Oblek

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
buker
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Oblek

Príspevok od používateľa buker »

Ahojte,
chcel by som si kupit oblek, daky lepsi ako tie za par centov v Tescu :oops:
Neviete o dakej super akcii kde by som mohol zohnat ozaj dobry oblek za este lepsiu cenu?

v poluse maju "super akciu" na pierre cardin, kde aj po zlave -70% stoji stale cca 600 € a to sa mi zda prehnane

dakujem kolegovia slusaci :smt033
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Oblek

Príspevok od používateľa jin »

Skús predajne Blažek - mal som odtiaľ klasický dvojradový oblek na stužkovú a ešte mi ho aj upravili na mieru v cene.
Pokiaľ ide o obleky Cardin - ich móda sa mi veľmi nepáči, podľa môjho gusta sú to obleky skôr pre vyššie ročníky.
A rozhodne sa vyhni rôznym internetovým stránkam, ktoré ponúkajú zaručene pravé obleky Armani, Gucci, alebo GF Ferré... bývalý kolega si jeden objednal a bola to katastrofa. Dizajn aj logá síce tie isté, no ten materiál bol ako z trhu.
buker
Light Expert
Light Expert

vdaka, vyzera to dobre, este aj akciu maju (snad plati aj v SR)
Právě nyní máte jedinečnou možnost pořídit si oblek z kolekce „The day" až s 27% slevou v rámci klubových cen
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

buker napísal:vdaka, vyzera to dobre, este aj akciu maju (snad plati aj v SR)
Právě nyní máte jedinečnou možnost pořídit si oblek z kolekce „The day" až s 27% slevou v rámci klubových cen
V pohode sa s nimi dá dohodnúť. Keď som si bol kupovať ja, tak som zľavu vyjednal, myslím, že by nemal byť problém.
V BA by mali byť tri predajne - Aupark, Eurovea, Avion. Osobne som bol v prvom zmienenom centre.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Pierre Cardin sa mne osobne nepáčil, jednak ma maximálne odradil personál a za druhé, skúšal som tam asi tri obleky a ani jeden mi nesedel a všetky na mňa posobili strašne lacno, aj keď sa velmi snažili posobiť ako vyššia trieda hlavne cenou...to iste aj Blažek, ceny majú svetové, no kvalita je československá, opať som mal problém nájsť tam kus ktorý by mi jednak sedel a aj nejak vyzeral(holt mám na svoju výšku velmi široké ramená) všetky obleky posobili ako obleky od starého otca a spracovanie tiež nebolo velmi posobivé ani čo sa týka materiálu ani čo sa týkalo samotného šitia...na druhú stranu najviac ma oslovli obleky od Huga Bossa, tie boli ale pekne drahé, čo sa teba asi netýka a príjemný pomer cena/výkon mal prekvapivo s.Oliver, tak materiál ako spracovanie bol podla mňa o triedu vyššie ako cena, no obleky od nich som našiel len v Peek n Cloppenburg v auparku v BA
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

ja som kupoval v Polsku :D na trhu som vybral co mi sedelo za dobry peniaz a este som dostal aj opasok zadarmo :D toto riesenie je vsak asi iba v pripade ze na oblek nekladies velku vahu a je ti to v podstate jedno
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som mal teraz na maturite oblek prvýkrát v živote - samozrejme, najlacnejší a poskladaný z Tesca.
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Ja mám v októbri stužkovú, tak už sa pomaly rozhliadam po obchodoch. Chcem kúpiť nejaký, ktorý sa mi fakt bude páčiť, aby som si ho mohol dať hocikedy keď naňho budem mať "chuť" a nie, že sa v ňom budem cítiť ako ko*ot sveta. Síce je pravda, že mama mi asi toľko peňazí nedá, ale pomocou brigád to nejak pozviecham a kúpim dajaký pekný.
Hlavne ma sere mojich 63 kilo, asi budem musieť dajak pribrať, lebo keď si ho kúpim a potom dajakým zázrakom priberem tak ma asi je***.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Obleky na jedno použitie pochádzajú z Tesca ...Poľska...a niektoré "značkové obleky" s kvalitou toho trhoviskového akurát v cene je rozdiel ..Odporúčam menej známe firmy čo budeš mať určite aj v meste a pýtaj si na SK CZ výrobu tam do 200€ najdeš do pohodky oblek ktorý je pohodlný...kvalitný...a hlavne aj vyzerá ako oblek.. nie jak vrece..! skús neviem odkiaľ si ale oblek bezproblémov v každom meste je nejaký obchod na namesti kde sú práve takéto spoločenské veci ...! oblek treba skúšať nie objednavať cez internet!
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Tiež by som odporučil predajne Blažek - majú pobočky vo veľa slovenských mestách. A tiež predajňu Ozeta-Modev, neviem teda či ešte funguje, ale tam mali fajn obleky celkom za lacný groš.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

