyt vlasy studenou.
Ale umyvat si vlasy kazde tri dni samponom alebo dokonca denne - a zrejme horucou vodou - to musi pekne nicit vlasy... Chce to potom asi vynahradzat mnozstvom kondicionerov a dalsieho a aj tak to asi vlasy nici a o nejake desatrocie uz nebudu zdrave.
Tak mi to pripada usmevne, ze niekto 'vydrzal 8 dni' bez samponu.
Myslim, ze pre velku vacsinu populacie je to normalny cyklus.
no zalezi ako sa potis, ja si pamatam na casy ked som sa vratil po mesiaci z intraku z tromi ponozkami na pranie a ani tie nesmrdeli.
proste clovek nemal ani co prat, lebo sa cely mesiac ani len nespotil. to bol taky zivot v pohode
ale myslel som to denne umyvanie vlasov samponom, to iba ak ma niekto postihnutie, pre normalneho cloveka je to chore a stopercentne to vlasy nici
rad by som vedel, ci to je vynimka alebo aka cast ludi si umvyva vlasy samponom denne
proste clovek nemal ani co prat, lebo sa cely mesiac ani len nespotil. to bol taky zivot v pohode
ale myslel som to denne umyvanie vlasov samponom, to iba ak ma niekto postihnutie, pre normalneho cloveka je to chore a stopercentne to vlasy nici
rad by som vedel, ci to je vynimka alebo aka cast ludi si umvyva vlasy samponom denne
-
Old Dirty Bastard
Guru
no.. možno tak tebe akurát nesmrdeli, keďže človek vlastný pach nevníma..anderson napísal:no zalezi ako sa potis, ja si pamatam na casy ked som sa vratil po mesiaci z intraku z tromi ponozkami na pranie a ani tie nesmrdeli.
určite som bol jediný takýto priekopník na svete..anderson napísal:rad by som vedel, ci to je vynimka alebo aka cast ludi si umvyva vlasy samponom denne
neviem odkiaľ si inak nabral, že studená voda robí vlasom dobre.. vlažná, to je už iná vec.
hlupost, aj ja citim vlastne ponozky, aj ine oblecenie ked sa clovek poti
aj som si pral denne alebo 3 pary za tyzden
ale je fakt, ze vtedy na intraku mi stacili na mesiac troje ponozky a aj tie boli bez pachu
co ste nikdy nezazili take pokojne obdobie, ze clovek sa jednoducho nepoti ?
aj som si pral denne alebo 3 pary za tyzden
ale je fakt, ze vtedy na intraku mi stacili na mesiac troje ponozky a aj tie boli bez pachu
co ste nikdy nezazili take pokojne obdobie, ze clovek sa jednoducho nepoti ?
Nápodobne... ja sa tiež moc nepotím. Niekedy by mi ponožky vydržali aj 2 týždne ale aj tak ich mením(teraz v zime, v lete je to o dosť horšie
). Maximálne 2 dni jedny používam. Tričko ani nehovorím. Dávam ho do prádla len tak .. lebo ho mám 3 dni na sebe a už chcem iné. A viem že to tričko proste nesmrdí lebo mama je citlivá na pach a vadí jej takže by mi to hneď povedala. Niektorý ľudia sa proste nepotia tak intenzívne. Niekedy ani po hodinovom tréningu v posilke som není vôbec spotený keď mám taký lajtný tréning.
