el. uhlik je drahy a zasuvku tiez nemam vsade so sebou....
Vodné fajky
-
javatar
Hardcore addict
Re: Vodne fajky
asi som si nemal precitat ze RZU kazia chut
- mozno to skusim v tej keramickej lampe ale vela tomu nedavam...
ja na kokosaky pouzivam tuto hracku
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6824
a no problemo
90sec trva rozpalenie jednej strany...stacia dve a potom len roztahavat pod tarbusom
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6824
a no problemo
90sec trva rozpalenie jednej strany...stacia dve a potom len roztahavat pod tarbusom
-
javatar
Hardcore addict
wladas: to by slo - ako to plnis?
ako bezny zapik
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Elektrický uhlík po dlhšom testovaní neodporúčam. Včera sme dali aj jednu korunku s ním, no počas samotného testovania kvôli tomu káblu uhlík trikrát spadol (nieee, nie som gramblavý!javatar napísal:asi som si nemal precitat ze RZU kazia chut- mozno to skusim v tej keramickej lampe ale vela tomu nedavam...
OK...len čo tam budeme písať?Maki napísal:jin: ideme spravit photography & shisha & tea blog?
Jin, ten tabak si preplachol vo vode?
-
javatar
Hardcore addict
tak zapalovac z dealextreme objednany - kym dojde mam casuuuuu - dovtedy si hadam aj dost recenzii na elementy precitam aby som vedel ci mam zobrat aj tie
no minimalne 3 tyzdne 
-
javatar
Hardcore addict
ak to bude trvat len 3 tyzdne tak budem skakat od radosti... zatial som som z DX objednaval jednu vec a trvalo to tusim 52 dni... ale uz sme OT
k teme - momentalne vlastnim takuto korunku http://www.sultana.sk/e-shop/28-prislue ... zurou.html - problem som maval s pripecenim tabaku o alobal ked som ju az moc nalozil (teraz uz nakladam menej), niekedy mam ale pocit ze je mala a chcelo by to nieco vacsie... je nieco co by som o korunkach mal vediet, ci mam zobrat lubovolnu neglazurovanu (su hlbsie) ?
k teme - momentalne vlastnim takuto korunku http://www.sultana.sk/e-shop/28-prislue ... zurou.html - problem som maval s pripecenim tabaku o alobal ked som ju az moc nalozil (teraz uz nakladam menej), niekedy mam ale pocit ze je mala a chcelo by to nieco vacsie... je nieco co by som o korunkach mal vediet, ci mam zobrat lubovolnu neglazurovanu (su hlbsie) ?
no ta je dost mala
zober vortex alebo z tych klasickych je dobra bezna aladinka
zober vortex alebo z tych klasickych je dobra bezna aladinka
to je male... kukni sa po vacsej top mark korunke ak chces klasicky mod bowl.... aladiny su podla mna prilis hlboke a hlavne su neglazovane, co sa mne osobne nepaci...
-
javatar
Hardcore addict
ako napr. toto http://www.stimbi.sk/predaj/107/Korunka-Classic/ ? (viem ze to nie je top mark ale isto je to hlbsie ako to co mam)
ako hlbsie to vyzera byt a za tu cenu - preco nie? to ta nezabije...
Mam taky dotaz, nefajcim kazdy den, obcas prilezitostne si nalozim, v domacom prostredi som mal stale iba tabaky Nakhla. Neviem ci to je sposobene tabakom alebo cim, ale kolko krat zajdem niekde v Prahe do cajovni na fajku, mi ju prinesu, a fajcim aj vyse hodiny, a po celu dobu fajcenia dym nestraca na kvalite ani na arome. Pri tom chut a aroma dymu je stale taka stavnata, a dym je super husty ako mlieko, a je ho velmi vela. Oni na to hadzu 2 kokosove uhliky. Ale mne sa doma nikdy nepodarilo nalozit fajku tak ako v cajovni, cim to je? Moze to byt znackou tabaku, alebo co? Uz som cital po nete kadejake postupy na pripravu, a nezda sa mi aby som robil nieco inac ako sa vsade pise. Moju fajku doma vydrzim fajcit 30 minut, potom bud stratti na chuti, alebo na sile dymu, ale vacsinou na chuti. Neviete mi poradit cim to je? Uhliky som skusal tiez uz kadejake, rychlozapalovaky, uhliky z ohniska v lese, cocobrico aj olivove uhliky v tvare valceka. Poradte mi prosim.
chcelo by to foto z nalozenia korunky a celkovo z pripravy
takto ti tazko povieme kde robis chybu
takto ti tazko povieme kde robis chybu
To ti mozem aj opisat nie?
Korunku nakladam tak aby bol tabak volny, teda priedusny, s prstami ho este premeliem na male kusky, a davam ho tak aby sa nedotykal alobalu. Na to napnem alobal (2 vrstvy) predierkujem a idem. Neviem co sa na tom da zlepsit.
