Chyba je uplne inde..takze darmo nariekas.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Tak naprav
Asi ked to nerobi len tebe, tak to bude problem v tvojom pocitaci ze ano?
mas pravdu ... viem ze to neni chyba u mna .. robi to viacero ludom ... ale ci niekto neprisiel na to ako to vylepsit (nejake aktualizacie pre prehliadac a pod.)Soviet napísal:Tak napravAsi ked to nerobi len tebe, tak to bude problem v tvojom pocitaci ze ano?
![]()
Re: Facebook chat
Treba pouzivat MSN/ICQ/Skype/JabberDandy_tn napísal:Ahojte mne a ako viem este aj par mojim priatelom blbne FB a to tak ze zatvara sam od seba chat neviete preco alebo ako to napravit ?
-
Soviet
Darca
Miranda taktiez bez problemov ako som uz viac krat spomenul.
treba si zrusit fb.
Soviet: ja som myslel protokoly
Na IM sa mi omnoho viac osvedcilo samotne icq ako facebook chat.
-
Soviet
Darca
Jaaj tak to ano
som zle pochopil. Tiez zijem hlavne na ICQ vramci Mirandy. Vtedy clovek aspon zisti, komu realne treba pomoc a je schpny si najst toho cloveka a poziadat ho, ako kto zbada na FB online osobu a uz ho otravuje.
chcem sa opytat ci je na fb nejaka chat miestnost, nieco slovenske ...
-
Soviet
Darca
Chat miestnost? Niesi na pokeci..
jasne, pokec, ale kto tam kvoli tomu chodi ..nieco take mi na fb chyba 
spusti windows v safe mode daj skontrolovat spybot-om, mne to podobny, trochu zakernejsi problem v pohode odstranilocumilko napísal:Zdravím už krát mi vyhodil Eset takéto upozornenie pri prezeraní (iba facebooku.) chcem sa spýtať či o tom vie niekto niečo viac čo to je zač a podobne aspoň nejaké info o tom.
//taká menšia pripomienka ešte neprezeral som žiadne aplikácie ani len chat som v podstate nemal s nikým.
Ako sa spúšta skupinový chat?
myslim ze skupinovy chat tam nie je, ale skupinove messages ano, skus poslat dvom alebo viacerym ludom spravu a ked oni na nu budu odpovedat, mali by to vidiet vsetci povodny prijemcovia a aj ty
Skupinovy chat existuje, ale iba pri tych skupinach, do ktorych si bol niekym inym pridany (pozor, nie pozvany). Skupinovy chat sa otvori po otvoreni Wall danej skupiny ako klasicky chat s jednotlivcom a dostupne su vsetky osoby zo skupiny, ktore su online.
páni neveim či sa to tu riešilo,nemam čas tu listovať.zacalo mi chat spravy ukladat medzi normalnych a neda sa to vymazat..neda sa to dako zrušiť naspať na povodne? aby sa dali mazať?
-
Fabo
Hardcore addict
Stalo sa vam niekedy, ze behate po facebooku a naraz vas to prepne do uplne cudzieho profilu?
Mne sa to prave stalo uz druhy krat.... zabezpecenie teda paradne....
Mne sa to prave stalo uz druhy krat.... zabezpecenie teda paradne....
to moze byt zaujimave, mne sa zas stava ze mi chodia pm-ky od niekoho cudzieho ktore mali prist niekomu cudziemu, alebo mi chodia vseliake komentare inych ...ti bude asi nejaky bug ..?
-
vrtulnik
Medium Professional
S Facebookom to ide dole vodou... 
zaujímavé, no ja pozorujem že to ide hore vodou
čim ďalej viac a viac ľudí tam je
... a tým viac demencie. Stupiditu niektoých userov už ozaj neviem pochopiť. Pošlú mi žiadosť o priateľstvo i keď obe strany dobre vedia, že tam nikdy k žiadnej komunikácii nedojde. Ja to zo slušnosti potvrdím a o pár týždňov keď robím hromadné mazanie spamerov a ľudí, s ktorými vôbec nekomunikujem ich vymažem dúfajúc, že si to nevšimnú. Po nejakom čase časť z nich nejakým spôsobom detekuje, že ma nemajú medzi priateľmi a znova pošlú žiadosť o priateľstvo. A tak to ide stále dookola. Dnes som jednu slečnu deletol už asi 4. krát a stále jej zrejme nedošlo, že sa mi z friendlistu nevyparila len tak náhodou 3x.