Pohybujem sa najmä v takejto spoločnosti, ale človeka s pozitívnym názorom na Rytmusa či nedajboh niekoho kto ho počúva (v skupine ktorú si vymedzil) nepoznám.p4ra napísal:lama2d, ja ho neobhajujem, ako si to tu mnohi myslia a donekonecna mi nadavaju v karme za to, ale snazim sa na to pozriet z ineho uhla, nestranne. Podla mna osobne to s primitivizmom nema nic spolocne. V jednej jeho pesnicke sa spieva jedna cast - ... ja som zrkadlo, som odraz tejto doby ... - podla mna je to uplne pravdive. Ludia ho pocuvaju, chodia na jeho koncerty. Ani zdaleka to nie su len deti zo ZS (ako si to mnohi myslia a dookola tvrdia), ale su to teenageri, vysokoskolaci, ci dospeli ludia s rodinami. Kazdy si tam nieco svoje najde. Ja nehovorim, ze suhlasim so vsetkymi jeho textami, a ze sa stotoznujem so vsetkym, co povie a spravi, ale je mi sympaticke vidiet to, ze aj napriek tomu, ze ho tolko ludi nenavidi, mnohi to robia lebo je to in, ako je in nadavat na USA a pod. veci, a pritom doma maju vsetky CD a poznaju vsetky pesnicky naspamat, stale je najpredavanejsi, a v podstate coho sa dotkne, tak to premeni na zlato. Na Slovensku lame vsetky rekordy, bura bariery v hudbe, aj hudobnych klipoch. Dovolim si tvrdit, ze nebyt jeho .. mnohe klipy by boli este na urovni mam kameru a idem si spravit klip. Zase raz moj nazor, ty mozno, ako aj mnohi nesuhlasis.
Skola nema absolutne, ale absolutne nic so vzdelanim a inteligenciou. Takze podla toho by som ho nesudil ani nahodou.
Jedna vec mi ale stale nejde do hlavy. Ked tolkym ludom, ako sa prezentuju vadi, doslova sa im otvara nozik vo vrecku, tak preco ho pozeraju, preco ho pocuvaju? Naco ho dookola riesia? Ja osobne neznasam metal, Linux a mnoho dalsieho, ale nemotam sa a nekecam o tom denno-denne. Proste ked mi raz nieco vadi, vyhybam sa tomu a je to.
Rytmus (v porote Superstar) ?
Re: Rytmus v porote superstar ?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
A ja som zase opacny pripad. Vidis? V tom je ta odlisnost. 
-
Old Dirty Bastard
Guru
v akom pomere sú tam zastúpené ostatné vekové kategórie oproti deťom a teenagerom (síce teen, ale nie je teen ako teen, väčšina tam má aj tak čerstvé občianky)? pretože toto je slabý argument, rôzne vekové kategórie nájdeš na každom koncerte, no a? ja som bol aj na rockových, metalových, aj hardcore.. a v dave moshovali dospeláci, nie len mladí ľudia.. bežne na rockových a metalových koncertoch stretávam aj skupinky dospelákov, ktorí pôsobia distingvovane. bol som aj na hip-hopových akciách (ale na kvalitnom hip-hope, nie 8% rytmusovip4ra napísal:Ani zdaleka to nie su len deti zo ZS (ako si to mnohi myslia a dookola tvrdia), ale su to teenageri, vysokoskolaci, ci dospeli ludia s rodinami.
treba zase ale vedieť rozlišovať medzi typickým komerčným umením a atypickým undergroundom (nekomerciou), to sa deje bežne.. a potom aj medzi výpovednou hodnotou a kvalitou takého umenia a medzi totálnym absolútnym neumením-proste odpad.lekoklatik napísal:Nuž to máš tak. Slováci sú tak pozadu, že extravagancia, extrémne správanie, pouličné performance
a iné nie každodenne vídané gestá etc... sú nám cudzie. Preto nám príde neprimerané ukazovať ľuďom
gestá, ktoré napríklad v Amerike neznamenajú nič. Slová a správanie ktoré sa v iných krajinách tolerujú.
