Aké pijete pivo?
Re: Aké pijete pivo?
plzen, smadny mnich 10 svetle, hoegaarden
Jednoznacne Plzen 
-
maciatko99
Medium Star
Teraz pred pár dňami som si všimla Radler od Zlatého bažantu - bola to citrónová príchuť, skutočne zaujímavé!
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Ja som Radler ochutnal ale vôbec mi nechutí, nerozumiem ako tak mohli pokaziť pivo...
-
javatar
Hardcore addict
Nuz ako si vsimam upozornuje sa tu aj na nechutne piva - ak budete vo finsku tak od ich piva "karhu" vela necakajte. Slovami mojej priatelky (ktora pivo nema rada ale toto by bola schopna vypit) - "voda s prichutou piva" .
-
maciatko99
Medium Star
Možno je to tým, že je tam skôr známa vodka. Opačným príkladom je napríklad Belgicko, tam ak nema krčma aspoň 10-20 druhov piva, tak len ťažko získa stálych hostí a len ťažko prežije.
btw čo vravíte na tankové pivo? Minulý mesiac som to prvý krát skúsil a bola to lahoda
Od vtedy ani na iné nechodím
Len škoda, že zatiaľ som objavil len jeden podnik kde to čapujú a aj tam je len bažant.
(ak niekto nevie, čo to je - je to nepasterizované pivo)
(ak niekto nevie, čo to je - je to nepasterizované pivo)
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Tankové pivo som píjaval v jednej reštaurácií v Mníchove kde som pracoval. Dovolím si tvrdiť, že to bolo to najlepšie, čo som doteraz pil.
Bolo to pivo Augustiner - údajne najlepšie nemecké pivo. Naozaj vynikajúce. Tankové pivo som zatiaľ na SVK nepil. Je to náročné na skladovanie, priestory, údržbu, hygienu. Tiež asi nie všetky pivovary to ponúkajú. Takže myslím, že na SVK nebude veľa takých podnikov. Ale ak sa mýlim, tak dajte nejaké tipy.
Bolo to pivo Augustiner - údajne najlepšie nemecké pivo. Naozaj vynikajúce. Tankové pivo som zatiaľ na SVK nepil. Je to náročné na skladovanie, priestory, údržbu, hygienu. Tiež asi nie všetky pivovary to ponúkajú. Takže myslím, že na SVK nebude veľa takých podnikov. Ale ak sa mýlim, tak dajte nejaké tipy.
http://www.heinekenslovensko.sk/sk/o-sp ... nkove-pivo
Tu je aj zoznam podnikov, kde majú tankový Corgoň a Bažant...Zatiaľ som mal príležitosť ochutnať len Corgoň, ktorý bol celkom chutný (a to klasického Corgoňa nemám rád), ale plánujem navštíviť aj podnik s Bažantom, ktorý mám naopak celkom rád
Zo slovenských mi najviac chutí asi Zlatý bažant 10/tmavé a Šariš Red, z českých v poslednej dobe Staropramen a najmä Černá Hora a zo zahraničných Hoegaarden
Tu je aj zoznam podnikov, kde majú tankový Corgoň a Bažant...Zatiaľ som mal príležitosť ochutnať len Corgoň, ktorý bol celkom chutný (a to klasického Corgoňa nemám rád), ale plánujem navštíviť aj podnik s Bažantom, ktorý mám naopak celkom rád
Zo slovenských mi najviac chutí asi Zlatý bažant 10/tmavé a Šariš Red, z českých v poslednej dobe Staropramen a najmä Černá Hora a zo zahraničných Hoegaarden
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nedávno som ochutnal nového bažanta a celkom dobre chutil. Len trošku mi pripadá ako malinovka s príchuťou piva.
-
D_I_C_K
Light Professional
Jo čo sa t ýka toho nového bažanta...tak pil som už aj lepsší Radler..ale aspon niečo nové..vídam to piť zenskéé..tak sa možno aj dámy začnú stretávať v baroch pri "pivečku" :DD
-
Silmer
Darca
v kotolni ( kotolna pub ) maju tankoveho bazanta?
cca pred 2 tyzdnami som tam bol, mozno menej....a ziadne tankove pivo tam veru nemali, a celkovo tie priestory nie su obrovske...tak neviem kam by to vobec napchali.
cca pred 2 tyzdnami som tam bol, mozno menej....a ziadne tankove pivo tam veru nemali, a celkovo tie priestory nie su obrovske...tak neviem kam by to vobec napchali.
Tiez som nedavno pil svijany v ZA v trojke, mozem odporucit, lahodnu trinastku tam capuju.jimino napísal:v cechach som prisiel na chut pivku svijany)
kosicanom sa mozno bude hodit tento clanokhttp://sluzbyvke.blogspot.com/2011/04/k ... ciach.html
-
Fabo
Hardcore addict
mmm Svijany... aj ked poslednou dobou trochu slabnu. Ale inak s tym clankom v zasade suhlasim, Golem je vynikajuca chutovka raz za cas. Paulanera som v Garibaldis mal, mimochodom, velmi pekny podnik aj mimo pivo, Hoegaarden ani Guiness osobne nemusim, ale je to fajn.
Zo vsetkych co som zatial pil mi urcite najviac chutil Bazant, ale nebranim sa napadom a skusam dalej, aby som neumrel so zlym pocitom, ze to mohlo byt lepsie
.
a ako ti chuti bazant radler ? podla mna to je len taka malinovka, ktora nema nic spolocne s pivom...oni v podstate nevedia o com radler je, radler je spojenie sprite a piva...cize zaroven mate citit horku chut piva a sladku chut sprite co pri piti sa paradoxne nezmiesa ale v prvom momente citite ze je to sladke a potom sladka chut ustupi a nastupi horka...prave o tom radler je...nie je o nejakej sladkej citronovej blbosti z dielne bazantu...to si rovno mozete do piva hodit 5kociek cukru a pridat stavu z pol limetky...
Bažant Radler chutil ako taká pokazená citrónová malinovka - ako keby to bolo skysnuté.. vôbec to nechutilo ako keď si spravíš Radlera pivo+ sprite... nechutilo mi to.. 
no ja som si aj myslel, ze je to pokazene...lebo to bolo cele zakalene ako ked narazis sud a zrazu tecie zakalene = skazene pivo...
pripadne ako kvasinkove pivo, ale tam je to umysel...
btw. nieco podobne robi Urpiner pod nazvom Urpiner Radler...je to nieco podobne ako ten bazant s tym rozdielom, ze to pivo je farbou aj chutou ako normalna 10, len je tam citit aj limetkovu chut...nie je ale take umelo presladene...je proste horke ako pivo len aj s limetkovou chutou...
ked uz pivo s nejakou prichutou, tak radsej ten urpiner...
aj ked belgickym tradicnym domacim pivovarom sa to asi nikdy nevyrovna...tam vedia urobit naozaj paradne pivo a s prichutami od vymyslu sveta...
btw. nieco podobne robi Urpiner pod nazvom Urpiner Radler...je to nieco podobne ako ten bazant s tym rozdielom, ze to pivo je farbou aj chutou ako normalna 10, len je tam citit aj limetkovu chut...nie je ale take umelo presladene...je proste horke ako pivo len aj s limetkovou chutou...
ked uz pivo s nejakou prichutou, tak radsej ten urpiner...
aj ked belgickym tradicnym domacim pivovarom sa to asi nikdy nevyrovna...tam vedia urobit naozaj paradne pivo a s prichutami od vymyslu sveta...
Pilsner
poprípade Gambrinus,Kozel ...