Navyše skladovaním benzínu v nádrži sa energia nestráca, skladovaním energie v batérii určite k nejakej strate dochádza. A čo problém s predstavou, že chlapík dôjde z práce domov a pichne auto do zásuvky, a ráno je nabité a ide si po svojom => lenže nedochádza aj tu k stratám? Ak dáš mobil na tri dni do nabíjačky tak to nie je to isté ako keď je tam hodinu do plného nabitia. Proste veľa otázočiek by som mal na tých projektantov čo to robia, a fakt by som chcel nejaký seriózny výskum, či toto niekoho niekedy trápilo, lebo aj malá strata 1% sa prejaví na miliarde áut ako podstatná.
Ale teda aby sme si boli na jasno, ja verím, že sa dá postaviť auto, ktoré bude napr. hybridom elektromobilu a vodíka, alebo benzínu, a na streche bude mať solárne panely, a bude mať dajme tomu rôzne prvky ktoré by auto dobíjali pri brzdení, alebo jazde z kopca etc. To všetko sa určité dá dosiahnuť. Len v tejto téme sme sa bavili o tom, že už by sme mohli byť v roku 3000 ale zlé firmiská to brzdia narokom a tak sa tu chudáci trápime, ale príde zeitgeist movement a všetkých nás oslobodí a hneď budeme v supermodernom svete osolobodených patendov a krásnej harmónie techniky a ekologického prístupu a všetci budeme šťastní až pokiaľ nepomrieme. Toto si myslím, že je blud, a myslím že naša diskusia to dokazuje, lebo zjavne stoja v ceste veci ktoré sa netýkajú lobby, ale jednoducho potrebujú ešte čas a peniaze.