Ono sa to volá morálna hranica, alebo si to pomenuj ako chceš.
Sám som urobil niekoľko performance vystúpení, kde ľudia mysleli že som úplný kretén, magor a zviera.
Nikoho som tým však neurážal a hlavne som to neukazoval celému národu (TV, čiže aj Čechom : ) ).
tu je pekný príklad toho, čo je absolútnym neumením a pritom sa to ako umenie berie, ten potlesk v závere.. keď som to videl 1krát, chytal som sa za hlavu.
-
mirak2
Hardcore addict
odlisnost je v tom, ze nie si ani vysokoskolak, ani dospelak s rodinou...si trochu odrastene decko a svedci o tom aj vek tvojej priatelky (nic proti nej)..pocuvas grc a ty sa na tom uje**** ake to je nadcasovep4ra napísal:A ja som zase opacny pripad. Vidis? V tom je ta odlisnost.
//klasika, to je to co budes stale omielat - zavist, zavist a zavist, uz si otrepany a predvidatelny
A vies co je avatar? Nemas tam napisane "Anti disco" ? Nie je to hudobny styl?BBeast napísal:
a čítať ťa ešte nenaučili? hned prva veta - prepačte mam rešpekt voči jeho tvorbe ale ako som napisala nepridelovala by som uspech len jemu . Takže kde odsudzujem hudobny štyl? to si si z prstu vycucal? hip hop si rada vypočujem a dokonca pokladam par rytmusovych pesničiek za velmi dobre dokonca aj dobry text to nič nemení ale na mojom nazore na JEHO OSOBU NIE HUDOBNY ŠTYL pochopene ?? alebo to mam napisat ešte 10krat?
disco neni hudobny štyl .. disco je pre mna druh zabavy kde sa hra house, trance, hip hop, aj slovenska popularna, hudba, pop a rozne ine exaktnešie aby si pochopil ide o druh zabavy ktory nepreferujem kedže vyhladavam radšej party a akcie ineho typu ani moj avatar nema nič dočinenia z discom ani tento " hudobný štýl" neodsudzujem aj ked komplexne si doma nepuštam pesničky tohto druhu jednu za druhou to však neznamena že niečo odsudzujem každemu sa pači niečo ine a ten moj avatar si absolutne nepochopil ma skor svedčiť o mojom lifestyle a nema nič dočinenia s odsudzovaním .. neviem čo s tým stále maš ale budiš
hudbe sa venujem a viem kolko prace za všetkym stoji nemožeme však ako ludia mať radi všetko a každeho a tom je slobodny vyber a hlavne už je demokracia a každy si može dokonca vysloviť i vlastný nazor a je len individualne ako ho kto prijme .. o vyspelosti osobnosti by mala svedčiť prave schopnosť prijať nazor druhych a neodsudzovať na zaklade povrchnosti ak však ide niekto proti moralnym kodexom spoločnosti a celkovej doby, vyčnieva z davu len na zaklade primitivizmu je asi na zamyslenie potom čim si dotyčny slavu zasluži a či sa neda prekračovať iná hranica, ktorá bude viac osožná pre vačšinu ...
