Rytmus (v porote Superstar) ?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ViRuS
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Rytmus v porote superstar ?

Príspevok od používateľa ViRuS »

no neviem... mne to pride dost ubohe ak si niekto z ludi, co vidia v hudbe sposob sebarealizacie a nie len zdroj penazi srandu, ze na nej nic nezarobia. o to ubohejsie ak to ide z ust cloveka, ktoremu underground pomohol dostat sa tam kde je a co sa na underground hral uz dobe ked nim davno nebol...

a inac z toho co tu citam sa mi nezda, ze by bola tato tema o rytmusovi ako o porotcovi v superstar. moze sa to kludne skratit na "rytmus". do temy s hiphopom to ajtak nepatri, kedze uz ho nerobi, nie? :P
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

njn. Presne o tomto som písal. Proste sa mu žije ako nikomu z nás.
Mimochodom nechutne trápne bolo keď niečo doje*** či čo (povedal že ide kúpiť auto)
a chalani s ním v aute jednoznačne súhlasili, "jasné chalan čosi to si doje***", keď sa
začala Rytmus smiať, chalani sa smiali tiež, lebo to bolo "hrozne vtipné"...
Na tom som sa zas smial ja ^_^

Nuž keď mu nevadí že sa mu pchajú do prdele, jeho vec.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

ViRuS napísal:no neviem... mne to pride dost ubohe ak si niekto z ludi, co vidia v hudbe sposob sebarealizacie a nie len zdroj penazi srandu, ze na nej nic nezarobia. o to ubohejsie ak to ide z ust cloveka, ktoremu underground pomohol dostat sa tam kde je a co sa na underground hral uz dobe ked nim davno nebol...

a inac z toho co tu citam sa mi nezda, ze by bola tato tema o rytmusovi ako o porotcovi v superstar. moze sa to kludne skratit na "rytmus". do temy s hiphopom to ajtak nepatri, kedze uz ho nerobi, nie? :P
Na margo toho, co som dal do bold - problem je v tom, ze oni rapuju o tom, ako maju, ako zarabaju, aki su pani, ale pritom maju jednu velku nulu. Aspon tak to vidim ja. Samozrejme, ze mu underground pomohol, ale preco? Lebo v tej dobe ani neexistoval komercny rap na Slovensku..

leko, pochybujem, ze Anis aj Ego sa mu potrebuju niekam pchat. :)
lekoklatik
VIP
VIP

To boli oni? Viem ako vyzerajú, ale celú dobu som pozeral na tú kopu
čo mal Rytmus v rukách. Podľa hlasu ich nepoznám.
Ale nemôžeš povedať že to v tom videu tak neznie.
Ja viem ako sa treba pchať do riti. Prečo by som inak
prešiel až k bakalárskej skúške? ^_^

Nepomôžem si. Mimochodom teraz po fcb cestuje

hh
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Na margo toho, co som dal do bold - problem je v tom, ze oni rapuju o tom, ako maju, ako zarabaju, aki su pani, ale pritom maju jednu velku nulu. Aspon tak to vidim ja. Samozrejme, ze mu underground pomohol, ale preco? Lebo v tej dobe ani neexistoval komercny rap na Slovensku..

leko, pochybujem, ze Anis aj Ego sa mu potrebuju niekam pchat. :)
na slovensku stale existuju ludia, ktori to kvoli peniazom nerobia a ani nikdy nerobili. napriklad niektori jeho byvali "partaci" zo zvukov ulice.
a co na tom ze predtym tu neexistoval "komercny" rep? meni to nieco na fakte, ze mu underground pomohol? a vobec v globale dissovat underground by si nedovolil snad ziadny skutocny reper, akokolvek komercny...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