Korunku nakladam tak aby bol tabak volny, teda priedusny, s prstami ho este premeliem na male kusky, a davam ho tak aby sa nedotykal alobalu. Na to napnem alobal (2 vrstvy) predierkujem a idem. Neviem co sa na tom da zlepsit.
no neodolal som a klikol som na tie tvoje posty... ale to len v tejto teme...
pozri... 2 roky spolubydla ucim nakladat vodaro... robi presne to co ja, naklada tak isto ako ja, alobal dava rovnako... posledny dokaz dneska... nalozil poobede vodaro, 20 minut islo fajn, potom sa zacalo prepalovat sialene a moje cary mary trvajuce 3 minuty so zhadzovanim domceka, presuvanim uhlikov, prefukovanim vodara atd zachranili asi tolko ze sa uz neprepalovalo, ale chut stratilo... tak sme iba dymyli... vecer som nalozil ja - este dokonca ten isty tabak + som vyskrabal zvysky z druheho a vodaro 60 minut krasny dym, chut - potom zacalo polavovat a po 90 minutach dobreho fajcenia doslo... pravda je taka, ze aj ked stojim nad spolubydlom a pozeram sa ako naklada tak vidim ze to naklada dobre a to vodaro od neho nikdy nieje tak dobre ako odo mna... nechapem to tiez... je to proste alchymia
pozri... 2 roky spolubydla ucim nakladat vodaro... robi presne to co ja, naklada tak isto ako ja, alobal dava rovnako... posledny dokaz dneska... nalozil poobede vodaro, 20 minut islo fajn, potom sa zacalo prepalovat sialene a moje cary mary trvajuce 3 minuty so zhadzovanim domceka, presuvanim uhlikov, prefukovanim vodara atd zachranili asi tolko ze sa uz neprepalovalo, ale chut stratilo... tak sme iba dymyli... vecer som nalozil ja - este dokonca ten isty tabak + som vyskrabal zvysky z druheho a vodaro 60 minut krasny dym, chut - potom zacalo polavovat a po 90 minutach dobreho fajcenia doslo... pravda je taka, ze aj ked stojim nad spolubydlom a pozeram sa ako naklada tak vidim ze to naklada dobre a to vodaro od neho nikdy nieje tak dobre ako odo mna... nechapem to tiez... je to proste alchymia
-
javatar
Hardcore addict
No len je tam to co z duse neznasam - ked postovne prevysuje cenu vyrobkuMaki napísal:ako hlbsie to vyzera byt a za tu cenu - preco nie? to ta nezabije...
dnes som sa prvy krat pozrel do wikipedie ohladne vodnej fajky.. http://sk.wikipedia.org/wiki/Vodn%C3%A1_fajka a no to asi napisal neky moc sikovny clovek... nerobi nam (milovnikom nasej VF ) dobru reklamu... ja viem ze nas, co uz vieme co je to VF to v podstate trapit nemusi ale dost ludi sa spolieha len na informacie z wikipedie... a nerobi nam to dobre meno( ja sa za fajciara nepokladam ako kazdy co VF fajci kym podla kazdeho "nefajciara" som fajciarom) vobec tam nepisu ze je to ritual najlepsie spojeny s cajom... a hlavne ze tam je link na soex ktory by som povedal je este veci bordel nez normalny tabak...skuste si to precitat a mozno pochopite co som tym chcel povedat... ja by som to aj pripadne prepisal ak by sa dalo ale su tu urcite aj ludia co sa rozumeju do VF viac..
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
A s týmto na 100% súhlasím. Niekedy sa aj mne stane, že si naložím - úplná paráda, 60 minút plná chuť/ hustota a niekedy po 30 minútach kašlem jak debil...tak potom zachraňujem jak sa dá.Maki napísal:...je to proste alchymia
Nekupuj - je to štandardná hnedá úzka korunka - plytká.javatar napísal:ako napr. toto http://www.stimbi.sk/predaj/107/Korunka-Classic/ ? (viem ze to nie je top mark ale isto je to hlbsie ako to co mam)
To je teda riadny bordel! Najviac ma doráža ten obrázok + označenie "kotol". Celkovo je to zlý článok. Keď budem mať chvíľku čas, skúsim to prekopať.mico5000 napísal:dnes som sa prvy krat pozrel do wikipedie ohladne vodnej fajky.. http://sk.wikipedia.org/wiki/Vodn%C3%A1_fajka a no to asi napisal neky moc sikovny clovek... nerobi nam (milovnikom nasej VF ) dobru reklamu... ja viem ze nas, co uz vieme co je to VF to v podstate trapit nemusi ale dost ludi sa spolieha len na informacie z wikipedie... a nerobi nam to dobre meno( ja sa za fajciara nepokladam ako kazdy co VF fajci kym podla kazdeho "nefajciara" som fajciarom) vobec tam nepisu ze je to ritual najlepsie spojeny s cajom... a hlavne ze tam je link na soex ktory by som povedal je este veci bordel nez normalny tabak...skuste si to precitat a mozno pochopite co som tym chcel povedat... ja by som to aj pripadne prepisal ak by sa dalo ale su tu urcite aj ludia co sa rozumeju do VF viac..
Mimochodom dnes si idem pre SHIAZO a ešte nejaké prkotinky. Test bude však až keď prídu vortexy - s klasickými korunkami to už testovať nejdem.