Škola nemá nič so vzdelaním a inteligenciou? Chceš povedať, že študovaný človek je rovnako vzdelaný a inteligentný ako cigáň, ktorý ledva dokončí základnú školu? Alebo naopak. Chceš povedať, že cigáň môže byť rovnako vzdelaný a inteligentný, ako nejaký študovaný človek? To asi ťažko, nemyslíš? Teda teoreticky by to možné bolo. Lenže, ktorý vzdelaný a inteligentný človek neštuduje? No logicky žiadny. To by asi nebol vzdelaný a ani inteligentný...p4ra napísal:lama2d, ja ho neobhajujem, ako si to tu mnohi myslia a donekonecna mi nadavaju v karme za to, ale snazim sa na to pozriet z ineho uhla, nestranne. Podla mna osobne to s primitivizmom nema nic spolocne. V jednej jeho pesnicke sa spieva jedna cast - ... ja som zrkadlo, som odraz tejto doby ... - podla mna je to uplne pravdive. Ludia ho pocuvaju, chodia na jeho koncerty. Ani zdaleka to nie su len deti zo ZS (ako si to mnohi myslia a dookola tvrdia), ale su to teenageri, vysokoskolaci, ci dospeli ludia s rodinami. Kazdy si tam nieco svoje najde. Ja nehovorim, ze suhlasim so vsetkymi jeho textami, a ze sa stotoznujem so vsetkym, co povie a spravi, ale je mi sympaticke vidiet to, ze aj napriek tomu, ze ho tolko ludi nenavidi, mnohi to robia lebo je to in, ako je in nadavat na USA a pod. veci, a pritom doma maju vsetky CD a poznaju vsetky pesnicky naspamat, stale je najpredavanejsi, a v podstate coho sa dotkne, tak to premeni na zlato. Na Slovensku lame vsetky rekordy, bura bariery v hudbe, aj hudobnych klipoch. Dovolim si tvrdit, ze nebyt jeho .. mnohe klipy by boli este na urovni mam kameru a idem si spravit klip. Zase raz moj nazor, ty mozno, ako aj mnohi nesuhlasis.
Skola nema absolutne, ale absolutne nic so vzdelanim a inteligenciou. Takze podla toho by som ho nesudil ani nahodou.
Jedna vec mi ale stale nejde do hlavy. Ked tolkym ludom, ako sa prezentuju vadi, doslova sa im otvara nozik vo vrecku, tak preco ho pozeraju, preco ho pocuvaju? Naco ho dookola riesia? Ja osobne neznasam metal, Linux a mnoho dalsieho, ale nemotam sa a nekecam o tom denno-denne. Proste ked mi raz nieco vadi, vyhybam sa tomu a je to.
Súhlasím, že Rytmus je odrazom doby. Zrkadlo všetkých nevzdelaných grázlov, ktorých sú plné ulice. Rovné šilty a o 3 čísla väčšia oblečenie. Presne takto vyzerajúci ľudia, v 99% prípadoch v živote nič nedokážu (tým myslím poriadna práca, dobre zabezpečená rodina). A ak sa niekto úspešný predsa len nájde, tak sa stane idolom pre všetkých jemu rovnému. Aká to len výhra... Tu vzniká aj odpoveď na tvoju otázku. Prečo to niektorí ľudia riešia? Pretože koniec koncov, nakoniec na všetko doplácajú oni. Pracujú, aby grázli mali z čoho žiť. A dovolím si tvrdiť, že veľká väčšina týchto vandalov počúva hudbu štýlu Rytmus - vulgarizmus na vulgarizme. A ten argument o tom, že to počúvajú aj dospelí ľudia s rodinami neobstojí. Koľko ich je v porovnaní so zle vychovanou mládežou - deťmi?
Pre mňa je umelec napríklad taký Mozart, ten dokázal v zápale tvorby aj niekoľko dní nejesť. To by Rytmus so svojím bruchom nikdy nedokázal...
Lama je mi z teba zle. Hovoria ti nieco mena Bill Gates alebo Steve Jobs? Obaja prerusili studium top 10 najbohatsich ludi a z toho 8 (neviem ci je to momentalne aktualne) nemalo dosiahnute VS vzdelanie a asi 2 nemali ani stredne skoly. V zivote ide o schopnosti cloveka v skole ta nenaucia byt uspesnym naucia ta ako robit na niekoho aby ten niekto bol uspesny za teba aby si si zobral hypoteku zalozil rodinu a chodil volit ....
Edit: Tak prepac drzal som sa toho co Disco naozaj je o tom , ze by to bol "druh" zabavy som neuvazoval ale ked tak si pozri http://sk.wikipedia.org/wiki/Disko co tam pise
Edit: Tak prepac drzal som sa toho co Disco naozaj je o tom , ze by to bol "druh" zabavy som neuvazoval ale ked tak si pozri http://sk.wikipedia.org/wiki/Disko co tam pise
Lenže to je OBROVSKÝ rozdiel prerušiť štúdium na Harvarde, ako prerušiť štúdium po základnej škole
. Už len to, že sa na tak prestížne vysoké školy dostali a pár rokov sa tam udržali, niečo znamená. To isté Mark Zuckerberg.