VSETCI to robia peniaze a boli by najradsej keby si mohli tym, co ich bavi (rapom) zarobit minimalne tak, ako Rytmus. Ked hovoria opak, tak KLAMU! Neverim to ani jednemu, nech sa snazi presvedcit ako len chce. Ked nic ine, ani oni si nemozu donekonecna financovat sami lysovanie CD, nahravanie v profi studiach atd. - to je proste fakt. To je na tom, ze keby nebolo Rytmusa a jemu par podobnych (napr. aj v Cechach), tak by scena stagnovala, nikam by sa neposula, klipy aj zvuk by boli otrasne, to je dalsi fakt, ci sa to niekomu paci alebo nie. On nedissuje podla mojho nazoru v globale underground, len hovori, ak sa dobre pamatam: je*em cely underground. Som rad, ze som zapredany.. - nieco v tomto zmysle, a potom ukazuje stack of money.
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

hovorim .. funny vec ... pred rokmi ste ho obranovali že je slvely lebo je nekomerčny kde su vaše slova ? tiež ste sa bili do prs za neho ako je hviezda lebo nikdy nebude komerčny ... haha JOKE
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:VSETCI to robia peniaze a boli by najradsej keby si mohli tym, co ich bavi (rapom) zarobit minimalne tak, ako Rytmus. Ked hovoria opak, tak KLAMU! Neverim to ani jednemu, nech sa snazi presvedcit ako len chce. Ked nic ine, ani oni si nemozu donekonecna financovat sami lysovanie CD, nahravanie v profi studiach atd. - to je proste fakt. To je na tom, ze keby nebolo Rytmusa a jemu par podobnych (napr. aj v Cechach), tak by scena stagnovala, nikam by sa neposula, klipy aj zvuk by boli otrasne, to je dalsi fakt, ci sa to niekomu paci alebo nie. On nedissuje podla mojho nazoru v globale underground, len hovori, ak sa dobre pamatam: je*em cely underground. Som rad, ze som zapredany.. - nieco v tomto zmysle, a potom ukazuje stack of money.
zadarmo ani kura nehrabe, ako sa hovori. jasne, ze nevydam album ked nechcem aby sa predaval. ale je hovadsky rozdiel ak chcem spravit nieco na urovni pre fanusikov zanru, ktory robim a ked robim uplne, ale uplne hocico cisto len aby som na tom zarobil.
rytmus nie je ani prvy ani posledny slovensky reper, ktoremu ponukol zmluvu major label, no momentalne jediny co robi zo seba sasa len aby za to dostal love ... ako mne je to fuk, nech si zaraba, no tymto a podobnymi vyjadreniami iba uskodil ludom, co sa tu snazia nieco spravit aj bez toho aby robili medialnu prostitutku. scena ze stagnovala? co si ty vedel o slovenskom hiphope pred erou kf? co sa tyka kvality zvuku, snad nechces tvrdit, ze predtym sa veci v studiach nenahravali? a keby aj nie, co urobil rytmus pre tych, ktori nemaju peniaze na nahravanie? chvasta sa ze spravil neviemco pre slovensky hiphop, ale co vlastne? ma vlastne vydavatelstvo, ale nepocul som, ze by pomohal nejakym mladym, nadejnym ludom zacat. neviem o tom, ze by vobec vydal niekoho ineho okrem seba a svojej skupiny... co take kur*a prevratne spravil pre slovensky hiphop? a nevrav mi prosimta, ze klipy, lebo to je zase len otazka penazi, navyse ked pocuvam hudbu tak mi je uplne u riti aky to ma klip...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

p4ra napísal:VSETCI to robia peniaze a boli by najradsej keby si mohli tym, co ich bavi (rapom) zarobit minimalne tak, ako Rytmus. Ked hovoria opak, tak KLAMU! Neverim to ani jednemu, nech sa snazi presvedcit ako len chce. Ked nic ine, ani oni si nemozu donekonecna financovat sami lysovanie CD, nahravanie v profi studiach atd. - to je proste fakt. To je na tom, ze keby nebolo Rytmusa a jemu par podobnych (napr. aj v Cechach), tak by scena stagnovala, nikam by sa neposula, klipy aj zvuk by boli otrasne, to je dalsi fakt, ci sa to niekomu paci alebo nie. On nedissuje podla mojho nazoru v globale underground, len hovori, ak sa dobre pamatam: je*em cely underground. Som rad, ze som zapredany.. - nieco v tomto zmysle, a potom ukazuje stack of money.
nepoznáš USA? kebyže Rytmus a jemu podobný trtkovia nie su na Slovensku tak kvalitné klipy prídu odtiaľ, kde je veľa rapperov, KVALITNÝCH. a keď si KVALITNÝ rapper nič ti nebráni poriadne si zarobiť.