jj značky oblekov.. Modev...Ozeta..Del Rey..RODAL...to sú značky SK/CZ vyrobcov...poznám take lebo rodičia majú predajnu sice už nemame obleky lebo pod tatrami každý uprednostnuje PL alebo Tesco ale mávali sme obleky týchto značiek a nebola nikdy žiadna reklamacia ...skús sa po meste poprechádzať nejaké obchody najdeš..aj ten spominany obchod je v pohode..
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Osobne si kupujem takéto veci ako sú nohavice, vesty a obleky v TN. Jedná sa o značku Pavlech, nezdá sa mi, že by to bola nejaká svetoznáma firma ale ich práca sa mi páči a tá cena sa mi zdá byť celkom nízka na to ako to vyzerá. Predajne by mali mať vo všetkých väčších mestách, konkrétne v TN je to priori hore na poschodí...;-)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

na ozetu som počul tiež dobré ohlasy, ale sám som neskúšal...ináč si myslím, že oblek z tesca je zverstvo, nevidel som ešte jeden ktorý by nestál totálne za hovno, to je fakt vrece a nie oblek...
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

kolko chces do obleku investovat?? ..v BA najdes v obchodnych centrach slovenskych vyrobcov (ozeta), premiove znacky... alebo skus pozriet v peek&cloppenburg. tam maju rozne cenove relacie (od cca 200€ do XXX€)
.
kazdy vyrobca ma v niecom odlisny strih a obcas chvilu trva, kym si vyberies oblek, ktory ti sedi (a nie vzdy plati, ze cim drahsi oblek, tym lepsie v nom vyzeras:)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ja som svoje posledne obleky nasiel v PEEK & CLOPPENBURG (300-600 evri) a jeden mam aj z CELIO ( ~ 250 evri), kazdopadne v P&C si vzdy vyberiem, ked potrebujem :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ak oblek neplanujes nosit kazdodenne (resp casto - aspon raz dvakrat za tyzden) tak sa IMHO neoplati davat stovky eur... Dobre a pekne obleky sa daju kupit aj za lacno.

Dalej je dolezite na co potrebujes oblek - na stuzkovu? Do prace? Na bezne "lepsie" nosenie?

Inak uplne suhlasim s tipmi na Modev, Ozeta, OP Prostejov... patria medzi moje oblubene znacky, aj ked viac veci od nich mam "z druhej ruky" - na zimu napriklad velmi rad nosim otcov svadobny oblek :D z pravej vlny - prijemne hreje, fakt. Na leto a neformalne prilezitosti som si velmi oblubil sivy oblek zase po strykovi - ale tomu z akehosi divneho dovodu splesniveli nohavice, tak siel do kosa...

Co sa tyka Tesco znaciek, tiez by som to tak nezatracoval, hlavne ak mas moznost ist nie do HM ale OD - tam byva lepsi vyber. V lete som si kupil kvoli praci niekolko nohavic a asi jedno sako F&F, a nie je to ziadna slava, ale da sa to uplne v pohode nosit, a nedavno som si kupil v zlave sivy oblek Carlo Cecci, a tam sa nie je na co stazovat.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

skus mark&spencer, ja som tam kupoval komplet oblek, koselu, kravatu...
ma to akurat jednu chybu, je mi uz akosi pritesny :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

JA som mal na maturitu oblek Prostejov, kvalita dobra, vsetko sedelo, tusim stal aj do 200 €
buker
Light Expert
Light Expert

chalani, bol som v eurovei a tam je uz blazek zruseny! :nono:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Ja som mal oblek (sako, gate) zo Zara za cca 300 evri, škoda že som z neho vyrástol... Nechceš kúpiť ? Nemal som ho ani veľa krát na sebe, ani na ňom nieje vidno, že by bol nejak moc nosený. Je to asi na výšku cca 178 cm a sedel by ti keby nosíš veľkosti vecí asi M. Keby chceš pošlem fotky...
Napísať odpoveď