Je nepopierateľný fakt, že sa vzdelaní ľudia v dnešnom svete lepšie uplatnia. Po komunizme boli priestory otvorené a každý začal podnikať. Aj blbec sa uplatnil. Táto generácia však za chvíľu zomrie a už to tak fungovať nebude a vlastne, už ani nefunguje.
Je nepopierateľný fakt, že sa vzdelaní ľudia v dnešnom svete lepšie uplatnia. Po komunizme boli priestory otvorené a každý začal podnikať. Aj blbec sa uplatnil. Táto generácia však za chvíľu zomrie a už to tak fungovať nebude a vlastne, už ani nefunguje.
Ano je to rozdiel ake preco ich asi nedokoncili? Lebo dostali napad a isli makat na svojej veci ... Keby Zuckerberg stretol tych ludi skor a dozvedel by sa o harwardconnection skor nepochybujem zeby na nom pracoval uz na strednej skole a prerusil studium aj tam. Inac Kuly z Desmodu tiez nema strednu skolu a nenadava v textoch a jeho hudbu ma rado vela ludi. Skola ta uspechu ani inteligencii nenauci videl si Zeitgeist? Jeden z poprednych odbornikov na ekonomiu prerusil studium na zakladnej skole a vzdelaval sa doma... Jeden z poprednych odbornikov na politiku takysto nema VS... Pozri sa von na vsetkych absolventov vysokych skol chodia robit do zahranicia kde robia casnikov takisto ako ti bez matury... Rytmus je tam kde je lebo vie ako to ma robit . Vie, ze ho maju vsetci riesit preto si da do videa "King of pop" je jediny komercny raper na Slovensku . Zaujimave , ze v USA nikto na Eminema ani na Fiftyho tolko nenadava oni maju takisto urcite univerzity dokonecne....Rytmus si zije svoj sen mali by ste sa od neho ucit lebo je dokazom ludskej sikovnosti . A tie vase "moralne" dovody to, ze on povie "pi*a" je neco strasne ale ked vam partner da diamantovy prsten tak vas netrapi , ze v Afrike za nho polozili zivot a robili na nom kvoli chlebu alebo to ,ze mate na nohach Adidasi , ktore robilo deti v Azii ? Slovaci sa zobudte a zacnite sa pozerat triezvo ...lama2d napísal:Lenže to je OBROVSKÝ rozdiel prerušiť štúdium na Harvarde, ako prerušiť štúdium po základnej škole. Už len to, že sa na tak prestížne vysoké školy dostali a pár rokov sa tam udržali, niečo znamená. To isté Mark Zuckerberg.
-
p4ra
Redeemer
ODB, ja som nikdy nehovoril o pomeroch. Hovoril som o tom, ze su tam rozne vekove skupiny, cim vyvraciam kecy typu: "Pocuvas Rytmusa? Ved to pocuvaju len deti!" - no nepocuvaju.
mirak2, napisal som ti to do karmy, ale napisem to aj sem. Ziarlivy, much? VS pokracujem, ked uz si spomenul. Dospely som, ale rodinu zatial nemam. Planujem si ju do buducnosti. Eh, co do toho pleties priatelku mi stale nie je jasne.