Príklad je Akon (hoc nie rapper v pravom slova zmysle) začínal s ničím a teraz je kde? Že je v USA pre mňa nie je argument. Alebo mi ešte napadá chalan Ace Hood, má veľký talent (všimol si ho mám pocit Khaled ktorý ho posunul do Def Jamu), ľudia to oceňujú, on to oceňuje, nerobí zo seba kkt len preto že má viac peňazí a robí stále kvalitnú hudbu. Keď robíš kvalitku tak si ťa veľke nahrávacie spoločnosti všimnú...
Aj tak neviem aký kretén si kupuje Rytmusove CD, alebo odkiaľ on berie tie prachy
lekoklatik
VIP
VIP

Filipito
Ako môžeš porovnávať hudobnú scénu a producentov USA vs SVK?
Kto tu do teba vrazí peniaze keď všetci počúvajú zahraničnú hudbu?
Ešte aj slovenské rádiá hrajú zahraničnú hudbu.
tak wtf?
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa j4nosik »

Mne sa hlavne paci ako vsetci riesite jeho osobnost a nie jeho hudbu , nikto z vas ho osobne nepozna ale viete aky je falosny ako nema priatelov...Nechapete co je progress? Raper vypoveda o tom co zije ak vtedy zil ulicu tak rapoval o nej rapoval o undergrounde to robilo aj vela dnesnych mainstreamovych umelcov v USA ale stal sa z neho JEDINY komercny raper v SR tak uz o tom nerapuje lebo to nezije ... Takze argumenty typu ste ho obranovali lebo nebol komercny ale vtedy nemal byt kto komercny takze pochybujem , ze ho niekto obranoval kedze komercny raper na slovensku NEBOL nikto a dnes je len Rytmus. Sa mi inac paci ako tu hodnotia jeho tvorbu ludia co pocuvaju iny styl hudby a nebyt tych "pseudo" gangstas co ho pocuvaju tak o sa o nom dozviete az zo SuperStar. Nepoznate jeho tvorbu a idete ju sudit :) Inac cim viac ho riesite tym vacsia reklama a tym viac fans prave preto je tam kde je a to vdaka vam :) Ja mu to doprajem ale dufam, ze bude robit opat hudbu, ktoru som mal rad a nie tie radio hity :)
edit: karmisti sa kludne mozte poje**** :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lekoklatik napísal:Filipito
Ako môžeš porovnávať hudobnú scénu a producentov USA vs SVK?
Kto tu do teba vrazí peniaze keď všetci počúvajú zahraničnú hudbu?
Ešte aj slovenské rádiá hrajú zahraničnú hudbu.
tak wtf?
wtf? odkiaľ má toľko prachov keď každý počúva zahraničnú hudbu? wtf? :shock:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

určite to mnohí, ak nie všetci z vás videli. toto je video, pre ktoré rytmusa nemám rád. je tu nádherne vidieť ako si nasral do huby, dokonca niekoľkokrát. áno, môžte argumentovať štýlom, že "však to by urobil každý", ale nech potom nepúšťa do éteru sračky ako "je*em celý underground"
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Skusim reagovat po poradi. Ale predtym ako zacnem, chcem zopakovat ESTE RAZ, ze ja NEOBHAJUJEM Rytmusa, len sa na to pozeram aj z inej strany.

