Mafia The city of Lost Heaven
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: -= Mafia The city of Lost Heaven =-
...išiel, len treba strááášne dlho čakať, kým nadzemky spravia kolečko...ja som mal zase problém s tým vybuchujúcim Celeste Marquee...nakoniec som ich spravil všetky...
ale kde tam vidite tie misie? ja ked som to dal tak som vysiel z domceka a co dalej? na mape su nejake body?
-
DeJF
Addict
Nie . Ulohy ti davaju take mavajuce postavy ... Keď pojdeš do majaku,pri dvere a stlačiš AB tak sa ti ukažu na mape že kde su .
btw prvý je hneď ako vyjdeš z domu na pravo,na zakrute
btw prvý je hneď ako vyjdeš z domu na pravo,na zakrute
no vdaka vyskusam to..takze to je ozaj taka volan jazda..sem tam niekto zamava..spravim misiu..to je onicom podla mna..tam nieje dej uz ?
PepeQ: nie tam už neni žiadny dej ale môžeš si stiahnuť mission pack a tak si prejsť ešte par misií 
-
DeJF
Addict
Ani nie,za tie misie dostávaš špecialne autá,ktore máš potom v Jazde . A misie su fakt rôznorodé ,napriklad v jednej misii nahanaš ufo ^^PepeQ napísal:no vdaka vyskusam to..takze to je ozaj taka volan jazda..sem tam niekto zamava..spravim misiu..to je onicom podla mna..tam nieje dej uz ?
aha, take nerelane ale ma uz nezaujima..skusim ten mision pack..tam je dabing? to co je za pack ked to ma len 109 mb? ma to dej? ocom to je? dejovo je lepsie na tom jednotka a dvojka je zase lepsie na tom s hratelnostou .
ano je tam dabingPríbeh sa začne tam, kde sa náš starý skončil, teda v galerii. Salieri bude chciet zabit Toma, ale Tom sa vyparí na venkov,kde sa na chvílku ukryje pred Donom Salierim. Neskor Tom začne kutit nápad, ako sa zbavit Salieriho a pomstit sa mu. Ked sa mu to podarí, začne úplne nový život. Prebehne pár rokov. Tom bude plnit rozne úkoly a nájde si aj nových pritelov. Bude to Tomov nový život, kde sa aj v dalšiom pokračovani stretne s mnoha priatelmi z prveho dielu... Nakoniec prejde mnoho let a Tom zostárne, kde sa to celé ešte len začne - Salieriho ludia mu pojdu po krku. Budú to dvaja chlapi, Salieriho najlepší zabijáci Joe a Eddie, s ktorými si to na konci mission packu rozdá Tom osobne a tak skončí boj s mafiou...
Caute mam problem,ako hrat datadisk jimiho vendetu,prejdem tu misiu s autami znicim ich a dalej mi pise zacni dalsiu misiu,ako ju mam zacat tuna jeden pisal vojdi do majaku a stlac ab ukaze ti panakov ja neviem ,kde je aky majak????poradte,ako hrat dalej.....dakujem
To napis sem http://www.hojko.com/mafia-2-t70363-2260.html
Toto je tema tykajuca sa Mafie 1 a Jimmy's Vendeta je datadisk pre Mafiu 2.
Toto je tema tykajuca sa Mafie 1 a Jimmy's Vendeta je datadisk pre Mafiu 2.
ako spustim ten mision pack? nainstaloval som to ale nikde nemam ikonu na spustenie a kde to mam nainstalovane je iba ikona na odinstalovanie..mam verziu 1,2 udajne to ide na verzii 1,0
-
Geogomeogo
Light Professional
Spustis mafiu, das nahrat kapitolu, a uplne dole by si tie misie mal mat.
caute mam problem z horu Mafia vcera som ju kupil no za boha mi nejde spustit . Ked dam spustit tak mi vyhodi tabulku ako pri kazdej hre na steamku preparing to lunch mafia tabulka zmizne a nic viac . Tak som to skusal rucne cez c/programfiles/steam.../mafia , spustim cez aplikaciju mafia no nic zas len tabulka preparing to lunch mafia a nic viac . potom tam jeste apikacia setup ktoru ked spustim tak by sa vam mala zobrazit tabulka z nastaveniami hry lenze mne len vyhodi tabulku ze konfiguracia aplikacia neni sparavna problem mozem odstranit oprtovnim naistalovanim , ani to nepomohlo a to som ju skusil na druhom kompe.
Poradte co stym .
Poradte co stym .
-
Attilovich
Medium Expert
dnes som stiahol multiplayer racing a ked chcem naistalovat mapy tak vypise toto:
-
krankenwagen
Professional
Skus tie mapy dat do zlozky s hrou, najlepsie tam, kde je spominana .dll kniznica a odtial to spust 
-
Attilovich
Medium Expert
nepomaha, skusim preinstalovat mafiu.
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2011, 17:22)
nejde to ani teraz
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2011, 17:22)
nejde to ani teraz
-
RobertSabrsula
Amateur
Super hra, už som ju prešiel 2 krát, ale aby ma aj po prejdutí bavila, stiahol som si mody.
//autoeditácia príspevku (31 Mar 2011 21:27)
//autoeditácia príspevku (31 Mar 2011 21:27)
To s tým Celeste Marquee bolo naozaj ťažké, ja som to neprešiel....Grim napísal:...išiel, len treba strááášne dlho čakať, kým nadzemky spravia kolečko...ja som mal zase problém s tým vybuchujúcim Celeste Marquee...nakoniec som ich spravil všetky...
-
Royalflush
Guru wannabe
Ten mission pack - pri inštalácii je napísane že treba vymazať všetky uložené hry. Tak som ich vymazal, nainštaloval a tie misie ajtak nikde nemám. Nevie niekto čo s tým?
-
Attilovich
Medium Expert
aku mas verziu hry?Royalflush napísal:Ten mission pack - pri inštalácii je napísane že treba vymazať všetky uložené hry. Tak som ich vymazal, nainštaloval a tie misie ajtak nikde nemám. Nevie niekto čo s tým?