lama2d, nie. Je samozrejme, ze studovany clovek je vzdelanejsi, ale netvrdim, ze je hned inteligentnejsi. Predtym som sa mozno zle vyjadril, ale inteligencia nema nic spolocne s tym, kolko si sa dokazal nabiflit v skole. Hm, s tym oblecenim ti musim oponovat. Cize ked ja nosim siltovku sem-tam s rovnym siltom, dam si nejake volnejsie Sean John kratke gate s kratkym trickom, tak som automaticky grazel a nevzdelanec? Lebo to si nemyslim. Zabezpecil som sa v zivote pred nejakym casom. To iste mozem povedat o kamaratovi, ktory je profesionalny hadzanar, alebo o dalsom kamaratovi, s kt. zdielame podobny styl a je spickovy manazer. Ale ak by sme aj boli to 1% z tych 99% grazlov, ani oni, ale ani ja nemame pocit, ze by sme boli niekoho idolmi. S tym, ze co pocuvaju grazli mas velmi skresleny nazor. Grazli, ako ich ty nazyvas pocuvaju hocico, takze s tym absolutne nesuhlasim. Jeho pesnicky ani zdaleka nie su vsetky len vulgarizmus na vulgarizme. Mnohe maju hlbsi zmysel, len ich treba naozaj pocuvat a vypocut cele a neodsudzovat, lebo je to teraz moderne.
Porovnavat Mozarta a Rytmusa je scestne. A silno pochybujem, ze Mozarta pocuvas len tak v mp3 cestou do prace/skoly.
A aby bolo kazdemu jasne. Ja Rytmusa NEOBHAJUJEM, len mam na cele jeho posobenie iny nazor, ako vacsina..
mirak2, napisal som ti to do karmy, ale napisem to aj sem. Ziarlivy, much? VS pokracujem, ked uz si spomenul. Dospely som, ale rodinu zatial nemam. Planujem si ju do buducnosti. Eh, co do toho pleties priatelku mi stale nie je jasne.
lama2d, nie. Je samozrejme, ze studovany clovek je vzdelanejsi, ale netvrdim, ze je hned inteligentnejsi. Predtym som sa mozno zle vyjadril, ale inteligencia nema nic spolocne s tym, kolko si sa dokazal nabiflit v skole. Hm, s tym oblecenim ti musim oponovat. Cize ked ja nosim siltovku sem-tam s rovnym siltom, dam si nejake volnejsie Sean John kratke gate s kratkym trickom, tak som automaticky grazel a nevzdelanec? Lebo to si nemyslim. Zabezpecil som sa v zivote pred nejakym casom. To iste mozem povedat o kamaratovi, ktory je profesionalny hadzanar, alebo o dalsom kamaratovi, s kt. zdielame podobny styl a je spickovy manazer. Ale ak by sme aj boli to 1% z tych 99% grazlov, ani oni, ale ani ja nemame pocit, ze by sme boli niekoho idolmi. S tym, ze co pocuvaju grazli mas velmi skresleny nazor. Grazli, ako ich ty nazyvas pocuvaju hocico, takze s tym absolutne nesuhlasim. Jeho pesnicky ani zdaleka nie su vsetky len vulgarizmus na vulgarizme. Mnohe maju hlbsi zmysel, len ich treba naozaj pocuvat a vypocut cele a neodsudzovat, lebo je to teraz moderne.
Porovnavat Mozarta a Rytmusa je scestne. A silno pochybujem, ze Mozarta pocuvas len tak v mp3 cestou do prace/skoly.
A aby bolo kazdemu jasne. Ja Rytmusa NEOBHAJUJEM, len mam na cele jeho posobenie iny nazor, ako vacsina..
jaj prepač dakujem že si ma priučilj4nosik napísal:Lama je mi z teba zle. Hovoria ti nieco mena Bill Gates alebo Steve Jobs? Obaja prerusili studium top 10 najbohatsich ludi a z toho 8 (neviem ci je to momentalne aktualne) nemalo dosiahnute VS vzdelanie a asi 2 nemali ani stredne skoly. V zivote ide o schopnosti cloveka v skole ta nenaucia byt uspesnym naucia ta ako robit na niekoho aby ten niekto bol uspesny za teba aby si si zobral hypoteku zalozil rodinu a chodil volit ....
-
awtt
Medium Professional
Tiez podla mna tam nema co robit, stale tam dookola toci o soubiznise ale pravdou je ze vacsina z nich sa dostane tak nanajvys do radia, takze mu moze byt jedno ako sa obliekaju, vystupuju atd...
Ale na druhej strane by to tam bez neho bolo nudne pretoze ja sa nanom stale smejem jak niekto moze byt tak vymlety.