ViRuS, vidis, podla teba nerobi na urovni, podla mna robi na urovni. Na kazdom albume sa najdu veci, ktore idu hlboko do nejakej temy, ale sa najde aj zopar blbych pesniciek, ktore si prepinam aj ja. Ale proste veci, ako Nikomu Neverim (o tom, ze spolahnut sa da na malokoho dnes), Zme Uplne Nap.cu (kde je jasna sebareflexia s nadsazkou), Kdo Je Horsi (snad ani nepotrebuje komentar, hlavne ked nakladaju primatorovi Popradu), Pravda Boli (neskutocny text), Zavistlive Kur.y (velky problem na Slovensku) a takto by som mohol pokracovat, ale mohol by som pokracovat aj o tom, kolko je veci, ktore su podla mna onicom. Pouc ma, komu ponukol major label ponuku, za ktoru mohol inkasovat velke peniaze, ale odmietol to na Slovensku aj s tym, ze mas relevantny dokaz, lebo ja o nikom takom neviem. Presne tak, scena stagnovala. Niekde v 90. rokoch. Ja netvrdim, ze 90. roky boli zle, ale vyvoj a hudba ide dalej, trebalo sa pohnut. Co o tom viem? Ved som vyrastal na Nazov Stavby, este si pamatam aj ako vyzerali ich nestastne internetove stranky, vyrastal som na kazetach Zvuky Ulice atd. - takze nieco mam odzite a vypocute, ak si narazal na toto. A tak si dovolim tvrdit, ze tak kvalitne sa nenahravalo, ani nahodou, ako sa nahrava po prichode KF, ktori vo vsetkom, ale doslova vo vsetkom posunuli hranice. Fakt, ktory sa ti nepaci. Co urobil? Ved s tymi nestastnikmi z H16 spravil track, ktory ich zase raz zviditelnil a vdaka nemu sa aj trosku viac hrali v TV a radiach. A to ma teraz zobrat kazdeho nadejneho rappera z ulice a dat mu svoje studio? Pre slovensky hip-hop spravil to, ze natocil mega klipy, urobil brutalne hudby s producentami z Europy a USA a dodnes s nimi spolupracuje, naplnili najviac sportovych hal, klubov, zvysil predaj hip-hopu na Slovensku, zviditelnil Slovensko, mam pokracovat? Dalsie fakty, ktore im neupries. A ako sami hovoria: Keby dnes skoncime, uz nikdy nas nedobehnete.

Filipito, nekecaj, prosim ta. Co chces porovnavat na USA a Slovensku? Ved sam Detroit ma tolko kvalitnych rapperov, ze ich na Slovensku tolko nie je. Nemiesaj hrusky a jablka. Cize je uplne irelevantne o tom hovorit. Na margo toho, ze ktory kreten si kupuje jeho CD. Ja sa za kretena povazujem, ani moji lekari ma tak nediagnostikovali, aj napriek tomu mam zakupene vsetky CD a DVD, ktore vydal Kontrafakt, ci Rytmus. Mne sa ich tvorba z 90% paci.

Drago, uz je to x-krat omielane video. Ved sa na neho pozri. Kolko je tomu 10 rokov? Prirodzeny vyvoj, podla mna. Vtedy ani sam netusil co dosiahne, a ktorym smerom sa bude uberat.. Co sa tyka napr. tohto komentara:

já som hudba já som fajn rádio = tak to je průser, ty hiphopere. tvoje vzory z USA by tohle udělaly? Sedly by si do poroty pop idolu a hodnotily békající děti? asi hovno - toto moze napisat len obmedzeny clovek, ktore narozdiel od mna americke TV aj sleduje. A v porotach roznych TV shows boli mnohi velmi znami spevaci, ci rapperi alebo r'n'b spevaci. Jednym z mnohych je Tyrese.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no tak pekne poporiadku. ja nikde netvrdim, ze nedokaze napisat nieco duchaplne, ale ked to pocuvas od cloveka, ktory sa jeden den hra na underground, druhy na mainstream, alebo raz na gangstra z ulice a potom na osvietenu pop star, cloveka, ktoreho celu karieru vystihuje slovo nekonzistentnost, hodnota takychto textov aspon u mna znacne klesa, lebo vyznievaju ako cista poza. ano poza, lebo clovek, ktory meni nazory a spravanie podla spolocnosti, v ktorej sa pohybuje sa nazyva pozer. najviac sa smejem ak toto niekto nazyva progres alebo vyvoj.
co sa tyka zmluv s major lablami, napriklad ked david zo senca chcel riesit dalsi (posledny) zvuk ulice, oslovilo ho niekolko vydavatelstiev posobiacich v cr a sr. vydupal si vsak zmluvu cisto len na jeden album v naklade 1000 kusov (ziadna propagacia, povinne turne, koncerty) - to je fakt, a dokaz o tom ako velmi ho chceli vydat sam o sebe, lebo verim tomu, ze takuto zmluvu s major lablom nedostal ziadny slovensky interpret alebo skupina (ajked na druhej strane uz len pre to, ze to bolo na majore to vacsina vtedajsieho publika odsudila ako komercne). iny dokaz ti dam na to asi sotva, musi ti vsak stacit, ze to mam od cloveka, co sa na tom albume vyskytol, ako aj od davida samotneho...
dalej si ujasnime, co si predstavujes pod "kvalitnym nahravanim"? ak kvalitu zvuku, tak vedz, ze albumy sa v studiach nahravali uz predtym a nebolo ich malo (mam zacat menovat?). ak je tu vobec niekto, kto sa pamata na relaciu streetbox nespite na vtedy este rock FM radiu, urcite mi potvrdi, aky prierez slovenskej sceny tato relacia ponukala a ako sa vtedy scena vyvijala. navyse boli sice aj vtedy nahravky ako z hajzlovej misy, no teraz chod na taky myspace a vypocuj si tam deti, co recituju do mikrofonu za 2E, co si kupili na counter strike ... drviva vacsina rytmusovi fanusikovia.
a skladba s H16 je podla teba priklad toho, co spravil pre slovensku scenu? liek srsly? nevravim, ze ma teraz podporovat kazdeho, ale on nepodporil este nikoho, na porovnanie napriklad s uz spominanym davidom, ktory pomohol aj jemu samotnemu.
ostatne je otazka penazi, ako som uz spominal. aj tie spoluprace s ludmi z usa vznikli cisto len z penazi, nie prirodzene (ako napriklad mukiho spoluprace v poslednej dobe)...
akurat tie koncerty mu mozno uznam, ze vie spravit sou na urovni, no stojim si za tym, ze ak aj spravil nieco pre slovensku scenu, tak v sucasnosti jej len skodi...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

p4ra napísal:Drago, uz je to x-krat omielane video. Ved sa na neho pozri. Kolko je tomu 10 rokov? Prirodzeny vyvoj, podla mna. Vtedy ani sam netusil co dosiahne, a ktorym smerom sa bude uberat..
Už prestaň omielať prirodzený vývoj..nemáš na to vlastný názor? sám to povedal a ty mu to žereš...proste si nasral do huby ako nikto iný..vtedy sa hral na velkého undergrounda..chcel robiť ozajstný rap a neviem čo..zrazu zistil že mu to celkom a ide a vysral sa na všetky tie reči vďaka ktorým sa tak hrdo bil do pŕs..že on bude robiť hudbu len pre pravú komunitu...a za pár rokov robí zo seba debila v reklame na t-mobile, vydáva čisto párty šity..už mu je zjavne jedno že drvivá vačšina jeho fanúšikov sú násť-ročný..je mi zle keď vidím jak ide po ulici 13ročný gangster a z mobilu mu hraje rytmus..a na počudovanie mu tam nehrajú tie tvoje "duchaplné" texty ale tie jeho namakané pesničky typu "je*e" atď..čím viac nadávok -> tým vačšia kvalita..po novom už stačí len opakovať jedno sprosté slovo a omielať tri frázy "kápo dela tuti" , "tenisky Louis Vuitton" a "Bongo tito lito vito" ..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ViRuS, pre niektore fakty, ktore si vymenoval som aj napisal, ze ho neobhajujem a nesuhlasim s nim vo vsetkom. A davam ti za pravdu. Na spominanu relaciu si spominam. H16 ma napadlo len tak narychlo. Nehovorim, ze to vytiahlo scenu z biedy, ale ked nic ine, hentych nestastnikov to posunulo dalej. David mu mozno pomohol, teda urcite ho skor popostrcil, ale za zvysok si Rytmus moze sam a nikto iny. Pokial viem, tak spolupraca s Nate-om vznikla na zaklade poziadavky zo strany KF a po poslani par dem, kde sa mu ich produkcia pozdavala a spravil to s nimi v ramci kolaboracie a nie penazi. Ale mozem sa mylit.