// alebo napríklad teraz som dovaril polievku tak bol v kuchyni hic. Prišiel som do izby kde je tiež dosť veľký hic a teraz už cítim že sa trochu potím. Ale na 5 minút otvorím okno a bude to zase v pohode
// alebo napríklad teraz som dovaril polievku tak bol v kuchyni hic. Prišiel som do izby kde je tiež dosť veľký hic a teraz už cítim že sa trochu potím. Ale na 5 minút otvorím okno a bude to zase v pohode
anderson, prezraď aké dlhé vlasy máš ty? Ak máš vlasy ako mráz na hovne, tak sa nečudujem, že ti ich netreba umývať často, ale ak máš vlasy dlhšie, tak jednoducho ich musíš umývať častejšie. Prepáč, ak sa v tebe mýlim 
Mne sa celkom paci citit aj tu prirodzenu vonu muza,ale len v tom pripade,ze ho necitit az na druhu stranu triedy,ako sa to raz stalo. 
tebe sa to páčiť môže ale keď ideš s kamošmi do mesta a jeden smrdí od potu tak to tým chalanom čo sú s ním nie je príjemné...
nemaju chodit do mesta ale napr. nizkych tatier 
prirodzená vona neznamená, že smrdí od potu, mne frajerka tiež najviac voňala nenavoňaná a to neznamená, že za mnou došla po celom dni spotená jak vráta od stodoly, proste vôňa jej tela 
Filipito:V podstate nevieme,o akej voni sa bavime,kedze obaja sme citili zrejme cosi ine a inej intenzity 
Ja len,ze prirodzena vona je fajn.
Ja len,ze prirodzena vona je fajn.
je rozdiel neumyvat sa pripravkami a neumyvat sa vobec... uz to tu bolo spomenute..
Ja som to s vlasmi vzdal.
Ze zmizli lupiny - mile. Ale mastnota a aj svrbenie ma nenechali pokojneho. Nemam uplne kratke vlasy a rad sa v nich prehrabavam, tak mi vadi, pokial su mastne, tvrde a nepoddajne, a tiez maju taky specificky pach potu (ktory po nejakom case takehoto umyvania hlavy zacinal pripominat pach bezdomovca).
.. akurat ze zase prisli lupiny. Rozumny kompromis tu asi nie je.
Ze zmizli lupiny - mile. Ale mastnota a aj svrbenie ma nenechali pokojneho. Nemam uplne kratke vlasy a rad sa v nich prehrabavam, tak mi vadi, pokial su mastne, tvrde a nepoddajne, a tiez maju taky specificky pach potu (ktory po nejakom case takehoto umyvania hlavy zacinal pripominat pach bezdomovca).
.. akurat ze zase prisli lupiny. Rozumny kompromis tu asi nie je.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
3 ponozky na mesiac?? Sorry, nie som ziadny hlavny hygienik, ale ved to mas jeden par na 10dni a to mi chces povedat ze ti nesmrdeli nohy?:D Alebo si chodil cely mesiac v slapkach s bosou nohou?
-
javatar
Hardcore addict
zvlastne ale po 22 dnoch experimentalneho vysadenia kozmetiky sa vlasy naozaj daju takmer celkom odmastit cistou vodou... este 9 dni do konca experimentu - aj ta mierna mastnota mi celkom vadi (na hlave ju necitim len ked sa dotknem vlasov)
kukiak, no este som to vedecky neanalyzoval, ale chodil som jednoducho z internatu po mesiaci domov, na pranie len troje parov ponoziek a aj tie vlastne bez zapachu
nechodieval som bosy, ale v nejakej uzavretej obuvi velmi malo
skola bola na 10 min, nikdy som sa nepotil, nijaky stres nikdy
nechodieval som bosy, ale v nejakej uzavretej obuvi velmi malo
skola bola na 10 min, nikdy som sa nepotil, nijaky stres nikdy
Ze si ty "ajťák".. 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na nechal som si kus dlhsie vlasy (zajtra pojdu dole) a otestoval len "vodnu" taktiku. cca 6 dni som to vydrzal, ale vcera, ked ma svrbela hlava sa to nedalo vydrzat. Hodil som si teda sampon a hned je zivot krajsi. S kratkymi vlasmi do 12mm by to vsak podla mna sa dalo vydrzat.
A čo gél ? Používate niekto gél na vlasy a aj skúšate tento experiment? Lebo neverím že by sa to dalo keďže ten gél by som inak ako šampónom z hlavy nedostal... máte niekto skúsenosti ?