Ale na druhej strane by to tam bez neho bolo nudne pretoze ja sa nanom stale smejem jak niekto moze byt tak vymlety.
p4ra, prosím ťa pozri si toto video a povedz mi či ten človek je normálny
/o tom 50cent cigánskom flowe ani nehovorím
/o tom 50cent cigánskom flowe ani nehovorím
-
Dede
Medium Star
Je to cigán potrebuje sa ukázať 
A vsetkym vam to robi lebo vie , ze vam z toho ide je***, ze ho budete riesit, ze ked da do klipu "som king of pop" tak ho budete riesit tak o nom budete zakladat temu a kvoli tomu bude mat za 10 dni milion views na YouTube lebo cim viac haters tym viac fans. Jeho nova tvorba sa mi nepaci priznam mam rad iny druh rapu ale to ako robi on bussines je skvele ale tak holt vam to nemoze dojst radsej chodte na VS tam vas to naucia
.
BTW: parodoval toho zo SuperStar nerapoval fiftyho tak ked uz chces sirit hate tak sa trosku vyznaj v problematike a potom davaj rozumy
BTW: parodoval toho zo SuperStar nerapoval fiftyho tak ked uz chces sirit hate tak sa trosku vyznaj v problematike a potom davaj rozumy
-
uNreal_saTch^
Professional
Tato tema je presne o tom, ako on prisiel k slave a stale sa tam drzi. V tomto pripade presne plati to, ze aj zla reklama je reklama a tym ze sa tu tato tema riesi, pribudaju mu kliky na youtube a sledovanost. Nik neriesi ze 3/4 kliknuti su prave od Vas. Osobne pocuvam instrumentalky typu Satriani, Vai, a pod, ale povedal som si, ze ked sa tolko ten typek prebera vsade, vypocujem si jeho albumy, a to vsetky - ked uz mam nieco vraviet, nech viem o com rozpravam (vseobecny prehlad). Niektore pesnicky sa mi pacia, dokonca sa najdu aj instrumentalne casti, co som necakal, ine menej. Myslim, ze to ako prisiel ku slave vedia vsetci a takisto aj on, co potvrdzuje napr. v skladbe "Potrebujem tvoju nenavist", "Nigdy sa nezavdacis" a mnoho dalsich.
By ma zaujímalo koľko má skutočných priateľov a ni hentakých ktorých si kupuje za jeho lovašky ale však ved on sa sám dáva dole pre to ho ani netreba hejtovať je mi na smiech s nehoDrago napísal:p4ra, prosím ťa pozri si toto video a povedz mi či ten človek je normálny
/o tom 50cent cigánskom flowe ani nehovorím![]()
-
uNreal_saTch^
Professional
myslim ze ich mal vela aj predtym, ved cigancata ziju stale v kolonach (nie myslene rasisticky, ale obrazne).
-
p4ra
Redeemer
Drago, podla mna je uplne normalny na zaklade toho videa, len si evidentne robi prcu z:
- toho debilka co bol 2x po sebe v Superstar, ktory rapoval v niekolkych jazykoch, ak si nevidel, pozri YouTube
- vysmieva sa underground rapperom zo Slovenska a okolia, ktori sa hrdia, aki su skveli, pritom sa vozia na MHD a 300 ich byva v jednom byte
- provokuje ludi, ktori ho nenavidia
Uplne cielene video, samozrejme je to napodobnenie rapperov z USA, kde je to bezne a taketo videa tam vznikaju snad denne.
- toho debilka co bol 2x po sebe v Superstar, ktory rapoval v niekolkych jazykoch, ak si nevidel, pozri YouTube
- vysmieva sa underground rapperom zo Slovenska a okolia, ktori sa hrdia, aki su skveli, pritom sa vozia na MHD a 300 ich byva v jednom byte
- provokuje ludi, ktori ho nenavidia
Uplne cielene video, samozrejme je to napodobnenie rapperov z USA, kde je to bezne a taketo videa tam vznikaju snad denne.