Opak, mam na to vlastny nazor, preto som ho tak aj napisal, len som pouzil rytmusove slova. Citaj vyssie, co som napisal: Vtedy ani sam netusil co dosiahne, a ktorym smerom sa bude uberat.. - preto sa tak vyjadroval, ako sa vyjadroval. Plny nadsenia a kecov o tom, aky bude navzdy undeground atd.. Co zase places o tej reklame? Aj v Amerike, ked uz tu porovnavame robia znami rapperi reklamy. A robia to pre prachy, preco tu potom nadavame na niekoho na Slovensku? Sa uz zobudte. To, ze deticky pocuvaju texty, ake si spomenul plynie z ich nedospelosti. Dospely clovek, ktory nehladi na nadavky, ale na cely koncept pocuva ine pesnicky.
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Ludia vy ste nikdy nezmenili nazor? Nikdy ste netvrdili, ze sa budete v zivote uberat takto ale po urcitej skusenosti ste sa presvedcili alebo ste si rozsirili obzory zistil o danej veci viac? KF nespravil nic pre SK scenu? Mozno ma teraz zozeriete old school alebo nie ale David dava jak 100 rokov za opicami a jeho flow je slaby ziadny posun stale rovnake beaty akoby zastal na mieste. KF tu mali najlepsie koncety. Rytmus ma dnes najkvalitnejsie klipy a hudby.Skladbou "je*e" dokazal , ze aj keby spravil track doslova o hovne ludia ho budu riesit lebo jeho meno je proste znacka. A ako som uz spomenul cim viac hejtu tym viac fans :)
lekoklatik
VIP
VIP

Nuž tiež som to tu už písal niekoľko krát. Nasral si do huby, veľa krát.
Ale nikomu sa nežije tak dobre ako jemu. Všade má dvere otvorené, peňazí po kkt.
Nech hovoril čo hovoril, veľmi dobre si uvedomuje že dnes sa nežije z toho že hrá
skalným fanúšikom v klube za vstupné 2eurá. Tiež sa nežije zo sympatií undergroundu.
Ja mu tie peniaze závidím, nech si užíva. Nuž to je všetko.

j4nosik: Zabúdaš na oldschool poslucháčov, ktorí majú ten starý štýl radi.
Na tom predsa nie je nič zlé. Niekto má rád nové veci, niekto staré. No a?
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Prosim aby ste v teme respektovali nazory ostatnych a nenadavali mi cez PM do sracov a je*** . David ma slaby flow slabe rymy aj beaty je to moj osobny nazor preto ze je v rape dlhsie nic neznamena. Ja vam nenadavam do kktov tak kludnite hormon a respektujte cudzie nazory. Ked ma podla vas dobry flow aj beaty tak to sem napiste ale znizovanim karmy a nadavanim mi cez PM si urcite tie komplexy z toho , ze niekto vnima hudbu inak ako vy urcite vela vyriesite...Toto bol bol posledny prispevok v tejto teme lebo vidim , ze je tu par primitivov co si honia na karme lebo niekto nesuhlasi s ich nazorom. Kludne si hejtujte dalej sirte nenavist sedte na riti a hodnote cloveka podla jeho tvorby. Nechce sa mi bavit s ludmi, ktory nepocuvaju rap a poznaju akurat tak Rytmusa ani s ludmi co zaspali v dobre undergroundu a nemaju triezvy pohlad na rap..
e
Napísať odpoveď